17.30 BÄNKAD FRAMFÖR TVN

ikväll är det EM final,kroatien möter frankrike och jag ska vara bänkad framför tvn sådant ska inte missas även om det inte är bra för mitt hjärta,mina naglar,mina nerver eller någon annan kroppsdel ska jag sitta där och även om de inte vinner kommer jag vara stolt som en kung för de kom trots allt tvåa då,men nu ska vi inte snacka för mycke för de vinner idag är jag positiv,jag erkänner att jag inte kollat på varje match någon enstaka då jag inte ens klarar av att se på det och tål inte de som pratar i bakgrunden de äter mina nerver,bokstavligt men ikväll som sagt ska jag vara bänkad,önska oss ett lycka till !

ALL PICTURES OF ME IS GONE

alla bilder på mig från 08-09 är borta, jag trodde jag hade dessa sparade någonstans men jag hade fel senaste gången jag överförde de var till ett USB minne där jag klippte sedan ut och klistra in på sibas-lånedator och där ifrån tog jag bort de då jag inte ens tänkte att jag inte hade bränt ned de på en CD och nu har jag absolut inga bilder kvar på mig själv från de åren,surt men sant well får väl bita ihop men alla bilder jag hade åh blir så sur på mig själv nu........ :(

NYTT I GARDEROBEN


Bror köpte sig en klocka igår,dock tycker jag den sitter bättre på mig ;) och han har även tillåtit mig att ha den antar det då han lämnade den i mitt rum ;)




Ny mössa,är ingen brud som går runt med mössor men denna stämmer bra in på mig då mitt hår aldrig ser bra ut alltid i en tofs haha 69:-



och min älskade nya kavaj :)

+ att mamma kom hem med en påse från H&M underwear haha de var söta underkläder de :)


SLEEP OVER

ska ta och fixa mitt rum,städa det för de behövs verkligen sjukt dammigt är det ..ikväll sover jag inte hemma utan hos min vän vanessa, jag är nämligen själv hemma och vill inte sova själv i de här stora huset som jag tycker är extremt läskigt haha lär väl blogga lite senare köpt mig en ny kavaj också ,riktigt fynd för kollade på den för ngn dag sen och då kostade den 500kr nu betalade jag den halva priset,kavajen är från märktet VILA, show u later vi hörs efter städningen möjligtvis :)

HANDBOLL

okej,jag som är sån lands älskare har inte kollat alls många matcher då kroatien spelat och jag skäms lite då jag alltid sitter bänkad framför tvn då det är handboll,vet inte vad det är med mig kanske är det att jag blir så nervös och inte kan sitta still om det går dåligt,men ikväll kollade jag iaf på slutet och vi vann mot danmark :) och är nu i semifinal, jag kommer sitta bänkad då iaf thats a promise och vi ska vinna,och vinner vi inte no big deal then jer mi smo ipak prvaci

FYRA TIMMARS HÅL

jag gillar att inte ha lektion tätt intill varandra men när det är fyra timmar imellan är ju bara överdrivet och man har inget att göra speciellt då de man brukar vara med är sjuka eller inte kommit till skolan än.suger hårt. jönköping idag då om det inte blir ändrade planer pga snön :) later people

TO DO LIST ; FOTBAD + SOVA

jag är megatrött,det svider i ögonen och jag har inte hunnit med mitt fotbad ännu...det är så att jag har fotmassage imorgon då vi hade ansiktsmassage här omdagen,och jag måste ju verkligen ha fräscha fötter (kommer så dö imorgon) har iaf laddat en flaska med kallt vatten och förberett allt annat har installerat om datorn så har inga foton eller fotoprogram på datorn det förklarar bilderna nedan (paint fick ta smällen) imorgon ska jag föra över bilder som ni förstår har jag varit i stan idag och handlat lite och råkade få med mig lite grejer även en liten överraskning till Nana som tagit körkortet,grattis min vän :) nu blire crousing på högsta nivå ! jaja nog med mitt tjat över till fotbadet


HISS OCH DISS



Korta skoldagar - Finns det något bättre eller ? Seriöst man kan komma hem och hinna göra en massa grejer istället för att vara hemma vid fem och bara bumsa ner direkt i sängen. Skönt att sluta tjugo över 11 iaf :)

Cyklar - Bästa uppfinningen någonsin och bästa köpet min far har någonsin gjort, har en 5-10min att GÅ till bussen men med cykeln är jag där efter 2min,älskar min nya cykel

Läxfria dagar - Finns inget bättre att kunna komma hem (förutom korta skoldagar) och inte behöva känna ångest för att behöva plugga utan bara lägga sig i sängen och sova lite eller bara kolla på serier en hel dag,det är livet alltså.




Folk med hund - Seriöst? Bara för att det är snö behöver det inte betyda att ni inte ska plocka upp bajset efter era hundar,idag har jag sett hur många bajshögar som helst och det är så vidrigt tänk på de människor som är extra känsliga,visst alla vi bajsar men det är inte så direkt att vi sitter och kollar på vårat bajs men nu måste vi ju kolla då vi måste se oss för om vi nu inte vill lukta bajs hela dagen..hur svårt kan det vara att plocka upp bajset efter eran jävla hund?

Skolmaten - Ni klagar på att vi elever klagar på huvudvärk,ont i magen osv seriöst inte är det så jävla konstigt när man det mesta av skolmaten ligger i papperskorgen,skaffa godare mat som ser mer ätlig ut ..jag personligen kanske äter 2 av 5 dagar i skolan..om ens det.


FILMTIPS



Läskig,inte hela filmen men slutet. Har fan mardrömmar jag bara kollar på filmen nej det är nog ingen film för sånna som mig,dvs sånna som har lätt att inbilla sig grejer.

NYTT HOS MIG


Jeans skjorta 199:- GT



Basic tunika 49:- MEGA FYND! köpte två likadana till i olika färger ,älskar basic grejer!


SCHOOL

sitter i skolan och har svenska,sjukt tråkigt kan jag lova er och snart är det lunch och efter det idrott och massage tack Gud blir en kort skoldag :) längtar hem och till min säng, later people!


EN SANNING OM MIG SJÄLV

Jag har fobi för fötter, jag verkligen avskyr fötter det är så äckligt så att det inte är sant..och imorgon ska vi nämligen ha massage och på massagen ska vi massera fötter önska mig lycka till för det lär ju behövas verkligen ush för fan ! Nu ska jag ha fotbad haha, och medans jag har det ska jag kolla på första Johan Falk filmen som är från 1999.. åh må Umi ha fräscha fötter imorgon !



Hatar till och med mina egna fötter,men Helens ska vi inte ens snacka om ;D

LOVE




PROJEKTOR GÅR SÖNDER

var på bio och kom nyligen hem,var och såg Snabba cash och mot slutet av filmen går projektern sönder..Cashen tillbaka och nu hemma och chillar!

I SO NEED MY SLEEP

trött är bara förnamnet (skräll), klippte mig lite idag och tog en välbehövlig dusch efter en lång dag i storköket då man skalat 15lökar och hackat ca 10st så kan ni ju förstå. jag behöver sömn och det är vad jag ska få nu, fan vad det snart måste komma in bilder på denna blogg börjar bli riktigt tråkigt alltså..skolan har dragit igång så det händer inte så mycket mer men ska bättra mig,i promise nu mina vänner ska jag avsluta min kväll med ett gammalt avsnitt av Bones.

HEARTLESS

hjärtlösa människa.
hjärtlösa idiot.
hjärtlösa djur.

Jag finner inga ord för dig just nu, du har alltid varit en kille som jag alltid kunnat ge en andra,tredje,fjärde,femte,sjätte osv.osv chans till. Aldrig har jag i hela mitt liv vikt mig för någon så mycket som för dig och hur i helvete tackar du? Det här bör inte göra mig arg, och absolut inte det minsta förvånad för det här är det bästa jag kan få av dig. Och nej jag förtjänar det inte,då jag så många kvällar fällt mina tårar för dig, för dina ord, för dina handlingar. Hur mycket ska man ge för att få det bästa tillbaka? En lögnare är du. Och fan för mitt hjärta som fortfarande har de där inom sig, de där minnena och de där känslorna, än idag efter så många år är du kvar. Jag är så jävla arg på mig, känslor är något jag aldrig mer ska ha för någon, mitt hjärta lär ju ingen annan få, inte än. För vem orkar igentligen? Inte jag, jag hatar dig,du är gone,gone för mig!!

TÄVLING?

funderade på att ha en tävling i bloggen där man kan vinna något,nej inte en länkning utan helt enkelt ngt pris :) vad tycks om det?

NYTT I GARDEROBEN





Var nöjd med båda,blåa klänningen satt lite tajt över brösten men de skulle inte vara snyggt i större storlek så skiter i att byta då jag har längtat efter den så mycket :) nu ska jag stryka kockkläder och se på film. God natt

ÄNTLIGEN,DET ÄR ÖVER!

det där jävla läxförhöret är över,fick IG men det tar vi. det var hur svårt som helst och nu säger jag inte för att jag inte pluggat ordentligt utan det var verkligen svårt, ioch med att det bara är ett läxförhör (sex sidor) så vägde det inte så mycket på betyget ,men mina vänner kan lova er att på slutprovet ska ja plugga en månad innan för banne mig om det är lätt att komma ihåg latinska ord.. och naturen ja den gick skapligt bra hade inte ens öppnat de där häftet men oj vad bra det blev endå ;) i skolan åt vi tre rätter,och ja man blev mätt för stunden då man åt så snabbt på knappt en timme ska man äta tre rätter? eh ja låter som värsta fetisen nu haha men de är inga stora portioner man får..

nu ska jag träffa vän och ikväll mina vänner får ni se min beställning som jag fick hem härom dagen,inte hunnit visa pga skolan well ikväll blir de slappar kväll till max and i love it. och jag ska dessutom inte prata mer om skolan hahha,a som om ni inte hört den innan.

MEGA DEPRIMERAD

de senaste dagarna har det bara varit en massa jävla prat om skolan,vilket jag förstår är väldigt tråkigt att läsa om men efter imorgon lär det inte bli något fram tills då jag känner det är jobbigt igen. jag går massage som IV val,och jag ångrar det inte för den praktiska delen onej..men för den teoretiska det är så himla mycket latin man ska kunna,alla muskler ska vara på latin och massa annat och jag är deprimerad då inget fastnar i huvudet har inte pluggat länge på det men endå,det bör fastna efter en timme har ju inte svårt för språk verkar fan i mig ha svårt för latin försök läsa sternocleidomastoideus, svårt ha ? i think so. dessutom har jag naturkunskaps prov,har jag ens börjat plugga? NEJ. har ju hål imorgon tänkte ta det då,orkar inte gå in för på de provet då jag har chans att få VG endå tror jag :P Gud här sitter jag och maler när jag igentligen bör plugga..god natt people ska stänga av datorn !



fan vad jag vill ligga och steka istället.

ÄR JAG TRÖTT ELLER ÄR JAG TRÖTT?

ja det är den stora frågan,kan tänka mig redan att ni vet svaret. JAG ÄR TRÖTT. jag började tio och fick sluta vid strax efter två,vilket var tidigt hade slutat 4 i vanliga fall och inte varit hemma förrens fem..inte viktigt ja var hämtade ut ett paket,fick hem min beställning (visar inom snar framtid) låg och kollade nytt avsnitt av Bones och så somnade jag ,skulle sova till åtta och jag gjorde det men vaknar upp svintrötttt !!!! och nu ska jag försöka "plugga" hejhå,om det ens kommer gå MEGA DISS FÖR SKOLAN!!!

SERIER I MÄNGDER

alltså jag skulle kunna ligga hemma hela dagarna och kolla på serier, de är så avlsppnande och jag vet inte vad. har inte kommit alls långt med mitt pluggande men har en svenska lektion imorgon,och nej har inte heller påbörjat massagen ska ta och göra det imorgon,samma med naturkunskapen och även läsa igenom en massa sidor i projekt och företagande,det ordnar sig har inte hunnit hitta motivation ännu...det var inte de ja ville komma fram till ville helt enkel säga att jag älskar serier!



Självklart är One tree hill favoriten, tror nytt avsnitt kommer ut imorgon eller tisdag. Medium kikade jag på idag och Bones har kollat igenom den senaste sässongen,Greys ska jag se ett avsnitt nu av och resten vet jag inte men älskart endå

FILMTIPS ; SOMETHING NEW



Denna film gick i tisdags på TV3 men jag missade den och idag såg jag den,väldigt bra. Gillade den och vad kan vara bättre än en kärleksfilm på en söndag,jag menar det är så odeprimerande.

EN PLATS I SOLEN

alla har ni väll sett TV-programmet En plats i solen,åtminstone bläddrat mellan kanalerna och kanske bläddrat förbi det,det är inte viktigt utan det är ett program jag älskar titta på.man får drömma sig bort till de varma länderna de visar åh,och just nu är de i Kroatien i Istrien de visade städerna Porec och Pula. Och nu vill jag verkligen till Kroatien,och jag som inte ska åka iår fyfan.






FILMTIPS ; THE CHILDREN



Den var inte så farlig,visst fanns de scener som man hoppa till i lite..mest var den äcklig. Well tycker ni borde ta en chans och se den även om den inte var skräck vilket vissa kanske uppskattar :)

IN MILKA WE TRUST

jag har en bekännelse,jag älskar milka choklad det är nog den bästa chokladen som finns idag letade vi efter affären där jag köpte min första stora milka choklad i sverige,och vi hittade den



HAPPYFACE ÄR JAG VERKLIGEN NU!

MYCKET SNACK,LITE VERKSTAD

jag som skulle plugga,har knappt börjat sökt lite om Dante då jag har en inlämning och det är så jävla tråkigt !! hittar lite men inte så mycket.ska lägga mig då jag ska till Göteborg jättetidigt imorgon på Gudstjänst för våran präst som ligger i koma, :( usch ! Senare på dagen kanske det blir bio? who knows hoppas på det iaf :D

MÄTT SOM EN HÄST

är proppmätt nu,mammas fisk kan man ju inte motstå och min mage skrek efter hunger då jag åt pannkakor vid 12 tiden. nu ska jag röja undan lite här i rummet för nora ska komma förbi snart för att kolla en grej,det var ju ca 3mån sen vi sågs ska bli kul sen mina vänner ska jag plugga,ja ni läste rätt jag ska plugga på en fredags kväll...har en massa att ta igen och skit så lika bra att börja åh vad jag inte orkar. mina planer var ju att vara med vanessa ikväll,men såklart blir aldrig sånt av när man planerar det är bäst när de bara plötsligt händer,hatar att planera det slutar typ alltid som ikväll ex. sitta hemma en fredag,skoj!


CANT FEEL MY ARMS OR LEGS

jag har ont i varje liten kroppsdel,ryggen smärtar som bara den bara jag böjer mig känns det i hela kroppen. jobbat idag och efter jobbet städade jag huset,förutom källaren.tvättade fönster,bytte gardiner,dammade och bytte lakan osv. kom precis hem från skövde varit och fikat med min vanessa,mysigt nu ska jag borsta tänderna och sedan lägga mig och kika på film.. imorgon gäller städ,i skolan. kul.


DESIGN

någon som är duktig på göra designer,gratis? vill inte ha ngt för komplicerat utan en enkel design helt enkelt..hör av er isåfall!


ÄLSKAR SKOLAN !

och nej inte bokstavligt bara den här veckan :) i måndags hade jag vanlig skoldag med väldigt slappa lektioner och en sovmorgon dessutom, tisdag slutade jag tjugo över 11 men stannade lite i skolan för göra en uppgift,och idag slutade jag vid halv tre,och det mina vänner är bra då jag inte ens skulle varit hemma nu,inte ens påväg hem då bussen åker 16.35 och imorgon är jag ledig från skolan men ska jobba 4h istället och tjäna lite cash och fredag är det städdag well denna skolvecka har varit kunglig ...nu ska jag kika på Bones later babes :)

ONE FREE NIGHT AT A CHOICE HOTEL





Nu har vi fått de,äntligen! Det tog ett bra tag innan vi fick presentkorten. Det var så att innan jullovet blev hotellklassen erbjuden att jobba för Selma Spa på en julkonsert,de skulle vara 20pers då de bara är 7 i klassen blev det flera som fick hänga med en utav de var jag.Men jag är besviken,why?I'll tell you. De hade sagt att man får ett presentkort var ,en valfri hotellnatt sedan ändrade det och sa att man fick en halva var och var tvungen att para ihop denna halvan med en annan som var med och jobbade och nu när vi väl får presentkorten så är det så att man måste vara två st som åker..vad gör man om man är ojämt antal då? Vi skulle vara 7st som åker (men de verkar aldrig bli av då ingen kan typ) och tänkt ta ett kombirum men nu sket sig den planen och vi måste ha ytterligare en person med oss,men frågan är vem av de andra vill åka med oss?I guess noone,för de är en klass för sig.Besviken.

IMSE BIMSE SPINDEL

la mig sent igår kväll,vid halv 3 lyckades jag somna. idag sov jag från ca två till tjugo över sex,jag vet några timmar men mina jävla tänder kan inte slut värka,ni förstår att jag har varit hos tandläkaren innan den 23e februari lär jag bli en tand fattigare :( hur ska jag somna i natt? inatt sjöng han imse bimse spindel klättra upp trån...men jag lyckades endå inte somna i natt lär jag ju ligga sömnlös..talk to you later babes!

DAGENS SHOPPING



Orkade inte fota så jag googlade fram svarta tights och randiga strumpbyxor. Plus att jag köpte tights till mamma och även en liten brun väska som hon tyckte var snygg,kusin hade nämligen fått en sån i julklapp av oss och sedan blev mamma lite kär i den så tänkte göra henne lite glad idag,inte rätt ekonomi för det men vad gör man inte för sin mamma

DAGENS



tights och vitt linne gina,tshirt H&M, adidas hood present

Ja hade inte ens på mig detta första lektionen och jag orkade inte,kände mig för fixad även om jag var osminkad och med en tofs på huvudet som jag sovit med så bytte om till mjukis. Så ni lär inte se en outfit varje dag då de oftast består utav....eh ja mjukis byxor :)

FIRST DAY - CHECK

kom hem för en timme sen,japp klockan fem.tufft att gå i skolan alltså sitter och kollar på TV :) ska ta och slappa ikväll resten av kvällen och sedan sova,har en lugn skoldag imorgon redan vid 20 över 11 är min dag över. Vi hörs senare mina vänner då får ni en dagens outfit som inte varade länge,haha :)


FULASTE KÖPET

alla har vi köpt något vi ångrar riktigt mycket,och nu ska jag visa upp er mitt fulaste köp.



Aldrig använt dessa,och kommer aldrig göra det heller även om jag tror de är otroligt sköna på. hahahahahhahah fan vad jag hatar dessa.

SHOPPING


denna är med till mamma än till mig,men jag fick ha den i min garderob endå


Jag vet Helen påpeka inte,du har en likadan men 49:- är ett bra fynd!


Två bodys,min favoritbloggare Vesna tycker de är jättebra så varför inte testa?


äntligen ett bismark armband!

MITT 2009 I BILDER

I know,9dagar försenad but guess what? I don't care,jag var inte så sen på min gamla blogg men ni har inte sett så mycket bilder på bloggen så tänkte,it's time to show u some,och vad kan vara bättre än en sammanfattning i bilder? Enjoy!

Januari
En tuff början på året,och jag valde bara att skita i allt och försöka börja om på nytt för nu hade jag nya möjligheter och kunna påverka mitt nya år eftersom man lär sig av sina misstag. Skolan flöt på som vanligt. I slutet av månaden lyckades jag tjata till mig en resa till Göteborg, och vad skulle jag göra där - se THOMPSON och inte med vem som helst utan med min Sanela,hade en för jävla bra kväll där och åkte hem glad och lyckligare än någonsin.




Februari
En bra månad,någorlunda iallafall.Jag hade en mr X i mitt liv där en stund som gjorde det hela bättre (nej han är inte kvar), vi hade en överraskningfest för min vän Mickaela som skulle börja en frisörkurs och där med flytta till Göteborg (vilket hon inte gjorde) det var trevligt.Jag hade även en liten olycka i skolan som resulterade med ett golv med ganska så mycket blod på och ett snurrande huvud,samt ett numera fult finger. Började prata om en resa med Nora också,blev den av eller inte?





Mars
Gissa om jag hade det tufft,det var verkligen en månad man inte ville uppleva åter igen för att skulle kretsa runt tankar och grejer,och det ville man inte såklart. Jag umgicks väldigt mycket med vännerna då,för jag behövde folk kring mig och i början av månaden firade vi min vän Ramajana som fyllt 18 månaden innan det blev en trevlig liten middag med en bunt av goda tjejer,de blev massa flöt,vin och sång oj vad jag hade det trevligt den kvällen.Senare samma månad bar det av till Skövde och Ryd där min vän Gulli (som numera bor i turkey) tagit frisör examen,dans,mat och för bra sällskap.Jag hade det bra och jag uppskattade mina vänner.




April
Jag hade mycket i skolan och jag orkade inte med något,kände att det höll på livet av mig så jag tog mitt pick och pack för en weekend i Jönköping där jag skulle träffa Nora för att fira hennes 18års dag som hon hade i Mars,bättre sent än aldrig och det var en grymt bra weekend,dock mycket känslor och minnen,tänkande osv. och där fanns min vän Vanessa för mig som lyssnade och tröstade. Min kusin Jelena konfermerades och det var en trevlig dag tillsammans med vänner och släkt. I slutet av månaden bestämde jag med Vanessa att vi skulle iväg på en konsert,Colonia i Göteborg och där väntade en förbannat bra Sanela på oss vi hade en perfekt kväll tillsammans.



Maj
En månad som hade sina för och nackdelar.Jag orkade inte med skolan mer och nästan gav upp,helt gråtfärdig i slutet av skoldagarna och det enda jag gjorde var att sova,för jag försökte få bort tröttheten men jag blev bara tröttare.Faster fyllde 50 och vi ställde till en fest,trevligt ! Jag längtade efter min skolavslutning jag höll på dö och kändes som om ingen kunde rädda mig.



Juni
Efterlängtad månad.Hade en för bra kväll med L&S då vi skulle ses för sista gången innan sommarlovet då L skulle resa iväg och inte vara med på våran avslutning.Första skolavslutningen och första betygen en nöjd Ivana med likaså nöjda föräldrar. Servering på treornas studentmiddag och sedan springa iväg till bästa väns student och två dagar efter stå och vänta 5timmar för att se henne vackrare än någonsin - balen. Jag umgicks en hel del med min underbara vän Vanessa för att vi båda snart skulle utomlands och inte ses på en månad vilket resulterade i långa promenader och en hel dag vid "sjön" med bacardi,vindruvo,choklad och annat. Gud vilket bra avslut på månaden.



Juli
En månad då jag skulle koppla bort allt, glömma allt för en månad bara och verkligen leva livet.Blev Kroatien hela juli med familjen och NORA,ja ni läste rätt hon hakade på och vi hade det bättre än någonsin.Sol,bad och milka i mängder.Vi hade ett mega tjafs under hela den månaden.Två bröllop blev det också det ena bättre än de andra samt ett dop,wonderful! Det var inte bara Kroatien vi gästade utan även Österrike som var helt jävla underbart,blev kär i huvudstaden och lär återvända dit igen för att hälsa på min älskade moster!





Augusti
Back to Sweden efter en månad,återigen tillbaka till vardags livet. Jag sommarjobbade efter Kroatien och umgicks med mina vänner,hade det bra och levde livet. Jag var lycklig.Blev en heldag i Hjo med Ramajana och våra mammor,underbart och jag saknade Vanessa mer än någonsin. Innan skolan började drog jag mig till Jönköping där jag och nora gick på krogen,kan ni tänka er att vi kom in på 21+,haha det var inte så svårt de :D Allt var bra tills kvällen,då de hela rasa ihop och jag var tillbaka på ruta ett.



September
En månad av längtan,det var bara en månad kvar sen skulle även jag vara 18 och jag längtade som bara den.För i övrigt umgicks jag mycket med mina vänner denna månad och gjorde det bästa utav situationen.Skolan hade redan dragit igång sitt och jag mådde återigen bra/dåligt fram tills helgerna då jag äntligen hade lite ledighet från allt det.



Oktober
Underbara älskade månad,fan vad det var efterlängtat. Hade släkt kalas vilket var helt great! Och sedan en tjejmiddag med de närmaste och efter de kom alla de andra.Under den helgen gästade världens bästa sanela och världens bästa nora mig.Totalt lyckad 18års födelsedags firande!




November
En lugn månad firade bror som fyllde 21år som vi var tvungna skjuta fram pga all 18års firande,decemberlovet var mer efterlängtat än någonsin.Vi hade en sista helg i Skövde med Maria som skulle flytta i början av december till Australien.



December
En månad då jag hade mitt sist 18års firande,lite sent men grejer hade kommit imellan som hindrade oss en superbra kväll med L&S sam Helen som gästade oss senare under kvällen.Sista veckorna i skolan innan jullovet började lugna sig,inlämingar,prov och uppsatser började närma sig slutet,vilken lättnad. Jag var helt utmattad och var överlycklig när vi gick ut på lov.Ett bröllop blev det också och perfekt avslut på året blev det en heldag i Göteborg med shopping och kinamat! Det nya året inväntades med bästa vän Helen!



BESTÄLLA ELLER INTE?

Jag har redan lovat mig själv att låta bli,att inte beställa något då jag har så mycket redan att betala och så mycket presenter kvar ,haha kan säga en är klar till en person,men säger inte vem :) iaf är sugen på ett par till linser..ett par gröna eller bruna vad tror ni jag skulle passa mest i? har ju ett par blåa som ja fick i julklapp av min vän och jag är nöjd, hon beställde det på färgade linser ,visar en bild här neda.



Bild ett är min vanliga ögonfärg,och bild två kanske är en självklarhet att de är linserna som är i :) vad tycks?


LUGN FREDAG

ser ut som om det bli en lugn fredag,all by my self..Helen jobbar fick jag reda på föreut vilket innebar precis som jag skrivit tillbringa själv,med mamma och pappa då men våra TV kanaler vill inte fungera,ngn som har samma problem? well vet inte vad jag ska göra,ta det lungt helt enkelt det behövs efter denna hårda arbetsvecka! later people!

BIRTHDAYS COMING UP!

Hemma för ett tag sen efter en tuff arbetsdag,fyfan vad den kändes.Har nog världens bästa lillebror,jag skulle jobba sju timmar idag och på morgonen åt jag ingen frukost och tänkte noway ja klarar hela dagen så bad lillebror cykla till jobbet och lämna matsäck åt mig, (jag jobbar extra som städerska,bra betalt!) han hämtade en hel full påse :D hahah och oj vad han mulade varm chocklad.sedan städade vi det sista :)

Iaf sitter här och tänker,nu i januari-februari-mars är det en massa vänner till mig som fyller år.Sofia fyller nu i januari 18år,februari är det två personer som fyller 19 samt en fyller 21 och mars är det fyra personer varav tre fyller 18 och två av de är mycket nära vänner till mig,alltså vanessa och sanela sedan fyller ju nora 19 också.. snacka om att jag kommer vara pank !!! Jag jobbar som en häst men pengarna kommer knappt räcka till,plus att jag har beställt en massa grejer eller massa och massa men har en skinnjacka att betala,samt en beställning till usch nu får det vara lungt för mig med fika,shopping och äta ute samt småhandla i mellan för jag måste börja spara.

Har ni också många som fyller år i de närmaste månaderna nu?


DEPRESSION PÅ HÖG NIVÅ

Jag vet inte vad det är med mig,men idag har jag haft en så jävla deppig dag. Jag kände på mig att det skulle bli det,för jag var så seg på jobbet (även om jag var klar 1.5h före),kände mig hängig och trött och bara ville sätta mig på en stol i deras matsal och börja storlipa för det var inte min dag idag.

Ibland får man sånna här dagar,då man bara tänker och tänker.Hur ska man klara sig ur det här? För precis när man känner känslan släpper mig och jag känner mig sådär fri och avlsappnad och helt tom kryper den sakta fram igen,bilder dyker upp genom hela huvudet och hela månaden spelar sig om och om igen, skratten,leeandet,ögonen,håret verkligen allt. Och ibland vill jag har kvar minnena inom mig men för fan ibland blir det bara så jobbigt att man vill slita sönder hela sig.

Har ni tänkt på att när man gör ngt dåligt så kommer det alltid ngt dåligt som händer dig själv,like a payback.Detta kanske är min payback,för jag var så självvisk under en tid,tänkte på bara mig själv och mina känslor hur jag lättast skulle komma över en annan och tog någon bara för inte vara ensam, jag har verkligen känt på de där "payback is a bitch", i'm sorry för allt men snälla kan du släppa mig,låt mig vara fri.

Mamma gjorde det hela lite bättre,satt där i soffan med henne och kikade på TV och pussa på henne som bara den,min lilla mamma <3 Sen kom Helen och vi stängde in oss på mitt rum och återigen kom känslan krypandes igen och nu försvinner den inte, idag är det hans tur igen. Har ni känt såhär,hur fan kom ni över det?


JAG VILL HA SOL OCH BAD!



Fan vad jag saknart,sommaren i mitt älskade Kroatien,så jävla underbart var det dock inte min bränna och illamåandet ja fick utav solen,haha låg hemma en hel solig dag :( men på kvällen vart det sex on the beach,haha "vi vill ha en sån här" rolig är jag ju allt :P

MASSAGE ÄR DET BÄSTA JAG VET!

efter en tuff arbetsdag (som jag kommer ha imorgon med) är massage verkligen välbehövligt och jag är lycklig lottad och har en bästa vän som fick MVG i massage :) lucky me ha har fått massage varje dag nu i en vecka,and i love it. det känns alltid lite bättre efteråt för hon gör det slarvigt men gosh vad tumklättring är bra,dessutom längtar jag till skolan börjar för då får jag massage en gång i veckan för er som inte vet så går jag massage kurs som ival och jag trivs med det förutom alla latinska ord då :P anyway en tuff arb. dag väntar på mig imorgon och jag vill så döööö ! funderar på om jag ska lägga in mitt 2009 i bilder igen? är lite osäker,de tog ju sån lång tid sist och jag menar det är ju redan 7januari...osäkert osäkert

MYS MED BÄSTA VÄN

Hade det trevligt trots besvikelsen som jag hade i tidigare inlägg.Bästa vännen Helen kom över och vi kikade film självklart,drack banancocktail som Helen säger,åt vindruvor + lite chocklad och drack ett glas vitt vin. Sedan var vi ute på en prommis med Micka.


Mysigt hade vi ju allt,imorgon väntar jobbet blääää


FILMTIPS : THE LOVELY BONES



Såg ett tips på Fabfive bloggen som jag brukar läsa då och då, så tänkte ge den en chans. Jag tycker inte det hände så mycket hela tiden under filmens gång men den var bra,det får en att fundera kring livet efter döden osv. Och dessutom känns den så verkligen för sådant här händer verkligen varje dag runt om i världen.Se den.


LITE TID FÖR MIG SJÄLV

Är själv hemma,bror är i väg på sin egna tripp och föräldrarna samt lillebror är i Växjö hos kusinen och hans fru antar att hela släkten är där. Ångrar lite smått att jag inte hängde med för har sjukt tråkigt hemma. Ska ta en dusch nu och sedan får jag se vad som hittas på imorgon jobbar jag så igentligen är det väl bra att jag stannade hemma och bara tar det lungt.. min design är inget vidare heller och min huvudvärk gör inte saken bättre,anyway i think its time for my shower.

EMELIES GODA DESSERT



Köp vaniljkesella så det blir en god smak !


Blanda med valfria bär Emelie hade hallon och jag hade jordgubbar som funkar lika bra



Lägg i en ugnsäker form, ovanpå lägger du valfri choklad jag la vit toblorone med maraobu choklad,super gott!


När det är klart är det bara att servera,vi valde att lägga de i våfflorna och det blev supergott!


SUGEN PÅ FILM MARATON?

A WALK TO REMEMBER

Oh my,oh my vilken klassiker eller hur?Men har ni någonsin älskat en film så mycket att ni inte tröttnar på att kolla på den om och om igen?Well jag har. Denna film berör mig så mycket varje gång jag ser den,spelar ingen roll hur många gånger jag sett den så fäller jag tårar.Om ni inte sett den,se den.

P.S I LOVE YOU

"...Don't be afraid to fell in love again.Open your heart and follow it whereever it leads you....and remember,sight for the moont. P.S I will always love you" - behöver jag ens säga något mer?


THE NOTEBOOK

De gör det så jävla bra, denna film är och kommer alltid förbli min favorit kärleksfilm.Alltid. För det finns nog ingen film som kan få mig så andfådd som denna,jag är förälskad i de och deras kärlek är något jag vill uppleva,ja alltså deras starka kärlek.



Nu när vi är klara med de tre klassikerna som ni alla redan sett så kan vi börja på riktigt,tar de i årtalsordning.De flesta filmerna är 2008 men min blogg var faktis från 2008.Men äldre filmer är de som brukar vara riktigt bra.Har sett många filmer,men dessa som funnits på förra bloggen är väl de jag tyckt varit risligt bra.

2010


A DANGEROUS MAN





2009


FALSKT ALIBI:




THE BLIND SIDE:



THE STEPFATHER



NEW MOON



HURRICANE SEASON



ICE AGE 3




CONFESSIONS OF A SHOPAHOLIC



G.I JOE - RISE OF COBRA




2008



THE OTHER END OF THE LINE



YES MAN!



KANDIDATEN



AUSTRALIA



THE SECRET LIFE OF BEE



BENJAMIN BUTTONS OTROLIGA LIV



HANCOCK




SEVEN POUNDS




REDBELT



NEVER BACK DOWN



PRIDE AND GLORY



SLUMDOG MILLIONAIRE



CENTER STAGE - TURN IT UP




GRAN TORINO



CHANGELING



2007


THE TATTOOIST:



THE LIST:

OBS! HILARIE BURTON ÄR MED


AWAKE



2006


HOME OF THE BRAVE:

OBS ! CHAD MICHAEL MURRAY ÄR MED.




JAG BÖRJAR OM PÅ NYTT

Jag hade så mycket gammalt i min blogg som jag inte vill ha kvar, ibland är det fint att ha en massa fina minnen och allt det där som man gjort,gå tillbaka och kolla på det men uppfatta mig inte fel vill verkligen inte att det ska låta som "nytt år,ny början" utan hade bara lust jag antar att jag kommer ångra det sen men äsh,alltid värt ett nytt försök.Självklart har jag tänkt lägga upp bilder från min gamla blogg de kommer komma upp lite då och då kan jag lova er,men i små omgångar ska börja med ett stort inlägg med en massa bra filmtips som jag hade samlat på mig under förra året vissa filmer kommer ni känna igen,andra inte ..japp jag är en filmnörd. Och vet ni vad? Jag ska lägga upp mitt senaste inköp med,och ska börja med dagens outfit så fort vädret bättrar sig iår ska jag ha en mycket bättre blogg,och ja..ibland ska jag även skriva ut mina känslor här även om jag helst vill hålla sånt privat men ibland får man tillåta resten av Sveriges befolkning veta vad jag känner. Ny start här i bloggen helt enkelt.


Hoppas ni alla som läste min blogg ska fortsätta läsa den även om jag tagit bort allt och ni inte kan gå tillbaka och kika. Ha en fortsatt trevlig kväll!


BYE 2010,WELCOME 2011


RSS 2.0