NU ÄR JAG KLAR


ALANYA DEL TRESibland blev det för mkt med utgång varje kväll, då blev det långa shoppingrundor istället

scandinavium kväll på hotellet,fyfan tror vi rullade ut...


förfesten hölls alltid hos michaela och hanna

..och vissa kvällar blev spåradesista baddagen, åååh .... miss it !!hemgåååång..... :( :(


back in sweden.. :(

ALANYA DEL DOS

spegelbilder.snygg bränna jag fick andra dagen... heeeh
Johan fyllde 20, såklart vi firade det !!


MÅNGA INLÄGG ÄR PÅ GÅNG

Jag har börjat mitt två veckors sommarjobb, och jag trivs men det är lite jobbigt att gå upp så tidigt bara. Jag har hur mkt som helst att visa er, det kommer upp lite inlägg under dagen. Vet ju faktis om att det varit tortt här i bloggen men lovar att ändringar ska ske :) PUSS !

NÅGOT ATT SYSSELSÄTTA MIG MED

Resultatet att åka på studentresta,studentveckan,studentdagen och balen är 360 bilder (ink. dubletter)Minns ni min present till Lena? Well....... kommer ha fullt upp med att fixa den nu.

GOODIEBAG.NU


TOTALT NERKÄRAD

tack.ALANYA DEL UNO

Jag har så mycket bilder att visa upp, allt från Alanyabilder till student- och balenbilder. Sätter väl igång med ALANYA!Vi samlades först hemma hos mig och åt MAT, vid ca 2 tiden tog vi min lilla pärla som var fullproppad och körde iväg till Göteborg, där vi sedan skulle ta flyget och vad väntade oss? EN OFÖRGLÖMLIG RESA!!

Vi började direkt på transferbussen, en kall öl gjorde susen dock inte för mig så jag gav bort min efter ca två klunkar.Älskade, saknade rum.


ALL IN !

Första och sista kvällen jag besökte Robin Hood, extremt äcklad.


Brun or what? Vi alla tröstade oss med att hon trots allt besökt Colombi i tre veckor innan vi ens kom till Alanya....


....more pics to come.

NÅGOT NÄR JAG FLYTTAR UT

Förra veckan var jag i jönköping, jag och nora tog en tripp till borås för att kika på nellys outlet. Besviken gick jag där ifrån med ett par skor (visar senare) och en....


EXTERN HÅRDDISKNu fan kan jag ta hur mkt bilder jag vill !!

I WANT A NEW CAR

Jag älskar min bil mer än något annat, den är min räddning till allt. Jag älskar den just för att det är min egna bil, min första bil och även den bilen jag lärde mig att köra med som mest. Jag får ont i hjärtat av att den är till salu, men tyvärr har min plånbok fått känna på ett och annat den är dyr i drift för en sån vrtirepka som mig. Så nu är jag på jakt efter en ny, en som drar lite och en som jag kan köpa för mina egna sparpengar även om mina föräldrar ställer upp och bidrar så vill jag att det ska vara min bil, som jag kan vara stolt över och säga "den har jag köpt"


HAPPYFACE


DETALJER

inlove.


"SAKNAR NI VARANDRA REDAN?"

....ja, mamma vi gör faktis det ska alldeles strax in för fika med några kära gamla klasskamrater. åh...vadå gamla blir fan så jävla ledsen dirr.


GRÅBRUNA


BAL 2011


TACK VÄRLDENS BÄSTA MOR OCH FAR

Man hör ofta av andra "mina föräldrar är världs bäst", och jag kan inget annat än att säga detsamma om mina. De har ställt upp så mycket för mig, speciellt min fina mamma som höll ett leende trots sin systers bortgång. Jag är så glad, de har stått för vartenda litet öre och med mig som dotter som måste ha två par studentklänningar, flera par olika skor osv osv kan det inte varit billigt, sen att jag fick en studentresa och fickpengar till resan är ju bara plus i kanten och inte nog med det, allt jag fick på själva studentdagen. Älskar er mina fina.


IOR HAR FÅTT SIG EN VÄN

Jag fick min Ior i 18års present utav min underbara vän Sanela, den ligger alltid fint på min bäddade säng nu har han fått sig en vän. En stor vän jag fick runt min hals på min student.TACK MINA ÄLSKADE BRÖDER

Efter så mycket tjat om thomassabo armband visste min kära storebror vad han skulle köpa till mig. Idag gick min lillebror och köpte till två berlockar. Jag är sån stolt lilla/stora syster, som har de som mina syskon.


KÄNSLOFYLLT INLÄGG

När jag började ettan längtade jag till sexan, för att jag skulle byta skola, lärare och klass. När jag började sexan längtade jag till att sluta nian för att gå på sista natten med gänget för att sedan börja återigen ny skola, byta klass och lärare och dittan och dattan. När jag började första ring kände jag "bara tre år kvar nudå", och var helt överlycklig inombords för jag skulle ju faktis ta studenten !! Min bästa vän gick ut de året och jag grät och var så jävla avundsjuk, haha för jag ville ju för fan ta studenten, började tvåan och tänkte "håll ut, bara två år kvar sen är det du som står där med mössan på huvudet och skriker dig hes", året i tvåan kändes som om de aldrig skulle ta slut...vi började dock tagga redan på 365 dagars, skrek och sjöng och hade det allmänt jävla bra och jag insåg att de var mitt sista riktiga sommarlov, när vi började trean ville jag att de skulle ta slut direkt för jag var så trött på skolan

Studentmössan beställdes och jag var för jävla happppppy, 250 dagars kom och jag skrek och dansade och bankade mina händer blå för det var så "lite" dagar kvar, vi bokade en resa som skulle vara ett firande innan studenten och vilket jävla gött firande det var !!! Om jag någonsin kommer uppleva något så jävla underbart igen, sedan började dagen med stort D närma sig, min STUDENTDAG jag var inte pirrig för jag kunde inte fatta det, jag kunde för fan inte förstå det. Men känslan, alltså den fanns dock ingen röst... sedan stod jag där med mössan på och leende från öra till öra, jag sprang ut och skrek med de lilla rösten jag hade kvar. Kortegen var, åh den var sjuk.... ett fucking minne för livet är hela denna dag. Idag känner jag både lycka men även sån sorg, för jag lämnat min klass mitt underbara HR saknaden är helt sick redan men imorgon är det balen och jag ser några en sista gång på vem vet hur länge....IMORGON TAR JAG STUDENTEN

HELVETE VILKEN JÄVLA UNDERBAR KÄNSLA !!!!!!!!!!!! JAG TAR FÖR FAN STUDENTEN !

I'M HOME,AND I'M ALIVELever livet och taggar inför studenten, FYRA DAGAR KVAR !!!!


RSS 2.0