LÅTER BILDERNA TALA FÖR SIG SJÄLVA



Sista bilden var när jag kom hem,helt död med håret som en hårboll well min kväll var inte lyckad verkligen,men tror det där nattkäket hjälpte mig, bilden här under lägger jag upp bara för att visa er mitt brännsår som har blivit mkt tydligare nu :(


GÅRDAGEN

Igår kväll var ju verkligen inte som jag hade planerat.Min utekväll tillbringades vid garderoben för att de gjort ett misstag och glömt ge nummerlapp till min jacka eller så hade helen tappat bort den gissar på det andra alternativet,och jag var för jävla besviken och känner för att aldrig gå ut igen..Jag är trött och hoppas på att vi är lediga imorgon från skolan well ska kila lägger kanske upp bilder några enstaka som jag har.

HATAR STRESS

jag mår illa,sjukt illa när jag stressar och har stressat sen klockan sex...well make it 17.30 haha de blir utgång i sista minut blev det som jag ville och nu då? well utgång som sagt måste dra stresss.....

LAW ABIDING CITIZEN & ICE CASTLES


Förjävla grym film,har ni tråkigt idag eller imorgon ta för fan och se den för den är så jävla värd det. Jag gillade den starkt och så jävla grymt uppbyggd också !! Ett måste



För jävla bra film,fan vad jag lipade. Tänk er att en dag råka ut för något och inte kunna leva sin dröm ge upp allt,deprimera sönder men så finns det en person där som stöttar dig hjälper dig genom allt och du får uppleva din dröm,se den!

VAD GÖR TIDEN MED OSS?






Tänkte låta bilderna tala för sig själva,nu har jag inte bara en massa text tror jag sätter stopp här för mina vänner lär inte bli så glada när de ser vad jag lagt upp :P men jag älskar det här,minnen..

100226

Jag är trött,känner ej av mina ben och mina ögonlöck börjar närma sig nollpunkten. Huset luktar cigg och jag blir illamåande ska nog bädda ner mig i soffan med en bra film, Tack för en trevlig kväll micka,önskar dig och min vän nana ett stort grattis!

SAMHÄLL IS NOT MY SHIT

vi har bytt lärare och det betyder svårare arbete osv. vi har fått 24frågor om samhäll och jag gjorde 8 på lektionen igår och nu har jag gjort ytterligare 6st, har hoppat över en massa då jag behöver vanessas hjälp haha min personliga lärare de där,det är inga korta svar heller utan enorma svar mina ögonlock börjar säga ifrån så jag ska lägga ner allt,det räcker för idag ingen pluggar ju samhäll frivilligt (hade bara till fråga 8 som läxa att göra klart) och jag behöver tvätta mitt hår ,well imorgon ska jag ta tummen ur röven och visa er min beställning från nelly som jag fick i måndags tror jag? god natt mina vänner

NYTT MÄRKE : BRÄNNSKADA



Praktik är inte min grej,speciellt inte om jag har så ont i magen som jag hade och ska göra ca 100 liter köttfärssås,o nej. Jag råkade få med mig detta märke,det svider fortf och allt för att jag inte vågade säga till att jag bränt mig så la ingen kylsprej eller kallt vatten vi får väl hoppas på det bästa att det inte är märke för livet.

BARA DISS



Tandvärk - Jag har ont så till och med mitt huvud har blivit drabbat, jag gråter av smärta det gör så jävla ont att jag vill bara skrika och det gjorde inte det bättre när jag fick se min lönerapport,vilket är min nästa diss!!

De som beräknar löner - Seriöst?Hur fan får de 8h 1148kr (efter skatt) och 10h 368kr (efter skatt) kan de räkna? Du som sitter där vad fick du i matte?Vem fan gav dig de jobbet??!?!

Storkökspraktik - Jag hatar det verkligen,vill dö inatt för att slippa morgondagen + fredagen fan vad jag vill dööööööö!

(jag tror att min tandvärk gör så att jag är grinig och klagar mycket,men allt det jag dissat skulle jag dissat utan tandvärken med förutom tandvärken för den skulle jag ju inte haft)

100224

Jag har sovmorgon och jag är redan vaken,normalt? Don't think so. Jag vaknade med världens tandvärk eller jag snarare väcktes av att det gjorde så ont,har inte sovit bra hela kvällen och jag kan säga att jag hatar det..ont gör det som fan nu ska jag klä på mig,blir mjukis byxor idag då man inte orkar något annat en sån lång dag som denna,kommer hem väldigt sent idag men mina vänner nu ska jag kila och kolla om det finns något bra på TV såhär tidigt på morgonen have a great day!

HISS VS. DISS


Solen - Har vi längtat efter den ? Ja om vi har,och OM JAG HAR. Det väckte vårkänsla hos mig en sådan äkta också,kan snön smälta och våren komma? Snälla

One tree hill - Jag har säkert hissat det innan,och om jag inte har så gör jag det nu. Min favoritserie,min glädjeserie. Och jag hissar absolut dagens avsnitt trots alla tårar.

Sovmorgon - Japp, hade sovmorgon i måndags (som vanligt) och så har jag en fet sovmorgon imorgon också, börjar kvart i ett imorgon,kungligt enligt mig dock varar det bara denna vecka då massagen är att man jobbar på valfri plats,åh jag älskar det vara hemma själv på morgonen trycka i sig en rejäl frukost och bara slappa framför tvn.




Allt som har med tandläkare att göra - Idag hade jag tandläkartid hos tandregleringen,och jag dissar det stort. Jag hatar skolan så missuppfatta mig inte nu när jag säger att jag blev arg för att jag missade 1.5h lektion i onödan,hatar missa viktiga lektioner för då känner jag av bara stress och känner mig riktigt nojig. Jag hade tid 13.00,blev insläppt kvart över och låg i den där stolen i ytterligare en kvart för att sedan få reda på att de fanns inget de kunde göra då tandläkarna i Tibro ej kallat mig för utdragning av tand i nederkäken och då kunde de inte sätta i tandställningen,arg blev jag så istället för att låta mig gå torterade de min käft. De band hela jävla käken med ståltråd och spände allt hon hade bara för att jag inte skulle kommit i onödan och sen får jag ingen tid förrens 8april?! MEGA DISSSSS!

Vissa busschaufförer - Ja alltså om bussen ska åka (exempel) tjugo över två då ska den åka tjugo över två och inte fem i halv. Vissa busschaufförer kommer kvart över två och tills alla går på är klockan tjugo över men då står han/hon fortf still och väntar på mer folk vilket den inte ska göra,är klockan tjugo över då ska du för fan åka tjugo över !! STÅ INTE STILL!

Snön - Jag är nog inte den enda som dissar den, och inte den sista som dissar den jag är trött på snön och kylan så försvinn för i helvete!

Datorer som stängs av och SIBA - Min dator stängs av gång på gång,under one tree hill stängdes den av TRE GÅNGER,och nu en fjärde gång (sitter på lillebrors dator nu) jag dissar då SIBA som säger att den var på i 26h (?) och inte stängdes av,den idioten som sa det kan bara köra upp sin tunga i röven för den ljög den klarar knappt en halvtimme och ibland k den av flera timmar idag har den inte klarat sig alls bra och jag är trött på att bli avbruten hela tiden..min dator är sönder men SIBA vill inte ge ut en ny drf ljuger de,nästa grej är väl att spara pengar till en ny dator.


AVGÅNGSKLASSERNA HR-PROGRAMMET 2011



Juni 2011 är det våran tur mina vänner :)

BÄSTA IDAG : THE LAST DAY OF OUR ACQUAINTANCE

Jag gråter fortfarande, det här är nog den enda serien som fått mig tappa andan, som fått mig att må bra och det här är serien varför jag ser framemot tisdagar.Och nu osar det spänning i det hela, ska inte avslöja för mycket då jag vet att folk som läser bloggen inte vill veta kanske,men snälla låt nästa tisdag komma snabbt.


nu är det som det ska vara.ni två hör ihop

SNABBUPPGIFT

Idag hade vi estet som vanligt på morgonen, minns ni det här inlägget ? Well idag gjorde vi klart den lilla serien av bilder tog ett stort svart papper och klippte ut tre olika ramar så det blev som en ram runt,ja hoppas ni fattar...sedan hade vi inget att göra och man måste göra något mer för att kunna få någorlunda bra betyg jag satsar ju lätt VG i de ämnet men är inte säker att man kommer få det då det absolut inte blev som det skulle bli (var menat att vi skulle göra en skräckis) så vi får hoppas på det bästa men här är resultatet av en-fem-minuters-idé



Hahaha New York och time square kanske ni undrar varför vi tog ? Kan ha mycket med att det är blandade raser där,både svarta och vita. Och tänka sig att jag är såhär duktig på ideer? höhöhöh creds till mig (y)


100222

Jag är trött,förbannat jävla trött även om jag sov flera timmar efter skolan idag. Mina ögon faller ihop så ska ta och stänga ned datorn och sova det behöver jag,alltså sömn.

Imorgon är det en ny dag, och jag har tandläkarbesök det känns inte bra för jag orkar inte ha ont någonstans mer det räcker just nu med det jag bär inom mig. Jag ser framimot imorgon då jag hoppas på att min beställning från Nelly kommer vi får se,hoppas på det bästa. Nu måste jag sova. Jag hatar skolan.

MIN BÄSTA VÄN

Du är världens bästa vet du va?Jag skulle gjort allt för dig.
Ja,till och med ta slut på mitt liv för din skull. Mamma,du vet att jag älskar dig.





GOD MORGON

snart ska man pallra sig för en kort skoldag som består av FILM och idrott sen slutar vi,skönt de jag är inte pigg fast jag la mig vid tio tiden igår jag är snarare dödstrött! vill bara sova,sova,sova men skolan hindrar mig och vi har ju inte direkt tur med snön idag då bussarna går som vanligt men med "försening" så mina vänner nu ska jag hoppa in i mina mjukis kläder och dra mig till skolan,luggen är verkligen inte nere idag kan jag lova er ,ha en bra dag.


FILMTIPS; CUPID & CATE



Kärlekens Makt (Cupid&Cate) går på TV3 just nu ska bänka mig framför tvn,lixom vad ska man annars göra en söndag? later people

HEMMAKVÄLL AT JESSIES PLACE

lite vin,lite lättcider och massa chips,popcorn & suncokret kan göra en kväll väldigt bra.Min vän Jessica fyller 19,eller rättare sagt fyllt 19 då det är över tolvslaget nu det var inget planerat men gud vad bra det blev  endå :) nästa vecka är det ännu mer fest men nu är jag så trött att jag ska lägga mig för att se på Laguna beach ska upp tidigt och ja..vi ska försöka ta oss till jobbet och även på en gudstjänst, god natt


gammal bild på vän,mig och jessie!


JAG SKULLE VERKLIGEN BEHÖVA EN SEMESTER



Bort från all snö bara sola & bada och gå ut för drinkar,japp jag vill ha sommar.

FIXAD OCH KLAR

sitter väntar på helen,min segis så snart sticker jag ha en fortsatt trevlig fredag. puss


FRÄSCHT OCH SKÖNT





till och med väskskåpet rensades :)


Alla för och efterbilder kanske inte är glasklara men en liten bild får ni av iaf hur det sur ut i mitt rum som är ganska litet,kan ju vara skönt jag gör ju inget annat i rummet förutom att sova :P höhöhö och ska skaffa mig lite inredningsgrejer så fort jag drar mitt arsle till ikea :)


ÄNDRAT UTSEENDE

har klippt lugg,och slingrat håret nu är jag som en ny människa min lugg är så rak nu längtar till den växt ut lite det är då den är som snyggast ska slänga av mig de håriga kläderna och hoppa in i duschen och skrubba hela mig, sedan visar jag lite bilder på det nya rummet och ikväll ska jag ta mig till skövde för en fika/drink då kommer det bilder på det nya håret... later people!


SKA INFÖRSKAFFAS


Förvaringslåda- Det kan jag behöva till min bäddsoffa 249:- IKEA
Smyckesträ- Det är snyggt och jag behöver sådant till mina smycken 129:- ÅHLENS
Dörr klädhängare- Insperation från V. istället för slänga allt på golvet kan man hänga upp 45:- IKEA


Lite komiskt dethär,ville beställa en sån förvaringslåda och den kostar då 249:- ,och frakten 500:- haha kan ju åka till JKPG köpa lådan + tanka bilden för 750:-, dagens priser alltså.

KÄNNS SOM OM JAG SKA FLYTTA!

Ja det gör det verkligen,förstår inte hur mycket skräp en människa kan samla på sig under de åren jag bott i hus. Jag har inte storstädat såhär sens jag flyttade in vilket var för 6år sen ...okej kan inte fatta att det har gått 6år men endå. Jag är inte klar än,nej ni behöver inte vara förvånade för jag verkligen rev ut allt jag kunde komma åt och tömde och slängde,tömde och slängre nu är alla kläder på sin plats alla skor är fint uppradade och det ser förbannat rent ut även om det ännu inte är klart ska flytta på några grejer också.Jag slängde även blommor som jag sparat på i 8år,haha onödigt spara så länge sen slänga men Gud vad jag inte orkade ha en ful gul hink i rummet.Ska införskaffa mig lite till grejer så mitt rum kan bli fullkomligt mysigt som det redan är. Imorgon får ni se bilder på hela rummet just nu visar jag sådär pyttelite.




Imorgon kommer resultatet :) Nu ska jag lägga mig för att kolla på Laguna Beach och sen sova,jobb imorgon!


I WANT THIS DRESS!

Jag kikade in på lite olika bloggar (som vanligt,hehehe) och hos Marina hittade jag en så snygg klänning.Jag så måste ha den,och jag ska så ha den!


199;- på Nelly 

(bild lånad från Marina), dock vill jag ha den i svart!


Är man student så får man även studentrabatt då kostar den endast 179:-, eller så fyller man i rabttkod NLY2010 då får man 50:- rabatt vet dock inte hur länge men passa på babes !


STORSTÄDNING AV RUMMET!

yes,nu ska jag ta och storstäda mitt rum.en massa grejer ska plockar ner då vanessa alltid kommer hit och klagar att det är för mycket på rummet,en aning för mycket kanske well allt ska bort nu,okej jag behåller nog min flagga den gillar jag..eller kanske ska jag leta efter en mindre? den här täcker nästan hela min vägg :P aja vi får väl se ha det bäst!

ÄLSKAR NÄR LÖNEN KOMMER


present till sanci,ett tag kvar men vill få det gjort och inte vara i sista sekund :P


159:-,99:- & 110:-


40:- & 20:-


40:-

AT MY BEST FRIENDS PLACE

sitter hos vanessa nu,vi ska straxkläpå oss och dra oss in mot stan,vanessa har körlektion medans hon kör så lär väl jag gå runt på stan, får se om jag kommer hem med något till mig själv :) höhö puss alla !


LÄTT HJÄRNSKAKNING -CHECK!

hahahahahahha,ja asså har fått en bula i huvudet och ..ja det smärtar som fan jag skriver fel hela tiden,suddar hela tiden men aja..vad hände kanske ni vill veta (eller inte) haha, jag och vanesssa var hos chris en stund och snacka lite well vanessa såklart gjorde en rolig grej och jag skratta så jävla mkt att jag ramla bakåt och slog i kanten av fönsterbrädan och fan vad jag föll ner i golvet direkt och att ta sig hem tog en liten stund :P,fyfan och jag känner mig även väldigt uppsvälld i magen och skit nej asså imorrn är det fasta,och tro fan jag ska fasta och inte äta något tror jag fick i mig tillräcklig mkt idag (yaya,brukar låta så :P) nu mina vänner ska jag väl göra ngt vettigt..visa upp mina köp ? låter som en smart idé eller nej vi tar det imorgon låter min huvudvärk minskas lite


FILMTIPS: FLIRTING WITH FORTY



Oh boy,oh boy om  jag dräglade mig igenom filmen. Robert Buckley är så jävla fucking snygg (!!!!!!) filmen får för fan toppbetyg av mig,bara för att han är med och tro fan jag inte hade ngt emot att han hade bar överkropp mestadels ..Nej men ärligt,filmen var faktis bra nappa direkt när jag såg reklamen på TV3 den går nämligen på torsdag 21.00 watch it!

JAG VILL HA SOMMAR !

Sitter här och snackar med Nora på MSN,ett tag sen vi två snacka riktigt länge som nu och vad snackar vi om? Jo självklart om våran sommar 09. Det var en bra sommar det med lite bagateller, men Gud vad jag vill till Kroatien nu och nej har fortf inte kommit överens i huvudet att jag inte ska åka ner i sommar det ringer inga jävla klockor ännu. Sommarjobba och tjäna pengar är inne iår hos mig.



MÅNDAG OCH DET ÄR LOV

fan vad skönt det var att sova länge, vaknade och drog på mig kläderna och direkt in i bilen för att övningsköra kan lova er att det går riktigt bra än så länge..enda problem jag har är när ngn är med mig eller ngn kollar på mig får jag alltid KÄRRINGSTOPP,helt jävla sjukt men när jag kör med pappa blir det inga kärringstopp :S,jaja det går bort så småningenom jag körde ju även till Skövde igår och inte bara en gång utan två gånger en gång tidigt på morgonen det var dimmigt (skulle till jobbet) och sen för att åka in och handla lite ..nu ska jag inte babbla mer utan jag ska laga mat för min fru vanessa kommer hem snart och lär vara hungrig :) PUSS !

I GOT THE BLACK ONE 2

(antar att denna bild är lite uttjatad)



Igår gick jag ju en sväng på stan och gick in på Gina,gissa vad jag ser? Jo,min väska som gick sönder (bytte ju till grå),så ringer till mamma och ber om pengar och jag åkte faktis sjukt lycklig hem,med min svarta väska i en gina påse :)

JAG OCH MIN VÄN

filmen var guldkula! värd att se och den fick oss båda skratta.jag är glad att jag har dig vanessa <3 nu ska jag sova.god natt

OTROHET ÄR DET VÄRSTA JAG VET

Jag,Lena & Markus gjorde bilder på esteten om otrohet (projekt : modefoto),och här är resultatet haha ..jag bjuder.



Nej vi är inga proffs på photoshop men,alltså seriöst det är inte lenas ben,inte markus ben och inte mina ben plus inte min arm utan vi har klistrat in det,snacka om att det blev bra endå :)

RISKETTAN = STÖLD AV PENGAR

Onödigt,onödig,onödigt och åter igen ONÖDIGT ! 800:- för att sitta där lyssna på SKIT man rent ut sagt redan visste om,precis ALLT ,exempelvis : ej köra trött,inte köra när man druckit/tagit droger,stanna när du känner dig trött och sov lite osv osv. .. Vägverket vet hur de tjänar pengar på folk thats fo sho!

Kom hem från stan för en stund sen ,höhö köpte present t mamma och en present till mig själv som jag slog in så jag kan öppna på alla hjärtans dag, det är överskattat jag vet men vem fan bryr sig ,jag måste ju :P mobbad, i know. Sen köpte jag en till grej, nämligen en väska ni kommer skratta sen när jag visar er.. Har även fått min lönelista från ISS (mammas gamla jobb) och 4h för lite utbetalt ,snålt av mig att påpeka men det är faktis 400:- vet du att jag kan köpa 1par skor för de där pengarna,eller 2 om de kostar 199:- på rea,smart va? Ska inte sitta här och tjata ska sätta igång med fixa rummet,och sen dra igen bio som gäller idag :) puss

BIO IMORGON : FARSAN

det stod mellan två filmer, valantines day och farsan. jag tog beslutet och det blev farsan imorgon ska jag hämta ut biljetterna :) för jag och vanessa ska på bio


FILMTIPS : FAME



Denna film kan kortfattas med en mening ; ungdomar som följer sina drömmar :) 5/10

VILL DU VARA LYCKLIG RESTEN AV DAGEN?

R: Vad tror du att du fick ?
Jag: G+ :D ?
R: Kom igen nu,ärligt talat
Jag: VG då ?
R: Nöjer du dig med ett VG?Är du säker?
Jag: Ja,alltså de gör jag väl
R: Vill du vara glad resten av dagen,och till provet nu efter?
Jag: Självklart...... :S

R visar pappret --> MVG,och lycklig var jag och även om jag inte hade pluggat på detta prov (natur) så fick jag MVG på uppsatsen och samhällen idag ..well hade verkligen inte pluggat på det men seriöst får jag G så tänker jag bara på mitt MVG jag är glad,jag ..MVG i natur? lär väl endast hända en gång. För i övrigt har jag varit ute och kört,det går bättre och bättre och imorgon är det praktik :) well later babes !

PLUGG ELLER ONE TREE HILL?

inte så svårt att välja, äntligen hemma från plugget så då får det väl bli one tree hill :) provet får väl vänta i en 40minuter

SHOPPING


Min svarta gick sönder,så jag fick byta ut mot en grå istället.




BORTGLÖMT PROV

idag kom man till skolan efter en välbehövd sovmorgon och när jag sätter foten innanför omkl. rummet kommer jag på " DET ÄR JU FÖR FAN PROV IDAG", hade totalt glömt bort det eller så hade jag förträngt det - svenska prov om medeltiden ..alltså jag undrar verkligen om jag fick ett G :S nej alltså jag är starkt besviken på mig själv från och med nu ska jag alltid skriva upp minsta lilla grej imorgon är det säkert skriftligt läxförhör men minns inte vilka kapitel då jag bara skrivit "Läxa projekt&företagande" haha lyckat! det ordnar sig har köpt mig ett linne också eh jag visar lite av mina köp senare, PUSS


ps: glömde säga att jag idag var ute och körde ,igår med men fan vad bra det går *peppar,peppar* :D

FREDAG - SEXPARTEY




THE OUTFIT:


TÄVLING

jag är aldrig med och tävlar igentligen då jag inte har någon tur alls,men för ngn dag sen hittade jag en bra blogg som säljer massa grejer för billigt pris :) och nu har hon anordnat en tävling..well varför inte chansa ,var med och delta ni också Jessiesjoqvist

UPPE MED TUPPEN

vaknade väldigt tidigt idag,och hade sån huvudvärk,hemskt. bytte lakan tog upp min soffa och snart ska jag gå städa toan och dammsuga allt :) sen drar man t skövde och ha de lite soft :) hörs ikväll


PARTEY

vilken jobbig dag de varit i köket,fyfabian! nu är jag färdig och fixad snart tar jag bussen till Sofia vi ska fira henne lite smått idag,ingen utgång då inte många e 18 så blir en liten hemmakväll med lite tjejer ska bli kul bilder dyker nog upp senare ikväll,puss

 


fint runt huvud jag har


JASMIN STAVROS - RANE



Påminner mig om när jag var liten,älskade denna låt

SKRIDSKOÅKNING - BILDER



Liten överblick över min dag,synd att Lena&Sofia inte var med oss också höhö vi hade haft det jättetrevligt nu dunkar huvudet så receptet får vi vänta med ska sova tror jag,det sprängs snart i bitar (mitt huvud) godnatt


SKRIDSKOÅKNING

okej,tråkigaste dagen ! sjukt tråkig,jag var ute på isen i kanske en timme sen frös mina fötter till is tog av de där jävla skridskorna och satte på mig mina varma boots, sedan blev det bastun i kläder (det var inte kokhett) sedan kom bror och hämta mig och skjutsa mig till rese,tack min söte käre bror som tar ledigt från jobbet :D ♥ kom hem vid ett och gissa om jag la mig på soffan och somnade direkt ? ohja! sov ngn timme och sen kom vanessa och hälsade på mig,även Helen kom förbi en sväng hade tänkt städa iordning mitt rum då jag inte kommer vara hemma imorgon höhöhö,och sedan stryka mina kockkläder och sen lägga mig ..kika in lite senare så hittar ni ett nytt recept och lite bilder från idag ,later people!

SHOPPING



Jackan var ett riktigt fynd, från 800:- till 200:- ,tack mamma!


PUMPS


BLACK BOOTS


SPÅRLÖST FÖRSVUNNA

imorgon ska vi åka skridskor (vinterfrilufsdag) och jag kan inte finna mina termobyxor vad e det för skit ? ärligt talat jag måste ha de har vänt upp och ner på min skogarderob,mitt väsk"skåp",vart mina lakan ligger "väskgarderob nr 2" och hela mitt rum och nej de finns ingenstans har kollat nere vart våra vintergrejer ligger,kollat lilla skrubben men inga jävla termobyxor finns och jag vet inte vad jag ska ta mig till med :S måste ha mina termosar,fan visste inte man kunde bli så varm utav att leta efter termobyxor..hängslena e iaf hittade men byxorna is gone...

LATMASK

jag är så lat,höhöhö orkar verkligen inte ta mig till ica för att köpa mjölk (skridskor imorgon,alltså är varm choklad nr 1) och min lillebror är inte hemma min mamma lagar mat och vad gör jag?ne jag bara sitter här och har det tråkigt ..igår tänkte jag fota shoppingen men det sket sig då jag inte hittade min cam och nu när jag kom hem låg den på bordet,wierd well tröstar mig själv genom att tänka att den låg under pappret som den gjorde idag..well tror jag bör kila till ica.. ÅH ORKAR INTE I DENNA SNÖSTORM


en bild på mig från ett bröllop :) klänning GT, skor Halens, väska Åhlens, halsband och armband present


GURKA

åh satt och pratade med en kompis nyss och började berätta lite skämmiga grejer som hänt, en rolig grej som jag alltid kommer komma ihåg från min tid på gymnasiet (har fortf 1.5år kvar) men det var i början av ettan, ja som etta är man ju väldigt försiktig med allt ..då vi skulle gå upp för ett par trappor så satt alla treor nere vid just den trappan på bänkarna,och vad gör inte jag ? jo ...jag halkar på en gurka.pinsamt. som tur är var en från klassen bakom så jag hann inte falla på rumpan bara sådär,tur det men jag blev ju röd.


bild : lånad från google.


HISS OCH DISS


Min mammaEn heldag på stan med min lilla mamma är nog det bästa (utan pappa), idag gick vi runt i ngn timme i ICA MAXI och jag införskaffade mig lite grejer,vill inte hissa shoppingen utan just min mamma som får mig på bra humör oavsatt,älskar dig mamma <3

Bokat hotellrum -
Som ja nämnde i gårdagens inlägg så bokade jag hotellrum till oss (mig,emelie,ida & moa) i Göteborg för en natt (presentkorten vi fick) den 6e mars,ska bli så kul jag längtar redan

One tree hill - Det får mig alltid på bra humör,så trött är man när man kommer hem på tisdagar och så lägger man sig ner och kollar på en underbar serie som denna och genast blir man pigg och glad idag var det ett bra avsnitt.


Sveriges väder - Ja åter igen, I HATE IT!! det bara fortsätter snöa och det slutar aldrig jag är trött på snö,trött på att frysa och trött på att bära tjocka feta jackor,vill ha en tunn jacka,med fina sommarskor och shorts ...well jag vill ha sommar BORT MED SNÖN!

Skolan - Nej inte hela skolan utan att de inte förvarnar schema ändringar, då vi slutat tjugo över elva tisdagar är det nu ändrat till HALV TVÅ (denna vecka) och nästa är det till FYRA! vem fan vill gå i skolan till fyra fem dagar i veckan ? not me anyway...i just hate it.


FILMTIPS : 13 SNART 30


Slappis dag till max,tack Gud att det är så lungt nu men ska inte vara glad för länge då proven snart kommer rulla in :( bläääh jag avslutar min dag med filmen 13 snart 30 som går på trean nu :) btw hotellet är bokat,6e mars blir det Göteborg och Hotel Odin.

KROATIEN - FRANKRIKE

matchen var spänd,väldigt spänd men frankrike lyckades och fick guldet,vi tog silvret och jag är stolt :)


hur ska det gå för oss nu ?

RSS 2.0