PICS





VARMT SOM I EN BASTU

just nu känns det som om om jag är i kroatien på havet och inte ens den öppna altandörren hjälper mot värmen mitt rum är ju för fan som en bastu !!! dör lite. har btw en jättesöt klänning att visa er, åh helt kär i den det var verkligen kärlek vid första ögonkastet, jag är helt kär i den vill fan sova i den men den ska inte invigas ännu.visar er imorgon, för då är jag ledig :D!

MAN FÅR ALDRIG NOG UTAV LINNEN


INBJUDNINGARNA ÄR SKICKADE

Så jävla länge satt jag med dessa, gjorde allt för hand. Klippa,klistra och sedan skriva samma sak på alla inbjudningarna. Då jag skriver så kursivt skrev ser jag aldrig om jag skriver rakt (om de olinjerat) ,men jag är nöjd.


TIDEN BARA FLYGER FÖRBI

När min bror tog studenten var jag minst sagt avundsjuk, jag slutade bara åttan ju och såg fram emot det där med att sluta nian för att gå på sista natten med gänget och sedan börja gymnasiet förr att sedan ta studenten, jag tog hans mössa och sa "2011 bror, ja då är det min tur".. och tänk att det redan gått fyra år.


KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET



När jag var i Norge och kollade på H&Ms sida så sa jag till lena "den här ska fan i mig bli min", jag såg den i H&M där men kände att vad fan ska jag köpa den och sedan ta med mig den till Sverige då jag kan lika gärna köpa den hemma i Sverige för billigare peng dessutom, sagt och gjort. Nu är den min, längtar till invigningen!

EN NY FAVORIT I LOTION SAMLINGEN

Jag samlar på parfymer, men har en hel del lotions med. Jag älskar denna parfym ,men då min parfym låda är överfull så väntar jag innan jag förnyar så jag körde på en lotion istället,och jag fullkomligt älskar den. Denna har varit min favorit ett bra tag nu.


OLD TIMES

Idag när jag städade ville jag dö lite, hittade lite gamla bilder ..seriöst finns nog inget finare än att kolla på gamla bilder. Förändringarna som sker och hur man utvecklas, men framför allt de väcker så fina minnen.


Detta var i tvåan, fråga mig inte hur jag ser ut för jag visste ej att vi skulle ha skolfoto. Så när min lärare säger "kamma er i håret nu går vi upp och tar kort"...var jag som ett frågeteckan, vadå ta kort? Jag som hade flätat håret för att kunna släppa ut det lagom till klassfotot,haha men vad fan till en annan fråga varför hade jag sånt där halsband...det är inte ens SNYGGT .....


Detta var 2003, första året jag träffade alla mina kusiner. Alltså, vad fan hade man på sig? Och kolla mina glasögon, nedo Bog nikome... hahah även om mittbenan är bäst vala sam bila moderna på den tiden


Minns inte ens vilket år detta var, men Gud ...så små vi var våran första gång på liserberg tillsammans.
Och Nora var ju "åk du själv, överlever du så åker jag med i nästa tur"


I ettan på gymnasiet, seriöst hur fan såg vi ut ? Och jag då.. alltså mitt hår tar ju fan priset för allt.


tvåan...


trean, seriöst ser ni skillnaden på oss alla ?! okej på de som var med på de tidigare bilderna.... (vi har bytt klass under dessa åren)

ALL THIS THINGS THAT I HAVE TO DO

En sak med högtider som jag ogillar starkt är väl fan i mig all denna städning som ska göras, här hemma är vi i full gång eller...mamma är. Jag är väl mer sisådär orkar ingenting, men jag ska ta tag i mitt rum för hur mycket jag än städar så lyckas de faktis bli skitigt hur fort som helst med kläder n' shit. Sedan är det även all tillagning av mat och all bakning.. åh jag kommer dö idag och imorgon dessuttom måste jag fan i mig ta och lämna in min fulfula dator återigen. Well have to go, latero.

FUCK ALL Y'ALL


DEN VITA DRÖMKLÄNNINGEN



Jag har haft panik länge, nästan sedan förra året ha ha ha, men nu har jag den perfekta. Den fina vita klänningen som jag känner mig som en princessa i.

MIN, MIN FINA MÖSSA

Här omdagen fick vi våra fina studentmössor, "alltså du kommer bara ha den en dag..big deal hur den ser ut". En minut eller en timme eller en dag, spelar ingen roll för jag är så lycklig över att ha den hos mig för genast känner jag mig ännu närmre min student. Min finfina mössa du gör mig överlycklig, vet faktis inte hur många gånger jag tagit upp den ur kartongen och kollat på den..



Så länge kommer det bara en liten tjuvtitt, den 10 juni får ni se den.


PHOTOSHOOT

Impulsivt gick vi ut och tog kort.







TEXT.

The important thing is not to be bitter over life’s disappointments. Learn to let go of the past. And recognise that every day won’t be sunny. But when you find yourself lost in the darkness of despair, remember it’s only in the black of night that you can see the stars. And those stars will lead you back home. So, don’t be afraid to make mistakes.To stumble and fall. Because, most of the time, the greatest rewards come from doing the things that scare you the most. Maybe you’ll get everything you wish for. Maybe, you’ll get more than you ever could’ve imagined. Who knows where life will take you. The road is long. And in the end, the journey is the destination.

WHEN YOU SAY JUMP, I SAY HOW HIGH


missyou.

TEAMWORK MELLAN SYSKONEN

Älskar hur lillebror och jag har sammarbetat idag, han har för första gången i sitt liv hjälpt mig städa. Hur jag lyckades övertala honom, har jag ingen aning om men det är hur bra som helst. Han har tagit in tvätten, sköljt av disken (jag diskade), moppat huset och till och med bäddat sin säng, vilket han ALDRIG gör. Löveit.


TIRED

... of all this shit.


LINDEX, 45:- / ST

Billigt som fan, och härliga färger...why not?


I THINK I HAVE A SHOEPROBLEM



Såhär såg det ut precis innan jag började städa för fick panik på hur det såg ut, hittade inte ett enda par skor och då blev jag såklart deprimerad. ca 75 par skor skulle få plats i ett trångt litet utrymme... (pappa har förbjudit mig ha mina skor i garaget,han påstår att mina skor täcker garaget så bilen ej får plats)





Men allt fick plats, allt står i ordning nu. Även om mina skor får slåss om plats, tycker så synd om de för att de ska ligga på varandra.

MYCKET ATT GÖRA, FÖR LITE TID

Idag är det en fullspäckad dag! Jag har mycket att stå i, för det första måste jag veta vad jag ska ha med mig ikväll för det andra så ska jag städa min skogarderob då det ser ut som skit i det. Jag ska duscha och välja outfit, måla naglarna måste jag ju med göra..Jag har tänkt hinna med mycket idag, men tyvärr så har jag alldeles för lite tid för det. Min kära vän Emelie fyller år idag, och det ska vi fira samt att det absolut inte är långt kvar till studenten !!


gammal bild på mig och emelie.

A BRAND NEW BAG 2

Den svarta är underbar, och nu är den bruna även det.


MINNS NI MINA RINGAR?

Totalt glömt att visa upp dessa. De är magiska.


OFF TO SCHOOL

Igår var det första dagen efter åtta långa veckor, det kändes....inte alls så bra nu har jag bytt ut hissen,fyraväggarna och korridorerna i hotellet mot tråkiga stenväggar. Jag är otroligt glad över att det bara är denna vecka sen är man ledig igen, hur skönt? MEGASKÖNT. Börjar 14 idag och slutar väl ca 21 - 22, något sådant alltså ser inte fram emot det... Íkväll när jag kommer hem ska jag lägga upp mina nya inköp, åh vad jag älskar lindex halva-rea-priset. REHÖRS !


en bild på några från HR, detta var då det var 365 dagar kvar till studenten...

SUNDAY

Vad har jag gjort idag? Nothing at all.Jo, lyckats få punka på bilen sen var det väl inget mer ..jobbat har jag också gjort, klippt och klistrat, ätit grillmat, lyssnat på musik och snart ska jag ta en dusch och packa inför imorgon (skola), oj plötsligt blev det en hel del. Kan inte förstå att 8 veckor nu gått sens jag såg skolans port, och idag om två månader kliver jag ut från den skolan och återvänder aldrig mer. What a feeling, jag kommer säkert böla den 10e juni över att lämna alla vänner osv osv men, åh jag kan inget annat än längta. Min-last-year book håller på att fyllas med galenheter som har gjorts under mitt sista år. Ska fortsätta med min nu, finns en bunt med bilder sen dejtar jag duschen och gör de sista på min to-do-lista. REHÖRS!


<3 I LOVE YOU


A BRAND NEW BAG

LOVEIT.


VEM SKULLE KUNNA TRO...

...att jag ska iväg på teater. Min vän Vanessa frågade om jag var sugen, och why not? Testa på något nytt, när vi kommer hem ska vi laga mat blir hamburgare och sen tänkte jag hon ska ta laga mig hennes goda glass med banan,strössel,chockladsås och maränger. MUMS! och som pricken över i:t köpte jag även jordgubbar :D

BROWN


ME,MYSELF AND I


NEW IN


FRÅN H&M



På deras sida hittar man den, jag köpte min i affären. Vill ha en i svart nu...ska jag?

DAGS FÖR KLIPPA OCH KLISTRA



postfoto har så snabb leverans, love it. jag håller ju på med en klip-it-bok av mitt sista år som student, och lena ska med få en fan vad jag älskar pyssla med den!

RED

LOVEEM !



SOMMARENS TREND : VIT KAVAJ

det här kommer säkert vara en trend i sommar, min kommer från lindex.


SÅNT HÄR GÖR MIG GLAD

v

SKULLE LÄTT KUNNA ÄTA DESSA TVÅ


DET HÄR LÄR JAG BOSÄTTA MIG I


JAG SÅ ÄLSKAR RANDIGT ;)


BACK ON TRACK

Ni anar inte hur skönt det är att vara tillbaka i sitt rum igen, nu är dessutom allt återställt jag har dammat och dammsugit så nu är det fräscht och jag återigen vända på mig runt i rummet, haha då det var fullt med grejer här och var alla kläder är dessutom uppackade, UNDERBART! Min dag började med ett tidigt tandläkarbesök, lite rengöring och babbel sen var jag redo att dra mig hem, lucky me så ligger tandläkaren precis vid vårat hus jag fortsatte med städningen av mitt rum, åt frukost, kollade våra bästa år, dammsög huset och bäddade alla sängar osv osv, klippte och klistra lite också tänkte dra mig även till banken men väl där var de stängt ! Herregud, vad får de betalt för egentligen. Har även skickat iväg en fotobeställning, och alldeles strax ska jag picka en bild for something big.. och sen får jag inte glömma har även hunnit med att vara med Vanessa + sova middag ! Nu slänger jag in lite bilder från våran sista dag i Norge.












That was it. Good bye Norway for this time.


FRÅNVARANDE

det är rätt mycket nu, allt ska packas upp och allt ska falla på sin plats som det var innan jag drog ner mitt halva rum i resväskan och nu får jag ta skit för det! mitt rum ser ut som ett plan crashat..jag hör av mig så fort jag fått ordning på allt är ledig hela veckan lixom!

"VAD ÄR DET HÄR FÖR TÅG ELLER?"

Sitter på tåget nu, rullar in i Skövde om ca 40min. Är helt överlycklig !! Såklart är vi alla tre dumma blondiner även om emelie är brunett så vi klagar över att de ej finns uttag "vad fan har man internet för".... sen får vi typ en kommentar "kolla mellan sätena"....ahap där var de haha. Det jag igentligen skulle säga är att jag är i SVERIGE för fan !!


WELCOME BACK



Nu hoppas jag på ett sådant här välkommande efter sju veckor, förövrigt är detta ett tidsinsällt inlägg för just nu sitter jag på tåget på väg till Sverige och mitt lilla Skövde, men Norge kommer se mer utav mig.

RSS 2.0