EN WEEKEND I STOCKHOLM

Fredag: Hela vägen till Örebro rullade jag tummarna, jag var nervös och började svettas..speciellt när min mobil inte verkade kunna öppna en pdf. fil vilket är konstigt det har den lixom gjort innan. Tågresan till Stockholm gick galant, en överglad jag satt där i de otroligt sköna stolarna och bara gladdes för att kunna slappna av möttes på centralen av min kära bror, sedan blev det lidingö där god mat väntade som E hade lagat, och en flaska rosé korkades upp. Jag hade klarat min tenta!!

Lördag: Stress hit, stress dit ..men jag hann avnjuta en otroligt god frukost ska fan i mig skaffa fram recept åt er! Sedan bar det av mot stan, där min sena 20-års-överrasknings-present väntade mig.. EN SMINKNING PÅ MAKE UP STORE! Gissa om jag var glad, efter många om och men valde jag en vardags sminkning som jag blev övernöjd med synd bara att deras produkter är så dyra, jag visar vad jag fick med mig senare! Sedan blev det god mat och en runda på julmarknaden.

Söndag: Var jag trött? Om jag var, trots att vi avslutat lördagen med en mysig hemmakväll med morotskaka så vart det riktigt jobbigt att stiga upp. Vi tog det lungt hela söndagen och min kära bror lagade en god middag sen var det dags för hemgång! Om allt går enligt planerna, kommer det bli en suuuuper sommar!! :)


Tyvärr så har jag inga fler bilder att erbjuda.


NU BÄR DET AV MOT HUVUDSTADEN


Nu är det dags för mig att lämna Hyttan igen, denna gång bär det av mot Stockholm. Ska få en sen födelsedagspresent av min kära bror....vet ännu inte vad det är så är rätt förväntansfull.

......


At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home.
Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men, at war with good.
And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes..
..all you need is one.


ÖNSKELISTA JULEN 2011



Snart är julen här, det är ca en månad kvar. Någon mer än mig som är jävligt stressad jag har inte köpt en enda julklapp!! Well jag kan ju iaf skriva ut min önskelista, och bara hålla tummarna på att tomten är extra snäll iår och att man får iaf något av det man önskat sig.

En makeup store sminkning, en stekpanna från OBH nordica (vanlig), presentkort (gina,H&M,IKEA,nelly), parfym,nagelförlängning, kläder (tjocktröjor), silverljusstake (två st var för sig, eller en stor som kan stå på golvet), one tree hill boxar


JA VOLIM SAMO SEBE


"VI LÄR BEHÖVA EN LASTBIL NÄR DU SKA FLYTTA TILLBAKA"

Varje gång jag ska åka hem får jag höra den kommentaren av min kära pappa, haha han är så jävla gullig..



.... och mina fina presenter jag fick av mina fina vänner, ännu en gång ett stort TACK!


12/11 (MAT OCH BIO MED MINA FINA)


ENDAST TILL MINA FAVORITER ;)


"VA?! HAR DU GJORT DEN?"

Jag fick en total chock när jag såg denna fina blomma, tänka sig att någon kan vara så duktig och skapa något så fint? Guldstjärna till vännen Hanna.


CRIMINAL MINDS


i want you.


"MAMMA,KAN VI INTE GÅ OCH SHOPPA?"

Det enda jag tänker på när jag återvänder tillbaka till lilla Tibro är fan i mig Skövde och Commerce, alltså shoppingen där! Jag kan gå timme efter timme där inne och sedan avsluta med lunch.. för självklart saknar man storstan.


LETS GET DRUNK

seriöst, nu har jag finfina glas samt en finfin vinöppnare...bara korka upp med andra ord!


JUST DANCE





Underbar jävla kväll! Mycket skratt (ser ni på misslyckade försöken till ett gruppfoto), nästan så det spruta ut tårar. Förberedde lite lekar, men tyvärr de vart inte så lyckat haha, tack alla fina ni för en superdunder bra kväll!!

HOME SWEET HOME

Det var tre veckor sedan jag var hemma, och nu är helgen över och imorgon sätter jag mig i bilen igen och åker tillbaka till min andra adress. Jag längtar inte, för jag vill vara kvar här .. kan iaf säga att jag har haft en dunderbra helg med mina fina vänner som gjorde mitt sena 2oårs firande ännu bättre, och sen att jag fick VG på mitt PM gjorde det ännu mer extra. Hur stolt är jag inte över mig själv? Åh :) nu ska kvällen avslutas med lite serietittande, innan jag somnar för imorgon blir de stan !! Puss

BACK IN THE DAYS; NORGE 2011






Saknar våran förjävla feta packning,saknar shoppingen (REA IS THE SHIT!), saknar kylan och Lena,saknar de långa promenaderna och de få gånger man hade stund till att festa men framför allt saknar jag alla tre brudarna som befinner sig för tillfället i Norge!!

VARJE MORGON ÄR DET SAMMA PROBLEM

Jag är väldigt van med att gå med mjukisbyxor, det har jag gjort under nästan alla mina år i skolan från åttan. Självklart hade jag jeans någon gång då och då men mjukis is still mjukis. Nu när jag går på högskolan är det lixom nästan förbjudet att gå med mjukisbyxor, det känns lixom...inte rätt så varje morgon innan skolan har jag samma jävla problem.


och det här är inget,emot vad det brukar ser ut...


GÅRDAGEN - LADIES NIGHT

Jag överlevde, och därmed blev det Ladies night. Det var verkligen en upplevelse se så himla mycket kvinnor, i så mycket olika åldrar och under ett och samma tak !! Helt galna när Timell stod där och sen ska vi inte prata om när Brolle kom jisses, vilka hysteriska skrik man fick höra haha :) Det var roligt iaf, med lite små utskämningar här och där och med mycket spring fram och tillbaka var det VÄLDIGT skönt att lägga sig i sängen efter för lite sömn i veckan..


RÄDDA FOLK FRÅN CANCERN, STÖDJ ROSA BANDET!


NU VILL JAG BARA HEM

Nu har jag inte vairt hemma på ngn vecka, och just nu för tillfället vill jag bara hem och stanna där så länge som möjligt. Nu har det verkligen kört ihop sig för mig.


LADIES NIGHT PÅ FREDAG!

snacka om att det är nervöst, tänk om jag gör fel? tänk om jag tappar en tallrik eller typ skämmer ut mig, som jag är såå jävla bra på? håll tummarna för min skull nudå!


RSS 2.0