FRUTTALLRIK PÅ HOTELLRUMMET

Så jävla underbart gott.


JUST THE WAY YOU ARE

När vi kom till Norge träffade vi Jeff, som uppgift fick han att lära sig Just the way you are med Bruno Mars. Mannen är verkligen begåvad.


JESSHEIM PÅ EN LÖRDAG

Minns ni det köpcentret jag berättade om?Igår tog vi en ordentlig titt på det och mina fötter värkte rätt gött på vägen hem i bussen och för att vara ärlig kollade vi faktis inte igenom alla våningar ändå fick med mig ett och annat så det lär komma upp i bloggen så fort jag laddat camerabatteriet



TVÅ DAGENS, FRÅN IGÅR



LOVELY YOU.♥

saknar dig underbaraste du, lucky me kommer du på lördag :D!


kommer aldrig vara densamme utan dig.


"NI HAR JU DET SOM EN SEMESTER"

Idag är vi lediga, eller vi "jobbar" i de Norska backarna istället. Vi måste nog bo på de bästa hotellet, står ju verkligen för allt vårat sjukhusbesök, medicin, fick helt nya kläder + SKOR, mat idag + skidutrustning och liftkort. Helt underbart att man känner sig som en kung, och inte för en dag utan har känt mig som en kung i redan två veckor (förutom då jag jobbar :P). Så ja, idag var vi i skidbackarna dock var de oerhört kallt även om jag hade tights, mjukis, termos, linne,långärmad tröja,tjocktröja och en vårjacka frös jag till is. Så jag behöll mig mestadels i värmestugan höh, jag är verkligen inte duktig på att åka skidor så ni kan ju tänka er att jag vurpade dock endast en gång, och vill ni veta vart? På en helt rak väg på väg till liften, skrattar ju för fan fortfarande åt det haha och chefen skrattade rätt mycket han med, råkade vurpa ännu en gång när jag försökte resa mig..hur som en riktigt rolig dag!

Resten av dagen är mina planer bara ligga och vila ut, blir sängen hela dagen då mina andra vänner jobbar och min roomie åkt till sin bror över helgen. Kommer bli tomt utan henne så blir en mysdag för mig själv. Lite bilder nu,dock får jag fler i helgen !










CRAZY NIGHT AT THE HOTEL


" VAD FAN, VI LA JU OSS PRECIS "

igår jobbade jag och lena kväll, så vi var hemma strax efter elva och konstigt nog hade båda två svårigheter att somna så imorse när klockan ringde halv fem och lena sprang runt i rummet som en dåre så klämde jag fram ett "vad i helvete gör du?" ... "ja vi ska ju upp nu" fick jag som svar och då var de som om helvetet brast för mig "vad fan, vi la ju oss precis". Jag är helt mör i kroppen efter dagens dubbelpass så nu lägger jag mig i badet samtidigt som jag slår på ett avsnitt av 90210 och hoppas på att min fina älskade dator står ut värmen som blir i badrummet .. håll tummarna (vet de inte bra ha den på badrummet, men jag blir lätt uttråkad) ,behöver verkligen ett avkopplande BAD!


just nu skulle jag behöva en varm sommardag.


SÖNDAG I NORGE

God morgon, eller ska jag säga god eftermiddag (de andra låter bättre). Vaknade sent idag så missade frukosten och jag sov medan min rumskompis tydligen var nere och åt.

Idag jobbar jag, how fucking boooooring? RIKTIGT jävla TRÅKIGT! Dock har vi ju varit lediga fredag-lördag så antar att det är rätt lugnt att ändå jobba från 16.30-23.00, inte alls länge dessutom är det modevisning idag här på hotellet så lär bli skoj hoppas man står i kallköket som vanligt det är bäst där, gillar inte vara i varmköket det är tråkigt och ...tråkigt. Ska fortsätta softa nu och vila lite till så jag orkar med de där timmarna jag ska vara i köket. Puss!


vad jag saknar denna brud just nu!!


JAG OCH MINA TRE SVENSKA BRUDAR

Igår var det en tuff dag för mig och min roomie, bytte rum här omdagen åter igen och igår skulle vi packa upp allt. Våran allergi har inte lagts än så vi åkte in till SM (ett stort köpcenter, skojar ej fem våningar) och direkt in till apoteket och köpte en allergi kräm, och idag har vi fått även tabletter av en som jobbar i receptionen så vi hoppas på att lugnar sig iaf, framåt kvällen tänkte vi att vi skulle hitta på något de är ju så tråkigt här i lilla Gardemoen och hyfsat dyrt att ta sig in till Oslo varje gång man inte har ngt och göra 290:- norska kr kostar det...ekonomin hade ju rasat för oss alla. Vi gick upp till våra grannar och satt där och softade och sedan tog vi oss ner till baren där vi gästade Jeff, en sångare från Chicago grymjävel de där alltså!!

Sedan satt vi i matsalen och bara pratade, vid halv tre tiden var jag på rummet. En lång dag men vi hade det urbra. Det blir verkligen det man gör det till.




BAD UPDATE? YEAH, I KNOW

Hej mina små kycklingar!

Ni dör säkert av nyfikenhet, vad jag gör, hur jag mår hur hotellivet är osv osv. Well jag har inte orkat uppdatera, inte orkat ta bilder eller spela in en video men det kommer. Jag är verkligen svintrött men tänkte dra ett snabbt inlägg ändå. Vad jag gör om dagarna är väl en ganska självklarhet, jobbar 8timmars pass jag vet inte riktigt vad jag ska säga, ibland trivs jag ibland inte (endast gått två dagar), ibland vill jag vara här föralltid men ibland är det att jag bara känner att jag vill ta första bästa FLYG här ifrån (ni läste rätt, flyg INTE tåg). Hur jag mår? Well ,började natten med små utslag över kroppen, tänkte att de går väl över.. framåt dagen blev det bara värre och värre och tillslut började jag må illa och kliade mig kors och tvärs över hela kroppen !!!


När jag sedan vaknade dagen efter (första arb. dagen) var jag helt rödprickig, det kliade över hela kroppen och jag fick panik de var så jävla mycket att de täckte båda händerna och började gå över till kroppen och...allergi fick jag hör att de var från de erfarna människorna som jobbar här, fick någon tablett och det har blivit bättre tvättar numera lakanen själv och bett städerskerna att INTE byta mina då jag är så kraftigt allergisk. I receptionen finns det en underbar kvinna som gav mig ännu en tablett fast det är en äkta allergitablett som är receptbelagda får se hur de hjälper, hoppas på stor förbättring imorgon börjar ju bli trött på att se ut som prickig korv :D

Ska lägga mig nu och kolla ett avsnitt av Gossipgirl :) Att vara i ångbastun och sedan ta en lång dusch uttröttar ju fan i mig en människa.I helgen kanske ni får se bilder, och jag kanske slänger in en video och när som :D Håll utkik jag lär höra av mig igen. Godnatt!


A PROMISE IS A PROMISE

Lovade er lite bilder, så här kommer det :)








I NORGE

Igår vid ca 22 tiden var vi äntligen framme på hotellet, efter resande från klockan 14. Jag var trött och helt mör i kroppen, idag är det skönt med en vilodag. Det var någon gala på hotellet igår så vi har inte riktigt fått våra riktiga rum ännu och har då inte packat upp än, lite tråkigt men så är det när hela hotellet är uppbokat...typ. Har inte fotat något men min vän har gjort det så ska sno bilder från henne, men så länge visar jag  en bild på varför det bör finnas lyftkranar på tåg....


HUR FAN SKA JAG LYCKAS?

....att få ner kläder för SJU jävla veckor? jag har lixom svårt för en helg.och nu ska jag vara borta sju helger + 35vardagar. Det är sjukt hur mycket man måste tänka på, och jag mår fan dåligt över varje liten sak som jag valt bort, vilket inte alls är mycket det värsta är att jag faktis inte har någon väska till min packning, så imorgon får jag med mig en från min vän Lena och då fan i mig håller jag tummarna för att den är tillräckligt stor, ni kan ju bara tänka er vad jag kommer ägna min dag åt efter skolan -PACKNING. Som tur är åker jag inte tidigt på lördag, utan eftermiddag ca 13. Nu måste jag börja på min powerpoint, åh jag...vill inte :(

NEED A CHILL PILL

Jag är så i behov av sömn, jag lägger mig ner nu för att avnjuta det nya avsnittet av onetreehill, innan jag tar itu med lite...viktigare saker, ex sista inlämningen innan jag drar ut på praktik (förutom en idrotts uppg.).


JAG ÄR SÅ JÄVLA BRA!!!

Ni anar inte hur jävla lycklig jag är.


DAG 21 + 22 - ANNAT ÖGONBLICK / DET HÄR UPPRÖR MIG

DAG 21 - ETT ANNAT ÖGONBLICK
Ärligt talat,vissa dagar är ju bara konstiga, för vad fan ska jag skriva här?

DAG 22 - DET HÄR UPPRÖR MIG
Finns väldigt jävla mycket som upprör mig, men mest av allt folk som döljer sina känslor. Ärligt talat, okej säger inte att man ska dra och skrika ut det till hela världen vad man känner och tycker men erkänn det åtminstone för dig själv. Gillar du en människa mer än vän, ERKÄNN. Den personen kommer inte evigt vara där för dig, hon/han försvinner och då, ja då kommer du inse vad fan du har gått miste om. Han/Hon kommer göra allt för dig i början, böna och be, vika sig för dig hundra gånger om och du kan köra med din hot-n-cold roll, men kompis det håller inte i längden. Man gör misstag i livet, för vem gör inte? Men folk förändras också. Så för i helvete - håll inte era känslor in UT MED DEM, innan den du bryr dig om mest, innan den som påverkar dig som kan göra dig glad/ledsen försvinner, och då kommer det inte vara försvinna ur "vänskapen" utan, försvinna på riktigt det kommer vara hennes/hans tur att vara hot-n-cold. Ditt val nu.

UPPE MED TUPPEN

Jag har varit och jobbat, så jag är rätt så pigg nu och det är så ljus utanför så får väl se till att vila lite mitt på dagen. Jag tänkte vara duktig och ta tag i all plugg jag har. Åh kill me. Jag så orkar inte, det är alldeles för mycket nu den sista veckan inför lovet, tror alla har lika fullt upp eftersom hela HR sticker på praktik direkt efter lovet. Jag hatar när lärare snackar om planering, för de kan ju tydligen absolut inte planera själva! Får tänka positivt, 123 dagar kvar sen är det min tur att skrika att jag SKA TA STUDENTEN !!

DILEMMA



Allt detta ska få plats, och ännu är inte all packning klar det ska in så mycket mer... och mitt största problem skor...vilka skor ska jag ha med?! Det här har min lördag gått åt,att sortera och välja ut vad som behövs och vad som inte ska tas med..panik!!

BLONDINER, TITTA HIT



Här om dagen slingrade jag mitt hår, och jag använder alltid hätta slingrar man det själv är ju dilemmat att man inte kommer åt ordentligt. Well, jag fick tipset om Blondspray så jag tänkte att jag får väl helt enkelt testa och se om det blir någon skillnad, och jag använde det bara en gång och märkte direkt så idag när jag övningskörde lite så köpte jag ännu en. Den kommer gå åt i Norge kan jag lova er.




Sen kan jag väl meddela, jag har klarat teorin!!! Jag är så glad, men tyvärr är inte körningen godkänd ännu och jag är så gråtfärdig att det inte är sant. Jag åker ju till Norge nästa vecka och mina 2 månader kommer ju gå ut..

SHOPPING TILL GYMMET

Här omdagen tog jag min tid och köpte lite gymkläder. Blev en hoodien,en tshirt (från killavdelningen.<3) samt ett par joggingstights som jag inte tagit kort på. I Norge ska det tränas.



DAG 20 - MIN BARNDOM

Vad fan ska man säga här? Äsch orka.

ALL I NEED IS TIME

Ibland är det behövligt att skriva ut sig, ibland inte. Idag har jag en dag då jag känner att jag behöver det mer än någonsin. Just nu har jag tusen tankar kring allt.

Jag ska om en vecka iväg från min familj, och vara borta i sju långa veckor. Det är inte förrens nu det slagit mig att "shit, sju veckor är en lång tid ivana"...jag har ju bara klarat mig i fyra veckor utan de. Jag har inte varit utan mina närmsta vänner i sju veckor, aldrig. Och nu ska jag bara iväg.. Visst det känns så jävla jobbigt, men å andra sidan valde jag det själv. För i framtiden är det absolut inte min familj som ska tjäna pengar åt mig och försörja mig och ta hand om min ekonomi, utan det är jag. Helt själv.

Jag måste lära mig att stå på egna ben,vilket jag just nu är ganska kass på jag jobbar extra men ber alltid mamma om pengar eller pappa även om jag vet att med det jag tjänar kan jag klara mig bara om jag vill och utan att behöva leva som en fattig student.
Men det är inte bara APU som tynger mig,det är så mycket annat också. Och jag har varit lycklig, jag har varit ledsen. Och jag vet, vill jag så kan jag. Måste bara ge det tid. Jag måste tänka på mig själv, helt ..mina dagar ska inte kretsa runt en enda sak - dig. Jag behöver inte det här, de där hot-n-cold. Jag är inte 15 år längre, jag är inpå mitt 20e år och jag behöver något riktigt. Allt jag har att säga är Jag kan, om jag vill.


DAG 19 - DETTA ÅNGRAR JAG

Att jag inte tog tag i körkortet så fort jag fyllde 16, och att jag inte lyssnade på lektionerna i teori (vi hade dock dålig lärare ändå som bara snacka om MC kort). Vid det här laget kanske jag haft körkortet så jag ångrar mig verkligen, ångrar verkligen att jag varit så lat och inte orkat ta tag i teorin så nu får jag bita i det sura äpplet att jag får vänta ytterligare 7v med det..great ivana... Det har ju hela tiden varit "imorgon, imorgon, nästa vecka"...aja


THE BODY SHOP

Underbar ansikts tvätt + hårinpackning.

DAG 18 - MIN FAVORITFÖDELSEDAG

Tror många skulle sagt "Min 18års dag", funderade på den med men nej..tyvärr 19 år slog nog den rätt så lätt, mina tjejer gjorde det bara för bra!




DAG 17 - MITT FAVORITÄMNE

Rast är väl ganska en självklarhet. Nej men, om jag måste bestämma så är de matlagning, daaah tänker ni.."du går ju HR" ...man har faktis ganska mycket teori på det programmet med.. men inte vilken matlagning som helst utan fin matlagning, där vi lagar fina desserter och god mat helt enkelt - restaurang.




DAG 15&16 - MINA HEMSKASTE DRÖMMAR / FIRST KISS

DAG 15 - HEMSKASTE DRÖMMAR
Att någon ur min familj ska försvinna, alltså dö. Jag hade absolut inte klarat en enda dag utan de.

DAG 16 - FIRST KISS
Min första kyss? Finns det ens något berätta om det? Hahaha, alla vi har väl varit "ihop" med någon..men min första,första riktiga var absolut den bästa, som på filmer... stjärnorna på himlen och vi två under de.

DAG 14 - DET HÄR FÅR MIG ATT GRÅTA

Hjärtlösa människor, som leker med folk hur som och hur de vill.

DAG 13 - DET HÄR FÅR MIG ATT MÅ BRA

Min familj.
Mina vänner.


DAG 12 - MINA DRÖMMAR

Som liten drömde jag om ett stort vitt hus, jag skulle vara lärare ha ett fullt hus av småbarn och en man. Jag skulle ha en BMW och en porsche och bo i USA och mina föräldrar skulle komma och hälsa på mig med båt . . . . komiskt men jag gick faktis i ettan.

Nu är inte min dröm att ha ett hus fullt av småbarn, ellen en man och absolut ingen BMW och porsche. Visst vill jag ha barn och en man men det är väl inget jag har som dröm just nu, just nu är det att gå ut skolan och fortsätta plugga vidare och sedan kan allt komma in med kille,barn,giftermål osv. osv.

DAG 11 - TIDIGARE / NUVARANDE FÖRHÅLLANDEN

Det är väl inget jag vill dela med mig om.Så hemlighetsstämplat.


DAG 10 - "HARD WORK WORK"

Något jag verkligen kämpar med dag in och dag ut är att faktis älska och uppskatta det jag har i livet. Att inte ta något för givet, för rätt som det är ... it's gone. Försöker lära mig att inte fastna vid folk, för they always leave. Och jag försöker kämpa och uppnå mina mål i livet.

DAG 9 - JAG HAR OCKSÅ VARIT 15

En bild på mig och min kusin när jag var 15, alltså för fyra år sedan. Det är sjukt att se en bild på sig själv, för man ser verkligen hur mycket man förändrats.


DAG 8 - ETT ÖGONBLICK



Just det här ögonblicket, får mig tänka tillbaka. Hur fuckin lycklig var jag inte då? Brun,blond och hemma i mitt hemland.Bäst av allt, jag kände mig fri!

DAG 7 - MIN BÄSTA VÄN

Jag har under mina 19år haft så många vänner att jag inte ens kan räkna upp de på fingrarna. Men med tiden växer man, mognar till och verkligen börjar inse vem man kan lita på och vem man inte kan. Jag har fortfarande flera vänner som står mig nära, men ibland är det en gräns vem man verkligen kan kalla för sin bästa vän. Jag har två. Två vänner som jag har insett, att de står vid min sida oavsatt vad. De har varit med mig genom de tuffa tiderna, genom de lyckliga, genom de jobbiga och ojobbiga. Och jag är glad att jag har de två vid min sida.


Vanessa, skulle kunna skriva ut rader och ränder om våran vänskap. Om tårar vi fällt ihop, och tårar vi torkat åt varandra. Skriva en bok av våra skrattanfall, våra stunder och tider med varandra. Jag vet vart jag har dig. Jag ska inte mala på, det räcker med ett jag älskar dig, det förklarar allt för dig.

(gammal bild på mig och vanessa,15 bast?)



Helen, även vi har haft våra tider och stunder med varandra. Underbara som ounderbara. Jag vet att du evigt finns där vid min sida, och jag älskar hur du får mig att skratta när jag mår som sämst. Få människor är som du, keep it this way och du kommer stå på toppen över allt och alla. Loveyou my friend.


(gammal bild på mig och helen)

DAG 6 - NÅGOT NI INTE VET OM MIG

(tar igen alla missade dagar idag,var beredda på bombinlägg)

Tänkte det enklast att jag tar det såhär

1. Jag hatar potatismos, verkligen avskyr.
2. Rädd för hästar och hundar.


1, 2 AND 3




SKOR ÄR MIN LYCKA

vem sa att skor inte är en tjejs lycka? för någon vecka sen anlände dessa till min postlåda.



VEM SA DET ÄR GRATIS...?

... att vara ungdom och gå till tandläkaren? De ville faktis till och med ha betalt för besöket här i Tibro, när jag sa att jag inte skulle betala så säger hon "Är du så ung?" well, hell yeah att jag är. Besökte tandläkaren två gånger förra veckan, en gång i Tibro och en gång i Skövde, tandregleringen. Så nu mina vänner har jag ett helt räls i min käft. Att jag ska ha med mig TRE tandborstar till Norge är väl något jag får tänka på senare, för min nessesär lär väl bara vara full med sånna....tand saker.




RSS 2.0