MAKE UP


LITE NYTT TILL LYAN


Lite ljus,en tavla och en blomma.. blir en hemtrevligkänsla


min hall består av en tom vit vägg, så jag tänkte piffa till det med lite fina tavlor


nya bordsunderlägg och hyllor till köket, :)

FÖRVARING TILL MINA ÄLSKLINGAR

Jag har helt glömt av att visa några av mina 20 års presenter, en av de är datorn som jag fick för ngn månad sen samt en skrivmaskin men detta kan nog inget slå, seriöst hur grymma är inte mina parents?! De vet vad jag behöver, förvaring till mina käraste ägodelar :)


Självklart pratar jag om skoförvaring, fick även en liten klacksko av min kära faster (en prydnadssko) som ska vara där..finns väl ingen bättre plats :D?


BILLIGA NICKLAS


haha, i våran lilla lya så behöver vi ständigt skruvmejsel,vattenpass,borr osv osv igår införskaffade jag mig en sådan här låda..hur jävla bra som helst !


skaffade mig även en tvättmedelslåda, detta ska föreställa en tvättmaskin haha... (vore rätt bra om jag kunde handskas med sådant här)

DÅ KÖR VI

Nästa vecka har vi tenta, min första tenta. Jag är mer än början på ordet nervös...hur fan går en tenta till? Hur mycket ska man läsa,vad ska man läsa,hur är frågorna på en tenta...ja det är ca en miljon frågor jag vill ha svar på egentligen. Jag gör faktis allt möjligt bara för att slippa plugget, men nu är det dags för mig att läsa lite sidor ur de tråkiga böckerna..På fredag blir det inte ngt plugg över huvudtaget utan då blir de shopping och möjligtvis bio i Örebro med mina roomies och granne..jag längtar! Nu blir det faktis plugg, puss!

"FAN VAD JAG ÄR DUKTIG"

Så jävla trött!! Ligger äntligen i min nybäddade säng och ska se på Princessan och grodan (don't ask me,det är min granne och roomie som är helt på att vi ska se tecknat.) PMet är nlämnat (lördags) och seminariumet är avklarat,nu väntar man på betyget bara :) Efter skolan stendäcka jag sedan hjälptes jag och min roomie skruva ihop min skohylla :)) tvättat ca sju maskiner och städat skandalhusets källare (där jag bor) såg verkligen ut som svinstia...tyckte jag verkligen förtjäna en pizza ;). Så tired,ska kika filmen nu godnatt.

SAKNADEN EFTER DIG

går inte förklara i ord hur mycket jag saknar dig, bästa vän.


SNABBT OCH LÄTTLovar, det blir en förbannat bra sallad!!

LITE FRUSTRATION SKADAR INTE

Ne men ärligt, hatar ni inte när klockan ringer och ni hör den inte? Och så väcks ni utav att ngn rotar runt om kring er, och när ni frågar vad klockan är och får höra svaret att ni bara "JÄÄÄÄVLAR, JAG FÖRSOV MIG"...Well, välkomna till klubben isåfall (medlemsskapet är gratis), jag skulle till tandläkaren imorse vid halv åtta i Skövde (ca 2mil från mig) och så vaknar jag tio över sju !!! Jag vet att trafiken är hemsk så tidigt på morgonen, så jag hade smått panik och greps av ännu mer panik när jag kom ut och såg att min framruta på bilen måste skrapas jag hade ju fan i mig inte tid för sånt skit så pappas bil fick det bli istället, tur att den var hemma då !!

Och så kör man, och så kör bilarna så jävla sakta.. seriöst VARFÖÖÖÖÖÖÖÖR tänker man ju de brukar ju annars köra som galningar och nu segar de fram sig med 60 - 70 på en fucking 90 väg det var ju så mkt trafik på motsatta sidan så att köra om? Ja det lyckades jag endast med en gång sedan var de full rulle..jag svor och var arg hela vägen till Skövde, och de som körde förbi och såg måste ju tänkt att jag var galen. Och sedan när man så fint kommit fram, endast fem minuter sent så ska man vänta på sin kära tandläkare i 25minuter, för han har nämligen också försovit sig lixom VAAAARFÖR visste jag inte det innan jag stressade upp mig? Jag förlät han, för jag hade ju faktis också försovit mig men till vilken nytta kom jag dit? För att han skulle säga till mig "hur går det med dina gummiband?, a vi sätter i fjädrar nästa gång" fast han för en månad sen sa EXAT samma sak jag la på ett leeande för de hade faktis endast mig som pacient idag då kliniken är egentligen stängd pga att de har möte hela dagen så det var ju ganska så skysst ändå..

Vad vill jag komma fram till?
- Dissa försovningar
- Dissa långsamma förare
- Onödiga tandläkarbesök som man kört 20mil för men inte fått ngt utav

ENJOY EVERY MINUTE

fick detta lilla hjärta av mina roomies och grannar, nu pryder de mitt rum fint.


YUMMI IN THE TUMMYJag sååå slickade tallriken, recept? Just ask for it :)

HUMOR TILL MAX


TJUGO ÅRS FIRANDE I HYTTAN


BULLBAK MED MIN ROOMIE


ATT BLOMMOR KAN GÖRA EN SÅ LYCKLIG

Att blommor kan göra en så glad, som pricken över i:et så är de även lila och ROSOR (favorit!) Grattis till mig själv på min 20års dag!!


GRATTIS VÄRLDENS VACKRASTE KVINNA


STUDENTLIVET ELLER PLUGGHÄSTLIVET?

Ikväll väljer jag plugghästlivet, och likaså gör min rumskompis. Så nu sitter jag här med en kopp kaffe och mitt jävla pm.

ÅTERIGEN - ME, MYSELF AND I


KLADDKAKANÅGOT ATT LÄNGTA TILLBiljetterna är bokade för hemgång, på fredag efter föreläsningen åker jag hem!

VILKEN KURVA ÄR DU?Glömt att visa er dessa jävla snygga byxor, de är fan underbara och jag ångrar inte köpet överhuvudtaget. Ett par svarta ska fan i mig få joina min garderob. Ett presentkort på JC till min födelsedag skulle inte skada (lillebror jag vet att du läser)

MITT 10.80 KVADRATISA RUM
( Tidsinställt inlägg, bilder tagna igår kväll :)

RSS 2.0