STUDENTERNAS JULFEST

Lite efter med bilder, julen är ju lixom över och det är nyårsafton idag och jag kommer med julfest bilder, haha who cares ,bildbomb it is!







Hade en toppen förfest, men själva utgången var "jag vill så jävla gärna hem nu"


MY LAST DAY AT WORK FOR THIS YEAR

vilken jävla underbar känsla att bara skriva rubriken, men känslan av att uppleva det är obeskrivlig haha ...fast vill ni veta en ännu tråkigare grej? jag jobbar på nyårsdagen, så det blir väl lika snabbt redan min första av så många,många arbetsdagar, drar verkligen en djup suck nu haha men får väl se fram emot något - pengarna.

jag kan nog inte ha en värre dag än jag har nu innan nyårsafton, jag har fått utslag på bena av vad har jag ingen aning faktis, huvudet slås snart i bitar,värst av allt är nog mitt ... MUNSÅR! har känt av en hel del stress de senaste och så är det vintertid och då drabbas jag av munsår så just nu försöker jag läka det så vi får väl se hur de blir med det, smink finns ju alltid ..right? imorgon kommer det säkert vara en stressad dag då jag ska iväg till skövde på middag och sedan får vi se vart vinden tar mig ska ha ett bra avslut på detta år iaf fast jag haft ett helvetes år några år i rad nu....

nu kurrar magen också, ska ner och slänga i mig en matbit, vi hörs senare. puss!

"JAG VILL HA DEN SOM PRESENT"

Vad jag och vanessa skrattade, vi gick förbi glitter och ut kommer det massa folk med små jävligt söta påsar min kommentar var ju "åh,vanessa jag vill också ha en sån söt påse". När jag stod i kassan för att betala så fick man vanlig påse om man inte sa till att man ska ha det som present, så ni kan ju gissa om jag slank ur med ett "slå in den, det är en julklapp".....heheheh och på tal om vanessa, i missssss her!



NYA TOPPAR

Jag slinker in lite allt eftersom med nya grejer, för har varken tid eller något för att fota varje gång det blir lixom "äsch,imorgon ju" sen blir det där imorgon till övermorgon och dagen efter övermorgon och sen glömmer man ju, men här är en ubersnygg tshia från gina, ett linne från gina och linne från hm.




GOD JUL!


JUL PÅ LISEBERG DEL 2












Det var en väldigt mysig dag, men jag kan säga att jag inte kände av mina fötter eller händer efter bara en halv timme strosande där inne fyfan vad jag ville till värmen, och precis när vi skulle åka med släde där så var det dags att gå hem, lite tråkigt men sant..får bli next time!

TIK TOK ON THE CLOCK

Älskar klockor, och när de är så billiga så slog jag till. Lila och blå är från teknikmagasinet,den vita är från guldfynd :)
 

sen kunde jag ju inte låta bli att ha denna i svart med, då jag har i brunt...


I PAKETET FRÅN H&M




Ett enkelt linne + klänning. Fanns ett tights med men de var för stora så de fick mamma :)

ETT PAKET TILL MIG

Här om dagen när jag jobbade dubbelpass fick jag hem ett paket som jag beställt, äntligen. Vad det innehöll visar jag upp närsom, varför jag har så pass mycket tid att blogga är för att vi kroater, eller vissa iaf inte firar jul 24e vi firar 25e, det är då vi öppnar julklappar och äter julmat, idag gör vi allt de sista för att sedan på kvällen samlas för att äta mat, dock inget kött,mjölk eller ngt eftersom vi fastar... men önskar er alla sretan badnjak och er svenskar en God Jul!



NYTT : FÖDELSEDAGSPRESENTER

Förra helgen var min vän Sanela hos mig, hon kom med fina försenade födelsedagspresenter,tackar och bugar babe!




och sist men inte minst, en sjukt fin julklapp :)

MONEY IS POWER



Känns skönt att inte ha alla dessa pengar hos mig längre, men fyfan vad shoppingsugen jag blev från ingenstans... höhööö.

GÖTET + JUL PÅ LISEBERG 18/12

Jag är nog kär i Göteborg, det måste nog vara Sveriges finaste ställe på sommaren och vackraste på vintern. Jag mår bra av Göteborrg, det får mig känna mig världens friaste människa. Jag älskar Göteborg.








JUST THE WAY YOU ARE

hela du är vacker, låten är som pricket över i:et.



I MISS MY GIRL

Jag har varit utan henne i en vecka och ..vad ska man säga saknaden är enorm.
12 dagar kvar.<3


RÖD TORSDAG 16/12

Jag tog absolut inga bilder denna kväll så alla bilder är tagna från min vän emelies blogg, hoppas de lungt för henne..Denna kväll var väldigt lyckad, ibland blir det lite för mycket och det var just en sån kväll för mig. Allt hade verkligen kört ihop sig och som plåster på såret dog mitt batteri ngn "idiot" råkade spilla ut på bordet, hahahaha mobilen fungerar som tur är !






VI FIRAR DE SISTA JULLOVET

Sista jullovet och det firar vi med julfest på husaren ! Kommer bli en grym kväll, men en seg morgondag då jag ska jobba dubbelpass dessutom, vi hörssss !


bild lånad från emelie :P

ÄR JAG? OM JAG ÄR !!



Fick ett sms igår utav min vän emelie, men vad är det vi taggar till idag? (då sms skickades igår)

LOVE THE WAY YOU LIE



Ikväll Rihanna har du fått mig drogad, jag älskar dig för tillfället och jag älskar din nya version av låten och Eminem?Du är inte dålig du heller.

"JAG HAR EN LITEN FLICKA"

ibland lönar det sig att gå till kyrkan, när prästen frågade om någon mer hade barn svarade min mamma "jag har en liten flicka" så frågar han "hur gammal är hon?" mamma blev så paff,självklart svarar pappa då "hon är 19".. tur att jag inte befann mig på platsen för tillfället.



TIPS: DESSERT



Du behöver:
Päronhalvor
Vanilj glass
After eight.

De bara lägga aftereight på päronhalvorna och in i ugnen tills de smälter och servera med glass och valfri topping,jag tog typ hallon. Smaaarrrrrrrigt !

BLOGGPAUS

jag känner att det är lite mycket just nu.
och orkar inte med allt, orkar inte med något..
när jag mår bättre och är lite piggare kommer jag tillbaka.


tills dess, ha det underbart!


FANTASTISKA DU


ÄR JAG TAGGAD? OM JAG ÄR!


MISSED ME?

Jag har så jävla mycket att göra, eller har haft en hel del att göra och det har jag fortf. Imorgon börjar min praktik tisdag, torsdag,fredag kommer jag befinna mig på Rosenhaga Förskolas kök, ser inte fram emot det!! Vad har jag gjort de här senaste dagarna? Åh, masssor ! Shoppat behövliga saker, RIKTIGT behövliga saker show u maby some day... så har saknat lite riktigt shopping :/ sen har jag jag handlat julklappar har endast mamma kvar... firat min bästa vän som fyllt 20 och sen PLUGGAT, nu ska jag nog lägga mig om jag ska orka upp imorgon och orka en hel dag med mattanter ... PUSS!

1 DECEMBER - INGEN VANLIG DAG



FÖR DET ÄR MIN BÄSTA VÄNS FÖDELSEDAAAAAAAAG! GRATTIS HJÄRTAT, HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR 20ÅRS DAG! LOVEYOU !


RSS 2.0