FINASTE VÄN

Aldrig har jag träffat en vän som dig, underbara du. Tanken att du är nu på ett så långt avstånd från mig D Ö D A R. Jag saknar dig så jääävla mycket, finns för dig trots avståndet. iloveyou.


ÄNTLIGEN KLAR !

Fått ordning på allt i rummet, bara en matta som ska köpas till och två hyllor till som ska upp sen är det klart !! :)


NEW IN; WALKING SHOES



Kände väl att det var dags för mig att köpa de (något annat än bara klack), vi får se hur bra de är nudå ..

YOU SAY IT BEST, WHEN YOU SAY NOTHING AT ALL




svar till nyfiken; Han heter Gunnar Eriksson om jag inte minns helt fel ! :)

FÖR TILLFÄLLET ÄR JAG FÖRBANNAD

Jag tänkte faktis ladda upp massa bilder från Kroatien, men avstår för tillfället är jag sur på alla jävla försäljare men framför allt mig själv. När jag tecknade mitt abonemang sa försäljaren på Siba ett x antal gånger att jag har fri surf 5gb, why not tänkte ju både jag och lillebror, men nu när jag läste avtalet ingår det bara 1gb, fattar ni hur jävla dåligt det är ?! Imorgon ringer jag tele2 efter jobbet så jag får tala lite med de och kolla på detta noggrannare, sedan ska jag fan i mig ringa SIBA och skälla ut de riktigt jääääävla rejält för att de har så dåliga säljare, tänkte köpa mig en dator där men nu fan är de några papp fattigare och tro fan de förlorat mig som kund om detta nu stämmer !! Varför skaffa outbildade människor ?? Jisses, visst det är mitt fel med (då jag bara skrev på och inte läste den puttinuttiga texten) men när han ändå stod där och förklara hela jävla avtalet till mig så tänkte jag han är ju fan insatt i det klart som fan att det borde stämma dessutom frågade jag personligen honom ett x antal gånger om det verkligen STÄMMER att det är 5gb "jajjamänsan" fucked up människa !!! Ne fan nu ska jag lägga mig och kolla på film, är alltför sur och har lust lämna tillbaka hela jävla skitet till honom och skriva över abonemanget på hans jävla fuckin arsle nu !!!!!


jag igår, innan göteborg.

TIME TO SAY GOODBYE

Håller på och gör mig iordning, för en fika ute på stan med mina två bästa - Van & Helen. Ska bli kul att äntligen sätta sig ner och prata ut om allt och inget, imorgon lämnar Vanessa mig, efter att ha bott nästan grannar i 14år och umgåtts i princip varje dag under dessa år så känns det jävla tungt att säga hejdå vem vet lixom när jag ser min brud nästa gång? (Hon flyttar till Lund), det smärtar i hjärtat dessutom är jag världens stoltaste vän då min Helen gått till final i Miss world Sweden :) Hur gött? FÖR JÄVLA GÖTT, nu kammar du hem hela skiten vackra tjej!

BACK IN THE DAYS; GÖTEBORG 2010

Mina två brudar har flyttat till Norge, och jag saknar de för jävla mycket kan jag faktis säga. Vad är en torsdagsutgång utan Emelie och Moa? Sitter och kollar på bilderna från Göteborg från övernattningen på Hotel Odin, det var en förjäääävla bra kväll!


RÖDA MATTAN OCH RESTERANDE BILDER





Kan säga att jag hade en underbar kväll med mina klasskamrater och om jag idag skulle kunna spola tillbaka till den kvällen skulle jag gjort det med detsamma. Jag saknar de otroligt mycket, vi kom alla närmre varandra de sista året och det gjorde verkligen ont i hjärtat när låten det är över nu, men jag kommer ihåg alla dagar med dig med Gyllene Tider kom då sprack det till i hjärtat och så kom åskskuren ner för mina kinder. Älskade, älskade HR.

NY KATEGORI; BACK IN THE DAYS

Här kommer jag lägga upp bilder på tider som bara ploppar upp i huvudet. Tider man saknar, och ibland vill tillbaka till... bara för tillfället.

HELDAG I JÖNKÖPING

Helt slut efter flera timmar på A6, träffade min vän S det var ett bra tag sen vi sågs så mycket fanns att prata om. Tror hon till och med blev trött av mitt babblande, haha nu ligger jag i sängen helt utslagen och med världens tandvärk var hos tandläkaren idag och trixa med tandställningen och ja..jag hade en glögg mellan tänderna idag där min tunga kunde gå igenom (snedden) och nu går knappt en tandpetare igenom !! Helveeeete vad ont jag har ! Nu blir det en film, och bara reeeelaxa !! :)


En bild på mig och Sanela från julas.

BAL 2011

Här kommer ett långt jävla inlägg, med härliga balbilder !


Jag och min vackra farmor!

Jag med mina chaufförer och The ride.

Jag och min baldejt - Sofia.






... det kommer mer !

SOM OM JAG VORE I KROATIEN VARJE DAG

LOVE IT.


FRÅN DIN SKO



PÅFYLLNING I PARFYMHYLLAN

Diesel - Mamma köpte åt mig på båten. <3
Cancan - Köpt i Kroatien (en av favorit i repris)
Cat deluxe - Köpt i Kroatien (det är en deo darför ser flaskan ut som den gör)


SHOPPINGEN FRÅN HUVUDSTADEN


Kunde inte bestämma mig, så det blev två likadana men olika färger !


En tshirt och en tröja från peak


Jeans från Levis, sjukt snygga!

Sen blev det ett par skor och en kofta, (skorna ser ni ett separat inlägg)

KLIPPA, KLISTRA, SKRIVA

Det här har jag haft för mig nu i några timmar, jag började med ett fotoalbum när jag började trean. Där finns minnen från början, och så flyter de på med minnen lite då och då. Minns ni att jag gav bort en sådan till min vän Lena i studentpresent? Well just nu håller jag på med min egna, och jag har så jävla mycket bilder så nu är jag helt stel i ryggen ...detta tar sin tid om det ska bli bra. Vill ha den klar innan jag flyttar, vill nämligen ha med mig den för att kunna påminnas om minnen och le när vuxenlivet blir för tufft.




PUMPS OCH SANDALER




HEELS




Dessa köpte jag till bröllopet vi var på i Sl.Brod, k ä r l e k.

STUDENTENS HÖJDPUNKT: FLAKET

musiken dunkade ur högtalarna, och ja.. vi blev till och med tillsagda att sänka eftersom ljudet var så pass bra. vi hyrde nämligen en kille som brukar ha spelningar på ullevi så ljudet kunde vi absolut inte klaga på, och inte atmosfären på flaket heller.







DET HÄR SKA BLI DEN BÄSTA DAN I MITT LIV

Aldrig har jag varit så nervös i mitt liv, det var så mycket folk och jag var väldigt rädd för att råka snubbla som tur är så slapp jag den utskämmningen.




i den här stunden höll jag på att kvävas av alla saker och ting jag hade runt halsen, så allt åkte av !



FRANSIGT


LUNCH OCH SAMLING INNAN UTSPRING





många från fina HR fick stipendium



SANDALER I GRÅTT



Kärlek vid första ögonkastet, dessa köpte jag i Biograd för 149kn (kroatiska pengar) paret.

SAMLING I SKOLAN INNAN KYRKAN





TOTALT GLÖMT BORT

Jag skäms verkligen, det har gått ca 3 månader sen jag tog studenten och fortf. har jag inte laddat upp bilder så att ni kan se. Efter studenten var det så mycket som skulle göras, sedan skulle det jobbas och umgås med vännerna innan man begav sig till Kroatien så det sista jag tänkt på är att lägga upp bilder från studenten darför kommer det komma lite student bilder nu ,och balbilder med ! Säger bara en sak till er som inte tagit studenten, ta vara på tiden ni kommer sakna det (precis som jag gör nu)


RED.



SHOPPING I STORSTADEN

Stockholm är inte att leka med, självklart kom jag hem någon tusenlapp fattigare.


"DET HÄR STÄMMER INTE, DE HAR SATT FEL PRIS"

Ja, det trodde jag med. Men dessa tre The sims spel fick jag för 55 ynka svenska kroner!! Myrorna is the shit.



Nu ska jag spela med andra ord !


"SKA VI TILL STOCKHOLM?"

I måndags hade jag tandläkartid i Skövde (läs; Tibro), jag åkte alltså hela vägen till Skövde sedan tillbaka för jag hade läst fel min undersökning var alltså i Tibro men jag hann med en chaufför som min bror ;) Sedan var det bara packa väskan och dra till Stockholm med syskonen + 2 kusiner.. ja de kom sådär spontant iochmed att de bara kom så plötsligt så hade jag med mig packning för en månad och inte 4dagar, och typ sex par skor sorligt men sant.

Nu är jag iaf hemma och imorgon ska jag packa upp allt jag köpt, (ååh min stackars plånbok) och sedan smått packa igen för som sagt snart drar jag hemifrån. Jag avslutar min långa körning idag med en film, ska bli skönt att sova i min egna säng igen.

rehörs.

RÖSTA!!

Jag har en underbar vän, och hennes utstrålning är nu med och tävlar om miss world sweden!! ( RÖSTA !!!)

SAKNAR MITT LILLA HJÄRTA


HOME SWEET HOME

Nu är jag på hemmaplan, i mitt rum. Det är otroligt skönt att säga det, som jag längtat efter de svenska landet (tro det eller ej). Jag ska dock inte vara länge till i detta hus, i mitt rum.. jag flyttar nämligen om ca 1-2v, det kom som en chock att jag ska få dela lägenhet vilket absolut inte var en önskan hos mig men förhoppningsvis är dessa tre tjejer några jag kommer kunna komma överens med tills jag får eget. Dags för mig att börja packa bara, och med omtanke välja vad jag ska ha med mig. Åh..mitt rum :(

RSS 2.0