"DEN ÄR SÖT, DEN MED.. BLIR NOG DEN HÄR"

För ca 2 veckor sen fick min älskling en bebis, och idag köpte jag ett fint fodral till den.




TACK ♥



Meningen var att det skulle vara en parfym, men hudlotion funkar lika bra. Jag är supernöjd!


EN HELG I STOCKHOLM

Nu var det ett bra tag sen jag besökte Sveriges huvudstad, jag vet att jag ligger efter med bilder men det är bättre sent än aldrig.


BACK IN THE DAYS; MODEVISNING 2004


NYINSHOPPAT



En blus för 99:- var ju ett måste, (H&M) och en snygg och stilig kavaj för 399:- till var ju topnoch (H&M) en mysig kofta är alltid bra att ha 199:- (GT)

EFTER 14 ÅR ÄR DET DAGS IGEN

Ja, jag minns inte sist jag hade gummistövlar på mig... typ 6 bast eller något men nu var det dags igen. Det regnar konstant här typ, så detta var en bra investering :)


INGET PLUGG ÖVERHUVUDTAGET

gaaaah, efter att jag bestämt mig för plugga så lagade vi mat istället och helt plötsligt skulle jag få ryck och började städa knappt ngn minut efter var de dags för att tvätta ... ja, sen så satt man och kollade på klänningar väääldigt länge med grannen min så tror ni att jag pluggade? eh, nej !!! seriöst, får ångest nu men skitsak samma antar att allt gås igenom imorgon ändå. nu går jag och lägger mig, upp tidigt imorgon och vänta på en HELdag i skolan.. godnatt :)

SYSSELSÄTTNINGEN FÖR IDAG


PARTY LIKE A ROCK STAR





Helt klart värd utgång :) Tack för en supertrevlig kväll brudar.

SKOR GÖR MIG ÖVERLYCKLIG


NELLY PAKETET INNEHÖLL DESSA GODINGAR




mina diamanter :)

PAKET JAG GILLAR


NYA TAVLOR



Den lila hänger ännu inte uppe på vägen, men den kommer upp så snart som möjligt :) Jag älskar London, så den nedre tavlan var ju given. Har inte varit i London, men har ett starkt önskemål att åka dit med min vän Vanessa :) då ska jag ta egna bilder, på en telefonkiosk !!

NÄRA PÅ ATT FÅ EN STROKE

När man har ett så litet rum som jag så är det ett måste att hålla ordning, måndagen när jag kom var de att putta bort allt då vi skulle ha folk som kom och fixa med elementen. Tisdagen var en dag man satt och plugga, så då orkade man självfallet inte. Men på onsdagen fick jag rent ut en stroke när jag kom in på mitt rum efter skolan, de såg ut som ett sopavfall så jag satte igång och röjde, men efter en stund fick jag nog och åkte till Örebro, men det är en annan femma... Visar mitt fina rum när jag är tillbaka


förstår ni vad jag menar?

MYS MED LJUS

Jag vet inte hur många ljusstakar jag köpt till mitt rum, men den här måste nog vara min favorit.


PAKET SOM INTE GÖR DIG GLAD



...och spec inte när de innehåller såhäääär tjocka böcker på ENGELSKA


"NU KAN JAG OCH PAPPA KOMMA PÅ BESÖK"

haha, mamman min är så jävla söt! nu kan hon och pappa komma på besök, och sova över då hon köpte mig en madrass ...


SVAR PÅ TAL



Hej! Det var busenkelt!! Bara att välja de varor du vill ha, sedan så går du till kassan och betalar självklart står det hur man går tillväga med det och du väljer land. Frakten kostade 40:- och det tog ca 1v sen var varorna i mina händer. Sluta fundera, beställ :) Jag är supernöjd med allt, speciellt läppstiften. Hoppas du fick svar på din fråga. Kram

SVÅRA VAL HÄR I LIVET

Nu sitter jag på golvet i mitt stökiga, fulla rum hehe. Jag kan inte bestämma mig, ska jag ta och städa och packa upp allt eller ska jag plugga? Det första valet gör jag helst, men tyvärr måste jag ta de andra valet då jag inte ens börjat med min inlämning som ska vara inne ikväll!!


Så såg mitt rum ut igårkväll, och typ fortf.


HEMGÅNG IDAG

Men inga ledsna ansyktsuttryck för det, jag är åter på fredag. Har varit och jobbat med morsan så ska alldeles strax hoppa in i duschen och duscha, mama mi pravi burek ..jisses amalias vad gott! Bilen är verkligen smockfull!! Bagaget är proppat med nya prylar och det känns typ som om jag aldrig ens flyttat utan detta är första gången, haha sen att sätena i back också är fulla är ju en annan femma. Ni ska få se allt nytt jag köpt till rummet när jag väl kommer hem. Pusss (konstigt det låter säga hem, jag är ju fan hemma?)


ORDER LAGD


HELDAG MED MAMMA

Haft en underbar heldag med min mamma, så jävla skönt att bara vara med henne :) Fick en bigbig present av henne, kompletterande tallriksset med muggar och vinglas osv osv. Sen har jag gjort mig av med en massa pengar, men äsch.. investeringar är bra.


UNDERBART ATT VARA HEMMA

älskar känslan av att komma hem, känns som om jag varit på semester. åh mitt finfina rum <3
nu väntar jag på mammas mat, MUMS!!


PÅFYLLNING I MAKEUP VÄSKAN



Snabb leverans, billigt .. dock får kvalitén bedömas när jag börjat använda det. Borstarna är iaf riktigt jävla mjuka! :)

VÄLKOMMEN TILL MIN PLUGGHÖRNA


PLUGG ALL DAY LONG



Det har varit riktigt jävla skönt att inte ha så mycket att göra under dessa veckor man varit här, för då har man kunnat lägga all fokus på nollningen (som pågår fortf) men nu har det kommit in lite uppgifter. Och jag har försökt avstå från det hela dagen, så mycket som det bara går har ätit, diskat, kollat tv, tvättat, städat.. ja you name it! Men sen kom jag på, det här funkar ju inte du kommer ta kål på dig själv i sista stund (uppgiften ska vara inlämnad på fredag) så jag satte mig ner med mina roomies och babblade om allt mellan himmel och jord, som inte handlade om uppgiften men ändå hann jag med lite.. känner att jag har inte alls mycket kvar förutom ett litet avsnitt ; metod, vi skriver ett PM så ja, vi får se hur mycket fel man får efter första inlämningen. Imorgon blir det ju inget plugg iaf, då väntar en faddermiddag samt utgång antar jag.

Och i helgen sticker jag hem !!!!!! (ännu en anledning till varför jag vill ha det klart innan fredag) mina föräldrar vet inget utan jag kör på en surprise så har ordnat skjuts hem, nu får vi se om min lillebror lyckas hålla sig och inte skvallra för mina föräldrar :D Och sen får jag träffa mina underbara vänner!! Åååh lyckorus så här sent på kvällen, men nu väntar sängen känner att jag babblat allt för jävla länge, rehörs!

OFF TO SCHOOL


FAMILY. <3

Fattar ni hur mycket jag saknar min familj ?! Helt sick alltså, trodde jag aldrig det här är ju värre än när jag var i Norge... kanske för att jag vet att jag offecielt flyttat och inte bara åkt iväg.


MISS WORLD SWEDEN, I MINA ÖGONG

Förra helgen var det final, och jag är otroligt stolt över min vän (som jag saknar som in i pipens namn) så jävla vacker !!! Och i mina ögong vann hon, för hon var den som hade det där lilla extra ;) förstår inte hur juryn tänkte.. tänkte de överhuvudtaget?


LUGN HEMMAKVÄLL

Igår var de en heldag i Örebro, den här nollningen tar ju fan kål på mig känner att tre veckor är lite väl för mycket. Men trevligt var det iaf, vi hade ett grymt lag kan jag väl säga och en jävla bra utgång på kvällen ! Men idag känner jag att jag ska ta det så lungt som det bara går, jag borde ha pluggat men har inte orkat utan suttit i telefon med telia helt i onödan som om de inte kunde säga direkt att jag inte kunde få koden utav de jävla idjuter.

Städat rummet lite, kan säga att jag längtar tills jag är helt klar med det och tills jag är nöjd :) Nu ska jag ta och duscha, sedan mysa ner mig i sängen och se film. Puss


EXTREME MAKEOVER

Jag har ju faktis haft en bloggpaus, men nu har jag kommit iordning så bilder kommer komma upp hur de ser ut så fort rummet är HELT klart, vilket det inte är på långa vägar. Jag ska åka hem om någon vecka och då blir det att handla in det sista, såsom korgar, nytt överkast, ljusstakar, tavlor ...etc etc.




Det tog mig några timmar (dagar) att komma helt i ordning :)

PARTYPARTY



Igår var det faddermiddag, superkul :) ! Sedan blev det puben, avslutade kvällen med mina roomies på mitt rum snackandes och skvallrandes om kvällen.

FAR,FAR AWAY

Just nu vill jag befinna mig långt borta, på en sandstrand. Bara jag, och vågorna.


BLOGGPAUS

Som ni märkt så har jag inte skrivit på ett bra tag, jag tar en bloggpaus helt enkelt.


RSS 2.0