BAD UPDATE? YEAH, I KNOW

Hej mina små kycklingar!

Ni dör säkert av nyfikenhet, vad jag gör, hur jag mår hur hotellivet är osv osv. Well jag har inte orkat uppdatera, inte orkat ta bilder eller spela in en video men det kommer. Jag är verkligen svintrött men tänkte dra ett snabbt inlägg ändå. Vad jag gör om dagarna är väl en ganska självklarhet, jobbar 8timmars pass jag vet inte riktigt vad jag ska säga, ibland trivs jag ibland inte (endast gått två dagar), ibland vill jag vara här föralltid men ibland är det att jag bara känner att jag vill ta första bästa FLYG här ifrån (ni läste rätt, flyg INTE tåg). Hur jag mår? Well ,började natten med små utslag över kroppen, tänkte att de går väl över.. framåt dagen blev det bara värre och värre och tillslut började jag må illa och kliade mig kors och tvärs över hela kroppen !!!


När jag sedan vaknade dagen efter (första arb. dagen) var jag helt rödprickig, det kliade över hela kroppen och jag fick panik de var så jävla mycket att de täckte båda händerna och började gå över till kroppen och...allergi fick jag hör att de var från de erfarna människorna som jobbar här, fick någon tablett och det har blivit bättre tvättar numera lakanen själv och bett städerskerna att INTE byta mina då jag är så kraftigt allergisk. I receptionen finns det en underbar kvinna som gav mig ännu en tablett fast det är en äkta allergitablett som är receptbelagda får se hur de hjälper, hoppas på stor förbättring imorgon börjar ju bli trött på att se ut som prickig korv :D

Ska lägga mig nu och kolla ett avsnitt av Gossipgirl :) Att vara i ångbastun och sedan ta en lång dusch uttröttar ju fan i mig en människa.I helgen kanske ni får se bilder, och jag kanske slänger in en video och när som :D Håll utkik jag lär höra av mig igen. Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0