IMORGON KOMMER JAG HEM !

Har verkligen inte tänkt på bloggen överhuvudtaget, tänkte snabbt säga att imorgon flyger vi hemåt och trots härligheten här så längtar jag otroligt jävla mycket hem med tanke på allt som hänt. Vi hörs när jag är återhämtad. PUSSS !


EN VECKAS SEMESTER

Jag har länge sett fram emot denna resa, länge ..allt för länge för att nu inte ens glädjas åt den. Jag har haft en tuff vecka, och när min mamma kommer behöva mig som mest så är inte hennes dotter där. Jag känner skuld, jag känner ångest och jag mår INTE bra av det här. Men jag tror inte min älskade moster hade velat att jag missar en once-in-a-life-time upplevelse. För det här är student, det är inte bröllop,inte dop, inte en födelsedag som man kan skjuta fram, utan det sker bara en gång. Jag kommer inte kunna koppla av ordentligt på denna resa, för jag vet att medans jag firar min student är troligtvis min mamma hemma gråtandes. Jag säger bara att livet är inte rättvist. Men jag ska försöka, för min egna skull och för mina vänners skull att vara glad och positiv. Jag älskar dig moster, och jag kommer sakna dig !!!
Jag vill även skänka en tanke åt de två familjerna som mist sina grabbar, jag kände inte de men de räcker att veta vilka de är och att veta att de skulle glädjas samma dag åt samma sak som mig. De hade livet framför sig. Må de vila i frid. Mina tankar är hos er, men även era nära och kära.


RIP. ♥

Vila i frid älskade du. Loveyou.(därmed tar jag en bloggpaus)

MAMMAS DUKTIGA LILLA FLICKA

Städar för fullt, har städat både mammas rum och min lillebrors (bäddat rent och dammat) och toan och hållt på lite med tvätt ska strax ta itu med mitt egna och sedan käka frukost för vid ca 12 ska jag vara klar för en runda i stan med underbara brudar som ska shoppa inför Alanya, för mig blir det nog inget ska försöka hålla fingrarna i styr!! Back to städningen nu.


JAG ÄR KLAR INFÖR EN VECKAS SEMESTER

Allt är inköpt, tror inte jag saknar något.


VÄTSKEERSÄTTNING

Hört att det är bra att ha när man reser utomlands om man vet att man är dålig på att dricka vatten?


"ÅH, ÄR DET TILL MIG"

Ingen förstår min glädje när jag ser ett paket liggandes på bordet när jag kommer hem. Blir helt överlycklig.Mot min besvikelse var de vita shortsen förstora, så lär bli retur på de mot mindre storlek troligtvis


STUDENTINHANDLANDE

Jag är klassens ekonom, jag har hand om alla pengar och jag är väl den som tagit tag i saker och ting mest kanske är det för att jag ser fram emot studenten? Jag tycker jag har lyckats grymt bra, och på två kaksäljningar har vi lyckats få ihop ca 16 tusen kr till klassen samt att vi la in våra pengar som min klass samlat under 1-2an. Vi lever kungligt för tillfället, på lördag är det 20 dagar kvar till studenten och det ska självklart firas. Igår åkte jag och tre till och köpte de mesta till champagne frukosten och själva flaket samt presenter till lärarna, och självklart en massa snacks till på lördag !


KANSKE BORDE UPPDATERA OFTARE?

det borde jag verkligen, vill bara säga lite snabbt att mitt fackprov som jag varit så orolig över gick bra! jag klarade det och ett diplom lär jag nu få det är fan helt underbart, mest att jag klarade att göra min dessert på tredje försöket när det var 20min kvar till serveringen!! haha, go är jag fan i mig.. men ska försöka höra av mig ikväll.

(har ej några bilder på datorn, ej fört över de ännu så darför är de massa tråkig jävla text)


OH ,LOVELY SATURDAY

Jag mår så jävla jävla bra just nu. Efter att ha varit hos faster min och firat henne smått så körde jag sedan hem för att börja på sista religions uppgiften som jag vill ha klar redan nu i helgen, kan bli tight då jag inte ens börjat med min bok som ska redovisas på måndag oh, i'm in big trouble men nevermind. Jag har kommit till fråga 5, och det är eh... 15 frågor kvar, varav en är som en uppsats eftersom vi Alanya gänget inte är närvarande då någon snubbe från HariKrishna kommer eller vad det nu var.. orättvist egentligen jag menar vi ska skriva uppsats medans de som är kvar ska skriva några frågor men om ca 1 vecka kommer det nog inte spela någon roll.

Förövrigt har vi äntligen bestämt hur vi ska komma till flygplatsen, blir med min lilla bibi ska ringa och dubbelchecka med flygplatsen att de finns platser för parkering osv och eftersom jag är sån "i have to check that everything is right" - människa så lär jag väl ställa tusen frågor till hur allt fungerar, hur jag gör, vem jag betalar osv osv osv och främst av allt, VEM FAN VAKTAR MIN BIL? hahahaha åh min lilla pärla. Fyra sköna brudar och jag ska alltså dunka musik mitt i natten, jag är fan överglad.

Just nu ska jag iväg till Vanessa för att kika på eurovision självklart, och jag hejar som sagt på Dino ikväll har inte hört de övriga bidragen. Jag tror Dino kommer komma långt, finns så många balkaner (bosnier) som kommer rösta på honom eftersom Dino är en stor artist och inte någon random precis som vi kroater hade bränt sönder våra mobiler om Thompson varit med, ha ha ha men ikväll är vi inte ens med men förvånar mig inte, vi skickar ju så jävla kassa bidrag lixom severina ?afrikapaprika? men lägg av, sen feminem? asså daaaaaj ba!!! anyway, ska hoppa in i mjukisarna nu. Hörs imorgon då jag ska lägga upp lite nyinshoppat . cmok.

HÅLLER TUMMAR OCH TÅR FÖR DIG IKVÄLL


FORGIVE ME FATHER

syndat igen, vet inte hur många hundralappar jag slösat denna vecka men åh...


SEMESTER SHOPPING

Det börjar närma sig, och min plånbok blir allt tunnare men vad fan spelar de för roll om 10år. Man lever endast en gång, och så gör även mina garderober.
GRILL N' CHILL MED GOA BRUDAR

Hallå där, uppe tidigt typ som tuppen... har varit och jobbar nämligen och snart ska jag hoppa in i duschen då bilen rullar sedan mot Nässjö för konfermation how fun, värsta är jag har inget att ha på mig!!! Tänkte iaf ta och lägga upp lite bilder från gårkvällens grillning med goa brudar, meningen var att hela HR skulle närvara men folk har väl andra planer. Jag hade det wunderbart iaf :)
HEJSAN MINA TROGNA LÄSARE

HEEEELOOOO! MISSED ME? I BET YOU DID ;)

Varifrån ska jag börja? Har verkligen inte haft tid eller lust för att blogga, det har varit sådär "ska jag blogga?gör nog det senare", sen loggar min och allt och så är det typ "vad fan ska jag skriva?". Det har hänt en del saker under dessa dagar, höh... min kära baby är på lagning (datorn) så för tillfället har jag en mega bra lånedator, vill typ gifta mig med den bara för att den har ett fungerande batteri inte som mina kära älskling som behöver kabel vart man än går heh.

Just nu är det förfasans mycket att göra i skolan, tro det eller ej jag trodde faktis inte det var så mycket som det verkligen visar sig att vara, och jag mår lite dåligt över det kan jag lova er. Har nationella imorgon, och jag vet inte det känns lite blandat faktis .....är himla stressad pga det. Sen är det nationella åter igen nästa vecka, vanligt prov, projektinlämning, inlämningar oh listan kan göras lång och jag känner att min motivation för skolan är NOLL spec inför det kommande fackprovet som vi kommer att ha inför domare.

Har även fått reda på att vissa av mina stundetinbjudningar inte kommit fram, så vad fick jag göra? Skicka nya, de där jävla frimärkena och min dåliga tunga som inte slickar ordentligt nu har jag TEJPAT fast frimärkena så nu lär de fan i mig inte åka av !! Sen har vi sålt kakor i klassen återigen, så har pysslat med det en hel del och vad kan man säga.... jag som är så klantig beställde fel kakor men tur är så har vi sålt de också och de kakorna vi sålt är påväg, hur fan lyckas man beställa 31 kakburkar fel? Bara jag är kapabel till en sådan sak höh... Ja vad mer ska man säga? Har nog berättat så mycket jag kunde..nu ska jag läsa igenom de engelska nationella häftet,adios my friends.RSS 2.0