GÖTET ALL DAY LONG

eftersom jag är så pass trött så tvekar jag inte efter en god sömn över huvudtaget, ja jag shoppade men jag är så klantig att jag aldrig testar grejer i affären utan jag köper,testar hemma och sen får de bli som det blir och ja...skorna jag köpte idag ,(de vita från H&M för 99:-) åker tillbaka,för liten storlek :( köpte ett par tights de passade som smöret i ett smörpaket men problemet var att ngn verkar ha tagit sönder de så de har sytt lite åt sidan mellan bena,så det är som en buckla vilket är irriterande som fan,hahaha okej de var inte dyra men varför köpa något sönder? eller något man stör sig på,nej de får helt enkelt åka tillbaka och jag ska helt enkelt sova nu,god natt !


gammal bild på mig och bosnierna <3

20/3 - 2010,KALLA MIG EFTER


Riktiga utekvällen började hos Chris med de andra brudarna!


världens underbaraste vän,världens underbaraste födelsedagsbarn!




jag och bästa vän




vi hade det kul <3




känner att man är rätt sliten på denna bilden



Jag vet att man är lite efter med bilderna,men precis fått alla från Vanessa så det där var våran utekväll en lyckad utekväll må jag säga!

DU GÖR MIG GLAD



Hon kan få mig verkligen att le,ett kort och små söta ord fan vad glad jag blev älskar dig min vän. <3

NELLYS NÄSTA BIKINIDESIGNER?

Min designade bikini på NELLY.COM

Är inte seriös,men värt ett försök! VOTE FOR ME


DAGENS BÄSTA; ENS EGEN SÄNG

jag är hemma från jönöping/göteborg.är sjukt trött och min älskade säng kallar mig,sminket ska bort och jag ska få mig riktigt jävla mycket sömn att köra till götet och från götet är ansträngande med alla knäppa bilar som använder sig utav helljus,har haft en bra helg jag är nöjd! godnatt.

GÅRDAGEN

utgång som gällde igår,fuck skövde jkpg is the shit.musiken var skitgrym och jag hade kul med azra höhöh, ja nora fyllde år men ni kan ju gissa var hon höll hus :D :P dääääääääääääckad höhöh jag är så trött ska nog vila utgång ikväll igen kanske,later dudes!

NYTT HOS MIG



STÄDNING

klädhögar överallt man ser golvet bara utanför dörren resten är fullt med grejer på så jag ska ta och städa mina garderober nu, jag vet inte om det är något fel på mig men jag känner mig stressad om inte garderoben är i sin ordning blir helt hysterisk och måste få det i ordning hur trött jag än är så antar att jag borde köra igång om jag ska få något gjort innan det är dags för läggdags :P (jag är så seg på att städa,trust me)

JAG VILL SÅ HA KÖRKORTET

ångrar mig starkt varför jag inte drog igång med körkortet när jag fyllde 16, hade haft det i min hand just nu. dumma mig alltså!!! här kommer lite bilder från Chris födelsedag,lite efter bilder efter att vi käkat taccos

 
Bil nr 1


Bil nr 2


bil nr 3


bil nr 4


Grattis Chris 18år (fortf hjärna som treåring)


vi i bil nr 1,haha syns det hur trött jag var efter 3.5h sömn ?





Seg med att ladda upp bilderna i know,men bättre sent än aldrig! Det finns en del bilder att visa från olika dagar men tar det lite då och då med tanke på att jag inte har bilder från dagarna och kommer inte få det än på ett tag,men överraskningar är ju kul,nu ska jag "plugga".

NÄR JAG MÄRKER ATT JAG BEHÖVER SÖMN

... är då jag skriver en massa fel hela tiden. Sitter här med svenska frågor som vi ska lämna in om ett bra tag men tänkte att jag jobbar gärna hemma då jag inte orkar plugga på ett naturkunskaps prov som jag har på onsdag,vilket är viktigast igentligen? haha provet tycker jag men jag försöker se förbi det då jag hellre vill höja mitt betyg i svenska (!!) än i natur har ett VG i natur tror jag nog om han nu inte bedömmer att jag sover varje lektion. Jag ska snart lägga mig då jag är riktigt trött har övningskört så mycket idag och att köra bil ger trötthet och att sitta i skolan en hel dag ger också trötthet och inte nog med min trötthet har jag återigen tröttat ut mitt knä idag på idrotten...well vet ni ännu ett tecken på att jag är trött? jag babblar skit mycket som typ; nu så ska göra klart ytterligare någon fråga och sedan lägga mig imorgon ska jag visa gårdagens shopping :$ puss och godnatt.


en otydlig bild på mig och vanessa från helgen :)

JAG ÄR SÅ PIGG

.......NOT, jag är så off känner jag.trött och sliten ont i fötterna och allmänt seg. vad gör jag uppe då ? jag ska till kyrkan så vi hörs senare för nu är det dags klä på sig.

IKVÄLL BLIR DET EN BRA KVÄLL

ja det ska jag iaf se till !! ska ta och dammsuga rummet,fixa toaletten och dammsuga nedervåningen sen hoppar jag in i duschen dock vet jag inte om jag bör duscha håret igen då jag duschade det igår så skippar nog den delen av kroppen iaf.

sedan blir det att välja ut outfit också vilket är nog det svåraste,garderoberna är fulla men när man ska ut ja då har man inget och jag blir smått galen,paaanik. nej nu ska jag börja städningen puss

TRÖTTER





Tror det är dags för sängen,god natt mina vänner <3

18ÅR - MIN BÄSTA VÄN



Grattis på 18års dagen bästa vän. jag älskar dig.

STÄDDAG HELA DAGEN

jag är trött,ögonen svider och känner varken av mina ben,fötter,armar eller händer. städdagen i skolan är hemsk.ska duscha och lägga mig och vila sen dra mig till underbaraste kompisen i hela jävla världen - min vanessa.



gammal,gammal bild på mig och vanessa från 2008

NYTT HOS MIG


VAD DET KAN VARA SVÅRT IBLAND..

...att hitta på en rubrik. det står helt still i mitt huvud så det får vara som det är jag är enormt trött efter en heldag i köket och imorgon är det städning hela dagen i skolan alltså de utnyttjar oss verkligen. tar dit barn för att städa åt de? låter inte så jävla vettigt i mitt huvud,ett år kvar sen är det klart hela skitet är klart då och jag är fri !! kom på att detta är mitt sista sommarlov,fyfan alltså sen börjar det riktiga livet för mig.

idag har jag inte gjort så mycket,började att titta på ett avsnitt av grey's men stack till skövde med bror kort därefter fick med mig lite ska visa det senare och även shoppingen från jkpg ;P har även slått in vanessas present,my bff blir 18 på lördag party party höhöh, well ska se klart på grey's sedan visar jag shoppingen. puss så länge.



såhär såg det ut sist jag städade,baren var mitt område jag trivdes verkligen.

SERIE TIME

om det är något jag inte haft tid för på sista tiden så är det serier, ni kan bara gissa vad jag ska göra fram till tio ikväll? försöka hinna med så många som möjligt börjar med medium har då bara ett avsnitt att se där sen två st på ytterligare tre olika serier ;D laaaater babes!

FILMTIPS ; VALANTINE'S DAY



Trodde den var klart mkt bättre,men den dög 2 / 5 * får den av mig.

MY DAY IN JÖNCHEPHING

som sagt så befann jag mig i jönköping hela dagen, träffade nora och sedan satte vi oss på ett fik där jag tog äckligaste teet (jag dricker ej te) ,tänkte det var chailatte eller vad de heter men fick vanligt äckligt te så jäääkh ! sen stack jag på massage, fick en live it upplevelse av mina vänner i 18års present och jönköping eller gbg är det närmsta jag kunde ta. efter massagen blev det en runda på stan,in i affärer och ut det blev lite hemshoppat men inte allt för mkt fick ju precis min lilla fjuttiga lön höhö nu längtar man till den 25e ;)

nu ska jag plugga samhäll med vanessa och sedan ska jag lägga mig för jag är så jävla trött,imorgon är det skola igen efter en långhelg lördag - tisdag var vi lediga innehållande med två studiedagar. vi hörs imorgon mina vänner då jag visar shöppingen ;D puss !


JÖNKÖPING ALL DAY LONG

kom hem för ca 30min,varit i jönköping. tell u more later
måste in i duschen för andra gången idag.


BILDBOMB 3

THE LAST FROM GOTHENBURG!


galet


på G till studenthem


taggggggade ! (ida vaktade mig,mådde lite dåligt)


träffade på två sköna brudar,SLAAAADOOOLED ;)


vi fotades med de


LAST DAY !



frullen var god




vissa mådde inte så bra,dagen efter u know


sen var det dags att ge sig av


kan lova er att jag var inte fullt frisk jag heller


fyra absolut trötta brudar som inte visste hur man tar sig över en gata i gbg.


avslutade dagen på lydias,med fet utskämmning och ja...utskämmning resten av dagen


GÖTEBORGS VIDEO

Förra helgen befann jag mig i Götet med tre andra brudar,ni har ju fått se lite bilder det kommer strax upp fler jag kommer vara lite seg med att ladda upp helgens bilder då jag inte tog några utan alla är hos jessica och andra är hos sanela så när jag får de ska jag lägga upp,men nu ska ni få se en video från hissen då emelie vurpade


JA,JAG LEVER MINA VÄNNER

Jag är så trött, även om jag la mig runt elva snåret igår så orkar mina ögon knappt hålla sig öppna. har inte varit hemma i helgen då min vän sanela fyllde 18 så hon hade en jävla fet fest som bara var för jävla bra !!! som om det vore ett bröllop,utan att driva alltså :) igår var jag hemma vid sex redan vid halv sju drog man till chris som skulle ha tjejmiddag hon fyller 18år idag,så grattis chris så ni kan ju bara förstå att jag inte fått mkt sömn alls haha, well jag tror jag bör ta mig en tupplur igen vi hörs senare !


BILDBOMB 2


emelie verkar ha svalt något hon inte trivs med ;)


jag fortsatte att vara glad och höll mig oskadad också


vi gick ner och åt bufee, vi bara så vräkte i oss :D


tillbaka till hotellet ;)






hahahahahahhahahahahah :D,säger nog inget


sen fotades vi i korridoren också


Fortsättning följer,för det finns en hel del bilder kvar eller okej hel del och hel del men well några till jag vill visa er. Har haft sån beslutsångest vilken serie jag ska kolla på nu väljer nog att se Medium då jag påbörjade det igår vilket jag aldrig borde gjort då jag var helt död imorse och resten av dagen på praktiken men det bör jag inte vara imorgon,eller?

VAD DÖLJER SIG BAKOM DETTA?


PRAKTIK,ÖVNINGSKÖRNING,HANDLING & BAKNING

rubriken talar om min dag. praktiken idag gick väldigt segt fanns verkligen inget att göra och mitt knä bara värkte och värkte trodde jag skulle dö när som..jag kom hem och satte mig direkt i bilen (hann ej sova ens) vi körde till skövde eller läs; jag körde till skövde ;) blev perfekta parkeringar också haha pappsen är stolt och tro fan jag också är det

jag köpte det sista inför sanelas present,åker ju till henne imorgon så ska snart börja packa och slå in allt :) det kommer bli så jävla nice (hoppas jag) kom hem och började baka det blev cupcakes ska bjuda på det imorrn då det är min sista praktik dag visst är jag söt? till och med köpt en bukett med röda rosor,får man ens ha de i kök? tror inte men ähs de får väl lägga de i fönstret eller något jag laddar upp BILDBOMB 2 från götet senare,ska bara fixa med lite annat puss så länge


BILDBOMB 1


pigga och glada tog vi tåget till götet,och mest av allt TAGGADE !


efter att vi kämpat med att gå runt med våra 3kg väskor så orkade vi inte,blev ett stopp på burger king


min älskling för natten :)


var inte snabb i käften,haha "paxad för ikväll"


en natt,fyra tjejer och nio par skor


medans de lekte målade jag naglarna eller städade i rummet "men halååå vi bor på hotell de ska vara städat"


fyra tjejer,en toalett och helväggs spegel trångt men oj vad det rockade !:D






hann med några jag med ;) ego pics is the shit !


Tänkte att det skulle räcka för ikväll,är trots allt trött efter en skön och mysig lill-lördag med mina bästa vänner,verkligen bästa vänner :) ska stryka kockrocken för ångesten är här - morgondagens praktikpass.



MINA FLICKOR





Världens bästa vänner kommer snart till mig, och jag behöver deras sällskap mer än någonsin så nu ska vi ha det lite mys med tända ljus,chips & dipp samt vindruvor,plommon och nötter haha go blandning men alltid bra med lite av varje :)


EGEN SOVMORGON

imorse när klockan ringde vid sex orkade jag verkligen inte,det var som om sängen bad om att jag skulle ligga kvar och självklart är det min plikt att lyda den så jag stannade kvar, men det blev inte så mkt sovmorgon då telefonen ringde och jag väcktes av det,men jag lyckades somna om.

har precis käkat frukost,en tallrik med filmjölk och flingor haha inte ofta man äter de,men det är väl de bästa jag kan få i mig just nu,idag är det lång dag fast jag börjar kvart i ett :P slutar halv fyra nämligen..ja ni kanske undrar varför jag tog mig en sovmorgon? dels för att sängen bad om det men även för att jag inte orkade med att ha fyra timmars rast jag är så jävla känslig just nu att jag kan börja gråta när som helst,vart som helst. tonårs perioder höhöh nu ska jag klä på mig vi hörs senare idag :)


en bild på mig,maria och helen från 2008 (jag 16år) ,bilden har ej ngt med texten och göra men så de blir lite roligare.

RUM 533



Jag verkligen råder er att ta en hotellnatt på Hotel Odin i Göteborg ett för jävla bra hotell kan jag lova er. Och jag ska återigen lova er att det kommer bilder,har inte haft tid idag och just nu har jag ingen ork för jag behöver sömn godnatt.

FIKA MED BÄSTA VÄN




Dagen började inte bra, uppsvullna ögon och gråten fast i halsen men den avslutades med ett leende på läpparna med min bästa vän Helen,fan vad du får mig på bra humör.Säger er bara,var noga med vem ni väljer som er bästa vän.

FÖRSÖK TÄNKA DIG IN I DET HÄR

du vaknar varje morgon,du orkar dig igenom en hel dag - du är trött men du klarar det.från ingenstans dyker han upp,ni börjar prata och det klickar, efter knappt någon dag känner du dig så säker så jävla säker på att han är the guy som kommer få dig le,skratta,må bra,ha solsken även om det är mörkt ute han som ska få de där tråkiga dagarna bli till ett par jävla bra dagar. det börjar sakta, tillslut är du så fast att även om du vill försvinna ifrån honom håller han dig kvar du dras till honom, ditt hjärta trippar extra steg när du ser hans nummer på skärmen.


tillslut blir du besatt,så besatt att din dag börjar bestå ett sms utav honom eller ett samtal.besatthet. du är så trött,vill sova men när ett samtal av honom kommer är du piggare än någonsin du pratar och pratar du skiter till och med i det där provet du skulle plugga på bara för att få en extra minut att prata med honom,eller en extra timme och du påpekar att du har prov och inte orkar plugga och han sitter där och peppar dig lovar dig att ringa upp om en timme och förhöra dig. samtalet bryts, provresultatet kommer och det står ett VG på pappret där det i vanliga fall brukar stå G, du har höjt ditt betyg pga att han gav dig orken.

det går månader,ni ses och du sparar på en liten grej i två år,ett löv för det påminner dig om honom varje gång du ser på lövet minns du natten,bara den natten gav dig så himla mycket styrka.men någonstans går det snett,ni bryter kontakten dina ljusa dagar återgår till mörka,tråkiga,tårfyllda och orklösa..du intalar dig att nästa som kommer in i ditt liv  kommer vara så mycket bättre, och du jämför hela tiden du ger ditt hjärta ännu en gång åter igen blir det krossat allt blir åter igen mörkt och galet..på något sätt finner du tillbaka till han som gav dig styrka från början,åter igen bryter kontakt men ännu en gång hittar tillbaka tills en dag ..du får ett samtal som får dig bryta ihop som får dig känna dig värdelös, ett samtal som fått dig inse vem du kan och inte kan lita på.din vän och din första kärlek.

du är så arg att du tänker inte,men du förlåter du försöker glömma du gör allt för att glömma det och glömma han men det går inte,för varje gång du finner chansen för att ses med honom tar du den,i hans närhet blir du knäsvag,du blir galen,du blir pirrig,du blir fri,du är redo att börja gråta,du är redo att skratta och fly ifrån resten av världen så länge du är med honom,du vill vara med honom. men där finns hon, de två sammarbetar och återigen känner du dig så jävla dum för du är fast vid det där gamla du gråter dig till sömns, du stänger in dig från resten av världen för du känner dig så jävla sårad och besviken. du är arg för att du ger och ger, och de två bara tar och tar,varför kan du inte säga ifrån? säg stopp, hur trångsynta är ni två? hur ser inte du att det sårar mig? det tär på mig,varje kroppsbit gör ont.



efter att du nu läst det här,tänker du någonsin själv göra detta mot en kompis? säger det inte er att avstå från era nära vänners "vänner" , får ni inte en tankeställare? sätt dig i min sits,och för en kväll försök dig tänka dig in i denna text så djupt,och testa med att somna med ett krossat hjärta och framför allt vakna med ett, testa att somna glad och vakna upp ledsen och ensam. sen kom och säg vad som är rätt eller fel.


I THINK MY GIRLFRIEND IS BI, AY AY AY





Jag är sjukt trött,tyvärr det blir inga bilder idag men jag lovar er det kommer. Ibland orkar man inte göra så mycket jag säger god natt för idag.

NEMA DANA KOLIKO JE NA SRCU RANA

idag är det en sån dag då jag vill ligga inomhus och bara sova.men sån dag har jag inte haft har varit i skolan precis som varje måndag och har haft det riktigt tufft minsta lilla grej som inte var bra fick mig att få tårar i ögonen,en förbannat dålig dag.. senare när jag piggat upp mig lite och slutat tänka för mycke lägger jag in lite bilder från helgen, men tills dess får ni ha det så bra.

HOME SWEET HOME

borta bra men hemma bäst, missed me? uppdaterar senare med bilder  puss.


DAGEN EFTER

God morgon,de andra ligger fortf och sover men jag e klarvaken.Fläkten är så jävla högljudd så det är rätt jobbigt..Mitt sår brinner också men det värsta är att det är ett nytt sår jag inför skaffat mig,på knät haha så klantig mitt i stan vurpade jag,Snart ringer klockan och vi ska gå för att käka sedan checkar vi ut..om vi ska hem direkt vet jag inte men det lär vi väl se.Jag har inte tagit mycke bilder då jag inte är så aktiv med camen nowdays..well ni kommer få lite iaf tror emelie har till och med spelat in en video men vet inte om jag vågar lägga upp den haha...nej mina vänner vi hörs senare!

RUM 533

Nu sitter vi på rummet,fick inte världens största rum men det duger.Vi ska snart duscha och hela köret sen ner för att äta buffe haha,vi hörs senare kanske lägger in en bild då :)



OM FEM MINUTER SLÅR KLOCKAN 00.00

ska nog ta och packa stiger upp tidigt imorgon för en dusch då vi drar till götet :) det här gillas starkt jag kanske slänger in något mobilblogg ,HÅLL TUMMARNA! vi ses och hörs människor


MUSIK MAN LYSSNADE PÅ NÄR MAN VAR LITEN


NÄR ÖGONLOCKEN INTE ORKAR MER

Tror inte jag klarar en enda dag till på praktiken,och klarar nog inte av att se köttfärs sås igen. 300liter köttfärs är inte direkt någon skönhet att titta på och jag har ont i ryggen,mina ögonlock är så tunga och jag känner mig så stressad.. känns som om jag har tusen saker att fixa och göra innan helgen och nästa helg..kommer sluta med att jag har den där syran i magen igen. I helgen åker jag och några till götet och sover på hotell,nästa vecka blir de min babe sanela då hon fyller 18 och jag är ännu inte klar med hennes kära present och det är så jobbigt !! har köpt smågrejerna men den stora grejen är inte klar än,kommer ta mej åratal nej får nog ta med morsan på en shoppingtur för såhär kan vi inte ha det har även bokat massage på studiedagen well,ska ej babbla utan ladda ner musik få det gjort lixom,jag menar måste ju fylla mobilen inför helgen annars glömmer jag det också :P

 


bjuder på en bild från helgen,okej nu ska jag nog sluta le,ser ni vad tandställningen har gjort med mina tänder? EN GLÖGG!!!! ALDRIG I MITT LIV HAFT EN GLÖGG INNAN :(


"DU INSTALLERA VIRUS,ISTÄLLET FÖR ANTIVIRUS"

tror nog jag lyckats med det, skulle installera ett antivirus program men sen jag gjorde det blir min skärm blå efter en kort stund och så stängs datorn av,blir helt galen.

för iövrigt så har jag varit och simmat,30 längder de ni ;) duktig känner jag mig,men även hungrig och nu ska jag stryka mina kockkläder för imorgon har jag praktik och jag har så ångest :(


NYTT HOS MIG


Tänkte äntligen ta och visa upp klänningen från Nelly.se har inte haft tid men idag har jag ju så jäääävla mycket tid över så lixom vrf inte istället för att plugga :D ?


Ingen har väl missat Bokrean? Jag har iaf inte,för endas 99:- fick jag denna feta bok den väger några kilo,well mamma pröjsar varför inte slå till då :)


äntligen ett smyckesträ,älskade åhlens hade fått in vita med :) orkade ej svart då jag skulle behöva damma det för ofta just för att det är svart, 129:-

100301

ska börja med att säga att jag längtar till min säng och så är det redan mars månad,det känns konstigt verkligen det var ju nyss 1a februari ..tiden e ju för mycket bara men det är alltid positivt eftersom sommarlovet närmar sig för varje månad som går och det är bra bara om snön försvinner,ja det snöar som fan de som höll på att smälta bort ,åh hoppas de blir bra till på fredag .

ska snart dra mig till bussen,sovmorgon idag och well just nu har jag ont i både tänderna och mitt brännsår de svider som fan och så har det även gått upp jaja,ska nog inte tjata att läsa en massa text är inget kul men tyvärr har inte några bilder :) laaaater people!


RSS 2.0