IBLAND ÄR DET BRA MED ATT FYLLA ÅR

Vilken tur jag har, ville beställa den själv men i helgen firades jag och då fick jag nämligen av denna. Vilken bra present :D! Fick även en sjukt fin skål av min andra faster med massa godsaker i och stekpanna dessa grejer lär jag ta med mig nästa år då jag flyttar hemifrån !!


Kommentarer
Postat av: neli

hej vännen :D

åååh kommer du ihåg mig? nelilicious.blogg.se haha. jag slutade med den och började om på nytt :P shit va länge sen det var... allt bra med dig? hoppas det :D



ååh tycker du det? jag var lite osäker på den öppna tån faktiskt haha. jag brukar älska öppen tå, men just på såna vet jag inte :P haha.

kramar vännen

2010-10-12 @ 21:27:51
URL: http://simplyneli.blogg.se/
Postat av: neli

åååh glömde säga grattis på födelsedagen :D :D gud va roligt med födelsedag.. jag fyller också år snart :D längtar som fan haha. vill bara ha pengar nu :P är helt pank :( det går lite dåligt i skolan, så jag får inget studiebidrag förrän jag klarar 1 omtenta av 3. jävligt surt!



nej jag tappade lusten av att blogga på den andra.. jag blev skitsjuk. låg med 38-39 graders feber varje dag i typ 3 veckor så jag hade inte uppdaterat på ett jävla bra tag och sen när jag väl blev frisk så orkade jag helt enkelt inte blogga mer haha. men det höll inte länge haha. jag gjorde en ny blogg typ bara några veckor efteråt :P haha.



ååh nej är du sjuk? :( va tråkigt att höra.. hur länge har du vart det? hoppas att det blir bättre snart! jo tack, det är bara bra med mig hihi. lite seg bara, men det går hihi.



haha nej dem är köpta i kinna faktiskt, där bor jag egentligen när jag är hemma.. det ligger lite utanför borås :) ååh tack så mycket. jo men lite fräcka är dem haha :D



PUSS vännen <3



2010-10-12 @ 22:25:17
URL: http://simplyneli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0