TRÅKIGT OCH REGNIT

När det är såhär tråkiga och regniga dagar och man inte gör något utan sover till elva vaknar och äter frukost långsamt,sitter vid matbordet i en timme och bara pratar efter att man ätit för att sedan återgå till sitt rum och bara fördriva tiden vid datorn, och knappt orkar dammsuga en nedervåning då längtar man till sommaren,till galna och lyckliga dagar.Jag vill tillbaka till Jönköping helgen 30-31 maj 2008. Något år tillbaka,men en för jävla bra helg.


30maj. - Tog ledigt från skolan och åkte till Jönköping för att vi sedan skulle dra vidare till Göteborg och Liseberg.Det var varmt,solen låg högt uppe på himelen och vi väntade oss en fullspäckad dag med en massa karuseller,skratt och gråt, jag var lycklig,glad och jag var kär. Det var en bra månad,riktigt bra månad.Alltså maj.






31 maj. Vi åkte till stan,jag och Nora för att möta upp världens bästa Vanessa.Vi var trötta men det vi inte visste var att en ännu bättre kväll än dagen innan väntade oss. Vi var taggade.RIX fm festival och Noras mammas kåldolmar väntade oss.Lite dricka och hemkomna vid 05 slaget,fem timmar senare än vad vi hade beräknat.Galen kväll,underbar kväll. Fan vad jag önskar att jag kunde komma tillbaka till den dagen


Kommentarer
Postat av: Camilla

söta bilder gumman :)



ja det är sant!

2010-04-10 @ 17:37:53
URL: http://allaboutcamilla.blogg.se/
Postat av: N.Y

HAHAH AH FYFAN ASÅ när ja o du satt på trapporna o folk trode vi va hoes elr ngt:P haha

2010-04-10 @ 21:11:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0