"VI HAR OCKSÅ VARIT PÅ NOBEL...NÄSTAN"

Igår kväll var jag i skolan i 14 timmar, alltså en väldigt lång tid om man frågar mig. Jag är idag väldigt trött, övertrött då jag inte sovit "eftermiddag". Imorgon är jag ledig, typ. Varför var jag i skolan i 14 timmar då? Jo, vi hade nämligen Nobelmiddag i skolan för allmänheten det är en kurs vi har i skolan och då är det olika teman varje tisdag framöver (förutom när vi har praktik) och igår var de nobel som sagt köksmästare och hovmästare tog sig från Stockholm till Skövde för att medverka, ganska coolt if u ask me! Det skulle pressas,hackas, limmas, sprayas allt möjligt, och pilligt som fan varje tallrik skulle se EXAT likadan ut sånt där pilljobb har jag aldrig varit med om innan. "Nu är inte palsternackan 3x3x3mm, gör om!"...och så började man om. Fuck it säger jag, de där är inget för mig men kan ju säga att kul var det!




















:'(

Jag har så ont. Förbannade skit..dör snart.

PRESENTER HIT,PRESENTER DIT

Nu när jag ska till Norge är det en massa presenter som ska köpas, ja alltså födelsedagspresenter. Jag har såklart min Vanessa som fyller år under tiden jag är borta men hon är "lätt som en plätt" att köpa till, för denna gång då jag faktis har en bra idé vad hon skulle behöva, något hon lär behöva när jag är borta iaf ...förhoppningsvis. Sen har vi hennes storasyster som fyller hela 20 år ...svårt fall där kan jag lova er, sen har vi även min vän Jessica, hela 20år och jag kan inte fatta att jag inte ska fira det med henne, min bloggerska och min shoppingsnarkoman höhö ..sen har vi ju Nora även hon fyller 20 år henne har jag bestämt att ta efter Norge, likaså min vän Sanela. Så precis som jag sagt, har jag här 5 vänner som ska få presenter. Jag kan faktis inte beskriva i ord hur ledsen jag är för att jag inte är här för att fira de, så de får helt enkelt ta en drink i minne utav mig ! Ekonomin börjar dras ihop, så jag hoppas de tänker att det är tanken som räknas och inte hur dyr presenten är.



ett av mina verk, goodibags korgar med allt möjligt i :)


DAG 4 & 5 - DET HÄR ÄTER JAG / KÄRLEK

Dag 4 - Det här äter jag
Vad ska man skriva här? Jag äter väl det mesta, går ju hotellrestaurang så man måste ha taste för allt ...well nästan allt.

Dag 5 - Kärlek
Det är något helt klart underbart, once you know what love is you never let it go. Ett bra citat som jag sett hos en gammal vän.


TIDIG SÖNDAGSMORGON

Hemkommen från jobbet, och nu ligger jag återigen i min säng. Kan inte somna även om ögonen bränner oerhört mycket, och jag vill helst av allt sluta mina ögon och sova fram tills en dag då jag vet att jag kommer vara lycklig. När det är såhär tidigt på morgonen förstår jag inte hur man kan tänka så himla mycket, på saker och ting. Varför utsätter jag mig själv för så jävla svåra saker, för så dumma saker som jag själv vet att jag absolut inte klarar av. Hur kan jag vara så trångsynt och tro på att jag var över och lämnat allt det där bakom mig, och att jag äntligen nu hade en bra hos mig? Dumjävel. Jag tror jag måste sluta fundera nu och istället försöka somna. Godnatt.

DAG 2&3 - MIN FAMILJ & DET VIKTIGASTE I VÄRLDEN

(totalt glömt bort detta så nu kommer två grejer i ett och samma inlägg, ligger extremt efter i det hela)

Dag 2 - Min familj.
Well,precis som de flesta så har också jag en liten familj. En underbar mamma, som jag älskar av hela mitt hjärta som älskar precis som jag att slösa pengar på grejer man egentligen INTE behöver, och en pappa som är liten och galen i öl. En storebror som är den bästa och alltid ställer upp genom att hämta mig från vänner och sena utekvällar och sen en irriterande liten lillebror som bara är till för att retas och inget annat. Vad kan jag säga? Pappa jobbar på Tibrokontorsmöbler, morsan som städerska och brorsan i ett gjuteri där han blir svartare än natten och pilutten går i 7an. Det är väl allt...en galen familj, som jag inte alltid kommer så värst bra överens med men de är min familj, och jag älskar de mer än något annat.




Dag 3 - Vad är viktigast i världen för mig?
Min familj och mina närmaste vänner (ni vet vilka ni är), men mest av allt min mamma. Jag tror ärligt talat inte på att jag hade klarat mitt liv utan henne, och tror inte jag hade haft allt jag idag har. Hon finns där när jag behöver henne, behöver inte alltid ske genom att prata utan genom tystnad också, och det bästa av allt ena studen kan vi skrika på varandra och i andra kan vi pussas och kramas.


ÄLSKA YOUTUBE

Tyvärr så förstår inte folk som har annat språk än kroatiska/bosniska/serbiska detta videoklipp, men anyway...något som fått mig skratta ikväll iaf ! Tummeuppfördet.



PARTYTOPPAR

(inlägg som aldrig kommit upp,alltså är det gammalt)

Den längst ner fick jag i julklapp, och den översta är köpt på rean. Ångrar att jag inte väntade till rean för att köpa den svarta och, vilket jag gjorde exat en vecka innan rean. Dumivana. Dessa kommer sitta fint till Norges galna utekvällar eller Alanyas sköna sommarkvällar.



SCREW GORDON, HESTON'S FEAST IS THE SHIT

Jag har aldrig varit så faschinerad i hela mitt liv som den senaste timmen (av någon kock), han omvandlar så jävla mycket grejer och herregud så coolt, jag är fortf faschinerad. AMAZING!  <-- Klicka!


KROATIEN - SERBIEN

Det var en helt amazing kväll igår. Dessvärre slutade det 24-24 och jag var så spänd hela matchen och lite besviken på Kroaterna också, (vi ska inte ens snacka om dagens match cro-dan) de var så dåliga i försvaret. Publiken var däremot helt ja...obeskrivlig vilken hejarklack vi har..








Tror inte att sen jag började kolla på handboll att Kroaterna kommer ha bättre målvakt än Sola.Miss you just so you know!

ALLT INFÖR NORGE



Idag när vi var och handlade så passade jag på att köpa allt inför min resa till Norge. Här finns verkligen allt. Ansiktsmasker,schampo,balsam,hårspray/mousse,tabletter,tamponger,bindor,smink,tandborste,skokräm osv. osv. Mina föräldrar är verkligen bäst, de stod för allt ! Varför jag köpt med mig allt detta är för att jag hört att 200g chocklad kostar 50kr nästan i Norge, om de rykte eller sanning vet jag inte ....kan lixom bara tänka mig hur dyrt allt annat är -.-

DAG 1 - VEM ÄR JAG?


Mitt namn är Ivana som ni säker redan listat ut, född i Zenica (Bosnien-Hercegovina) den 12 oktober 1991.Under mina två år som jag bodde där så bodde vi i Kakanj när kriget kom flydde vi, precis som de flesta till Sverige. Under en tidsperiod flyttade vi runt, sedan hamnade vi i Svensögen (stavning) ,vi blattar kallar det för camp där vi bodde under en lång period. Sedan fick vi asyl i Sverige och flyttade då till Tibro, varför just Tibro har jag ingen aning om men just då spelade det nog ingen roll för mina föräldrar vart vi hamnade så länge vi var kvar i Sverige, hade jag fått välja då hade jag absolut inte valt Tibro. Idag är jag 19år gammal, och in på mitt 20e år. Bor fortfarande i Tibro tillsammans med mamma,pappa och mina två bröder. Går tredje och sista året på HR-programmet (Hotell-restaurang) ,well....tror jag fått med det mesta. Nu fick ni som inte visste vem jag var reda på det :)

  

TAR DE SOM EN UTMANING

Dag 1 - Vem är jag?
Dag 2 - Min familj
Dag 3 - Vad är viktigast i världen för mig?
Dag 4 - Det här äter jag!
Dag 5 - Kärlek
Dag 6 -  Något ni inte vet om mig
Dag 7 - Min bästa vän!
Dag 8 - Ett ögonblick!
Dag 9 - Jag har också varit 15..
Dag 10 - "Hard work work"
Dag 11 - Mina tidigare/nuvarande förhållanden
Dag 12 - Mina drömmar
Dag 13 - Det här får mig att må bra!
Dag 14 - Det här får mig att gråta
Dag 15 - Mina hemskaste drömmar!
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritämne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag!
Dag 19 - Detta ångrar jag..
Dag 20 - Min barndom
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Mina ambitioner
Dag 24 - Det här saknar jag!
Dag 25 - Mina tatueringar
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Hur jag tror andra ser mig
Dag 29 - Om 20 år
Dag 30 - Min begravning

Har jag en sådan här lista kanske jag lixom...tvingar mig att blogga :D!

NYTT INOM KLÄNNINGVÄRDEN



Den här nedersta fick jag i jul, en fin klänning som jag redan har två st av (olika färger) denna kommer bli perfekt till Alanya i sommar :) LOVEIT!

MY NAME IS KHAN



Jag grät, från början av filmen till slutet av filmen. Jag skrattde också, för trots all sorg så finns det lite humor i det hela också. Helt klar sevärd film!

SISTA MINUTEN BESTÄMELSE

Det var verkligen en sista minuten grej, "vill du med se kroatien-serbien" frågade min bror mig i tisdags/onsdags.. "im in". Frågade inte ens vad det kostade kollade inte ens om jag missar viktiga lektioner, jag fullständigt sket i allt. På onsdag mina kära vänner sticker jag till Malmö med mitt sköna familjegäng - bröderna,kusinerna och min striko! Vi ska heja så det ryker om oss!!

JAG OCH MIN BÄSTA VÄN

Skulle dragit mig till gymmet idag, men tyvärr så blir det inget utav det. Dåliga busstider för min vän så det blir inställt, vi tar det en annan dag helt enkelt väskan är iallafall packad tills den dagen :) Hon ska istället komma till mig och så ska vi plugga tillsammans, jag vet inte riktigt vad jag ska plugga på men ska försöka få lite religions uppgifter gjorda eftersom jag min vänner inte är där på nästa religions lektion, why? Tell you later. För i övrigt mår jag bra idag, bättre än igår. Och praktiken idag gick galant stod i princip för allt idag, hon lagade endast bröd,lasagne och städade lite onödigt skit. Jag däremot, skärde bröd, gjorde sallader, sås x2 (småbarnen har en jävla bra apetit), marinad, chockladsås, serverade mat för småttingarna och diskade aaaaaalllll disk så jag kände mig rätt så jävla duktig och första gången jag slutade halv två också brukar vara vid två-halv tre tiden. Imorgon ska vi grilla.Kul!


jag och min vän 2006, min 16års födelsedag.

PARTYBAGS




Klockan, ja..vad ska jag med den till egentligen så onödiga saker man köpa ibland ..men skitsak samma köpt på teknikmagasinet för 100:-, och väskorna var på rea 75:-/st, de ni.

TWO PAIR OF SHOES







De översta skorna köpte jag bara för att jag hört att de är otroligt sköna att parta i, och vad behövs om inte bekväma skor för party! De andra paren köpte jag innan de från Nelly, känner att jag bör behålla båda två för ibland vill man ju inte ha kedja ...de ..lixom ibland kanske inte matchar...you know what i mean.

NECESSÄR,BÄLTEN OCH EN RING.


tack lillebror :))


Lite bälten, de två översta är beställda från H&M.


Beställde denna samtidigt som bältena, den är underbar.

ALLT OCH INGET

I flera veckor har jag haft känslan i magen, en så dålig känsla att jag inte haft orken till något. Bara jobb - sängen - jobb - sängen, hela mitt jullov har det i princip varit så förutom lite shopping, lite jul på liseberg, lite nyårsfirande men i övrigt då. Jag har haft mycket tänka på, och jag har gråtit. Jag har gråtit i floder, över mycket men även över småsaker.

Nu så har ju allt med Norge löst sig, så en börda är borta vilket är väldigt skönt. Vi åker den 12april, jag och mina två brudar väl i Oslo möter vi upp Lena (hon tar tidigare tåg) för att bege oss till vårat hotell, där vi ska jobba och även bo på i 7veckor. Ett fint hotell, ett clarion hotell. Blev helt till mig när jag såg det, och vet ni vad det bästa med att vara på hotell? Hotellfrukosten. Den kommer vi få avnjuta varje dag, tur att hotellet har ett gym vi får använda oss utav men även en relaxavdelning, de ni ;) Jag hoppas på 7 underbara veckor.

Sen har vi det där med skolan, jag vet inte. Det känns som om jag kommer begrava mig själv i den fram till studenten. Uppgift efter uppgift.Idag fick jag reda på mitt nationella svenska, VG. Nöjd är jag väl, men man tänker ju alltid på "fan,vill ju ha högre" och när man får det högsta tänker man, men fan vill ha de bättre än högsta ex. som jag tänkte angående min uppsats på Religionen, fick MVG jag var glad.Otroligt glad, såklart finns det ju alltid ett men.

För att avsluta detta inlägg med bara text, ville jag ju bara säga att den här känslan vill ha bort den. Det är en tom känsla och jag vill fyllda den med något.Framför allt med något speciellt, något som skulle få hela mitt livspussel gå ihop.En enda sak. En enda liten sak.


"JAG VET VAD MIN SYSTER ÄLSKAR"

En julklapp av min lillebror,och precis som rubriken står skriven sa han till mig när jag öppnade paketet. Ja, lillebror du vet verkligen vad mitt hjärta brinner för.



PÅFYLLNING UTAV SMINK




Tänkte det är värt ett försök, 245:- från... (ja ni ser på förpackningen)

"JAG BEHÖVER ETT PAR TILL ALANYA"

Vem köper skor ett halv år innan man ska iväg någonstans om inte jag, dessa kommer säkert inte ens få följa med. Men de är väl "bra att ha" skor antar jag väl.


IBLAND HAR MIN PLÅNBOK TUR

Dessa träningsbyxor hittade jag på intersport på reaavdelningen, dock var det inget reapris så jag chansade och frågade ifall de var på rea eller om de var någon som bara lagt dit de, hon tvekade men sedan sa hon "De är dina för 150, antar att de är rea". Så min plånbok var glad, eller rättare sagt mitt VISA kort :)¨



Är nu redo för att sätta igång med träningen !

FRÅN NELLY





Fick hem mitt paket från Nelly idag, de har alltid så jävla bra leveranstid supersnabba, och det gillar vi ju. Dessutom har de ändrat designen på kartongerna samt söta påsar till skorna, gillas de också!



(klicka för bild)


NU ÄR JAG TILLBAKA

Den här tiden på året är jag alltid hemskt deprimerad, så jag har absolut inte känt sådär att jag orkat uppdatera så ofta, har praktiskt taget tvingat mig själv. Men ska ta mig i kragen, ska bli bättre på allt. Börjar nu med att visa massa nytt jag inhandlat, under mellandagsrean lite sent dock men har ju som sagt inte haft någon insperation och så har jag FYRA NYA ÄLSKLINGAR att visa er :)! Så det kommer upp en massa nytt under kvällen :)

NORGE 12FEB-2APRIL

bokat.


NYTT I SOVRUMMET



För att göra lite ändring på allt shoppande av kläder har jag mig istället köpt nya panelgardiner, nytt överkast och nya lakan (vita),små prydnadskuddar (de svarta&röda) till och med de själva stora kuddarna är nya och även duntäcket eller vad man säger, som tyvärr inte syns på bilden. Och en ny lampa! I verkliga fallet så är det mamma som fått stå för allt, jag är sjukt nöjd det ser så mysigt ut nu :)

DET ÄR SOM EN DROG

Jag har verkligen stora fel på mig själv, min sista arbetsdag idag för på måndag börjar ju skolan..och ni kan ju gissa hur jag belönar mig själv? Jo,genom att beställa ett par skor. Det är som en drog alltså..och btw de med de skorna som jag upptäckte var fel strl. fick tillbaka pengar, eller ett tillgodokvitto inget jag är så värst glad över det gör ont i hjärtat att ett par skor är borta ur min skosamling. :<, ska visa er lite nya älsklingar senare idag :) har ju massa nytt jag har shoppat men inte visat, my god my god...!

LÄR ER AV MINA MISSTAG

är så upprörd, att affären gör fel men att även JAG gör fel. i sommras köpte jag ett par skor, gladiator fettbekväma och fina idag när jag skulle testa de så passar inte vänsterskon tänkte nehepp min fot kanske är svullen (skadat den så den har lätt för svullna upp) så testar jag höger,såklart den passar. så jag kollar storleken och den vänster är 38 !!!! och höger är 39 ...ni kan ju chansa att kvittot är spårlöst försvunnet... jag är så deprimerad, så nu har jag lärt mig en läxa KOLLA ALLTID NUMMRENA PÅ SKOR ! ska åka in imorgon och se om det finns något jag kan göra åt.


NERVERNA ÄR HELT BORTBLÅSTA

Försökte pilla och hålla på med den här bloggen, men inte fan gick det, antingen är det något fel på mitt internet eller så är de verkligen fel på bloggen.när man går in i arkivet ex. februari 2010 så bläddrar man och så kommer de åter igen samma grej längst ner så jag har lixom två sidor av samma inlägg...min blogg kommer upp två gånger ...någon som vet vad felet kan vara ? ser det ut så hos er också ?

GÖR OM

Jag ska göra om lite här i bloggen, ändra designen. Så det kanske inte är världens snyggaste men det kommer, jag gillar inte för komplicerade designer då jag inte har någon aning om hur man pysslar runt med sånt här, så det blir något enkelt som vanligt :)

MITT 2010 I BILDER

När jag precis började blogga hade jag en summering av år 09. i bilder nu tänkte jag köra samma med 2010. Vad ska man säga om året? Det har varit både med och motgångar,och jag vet inte slutet av året har ej varit så jävla lyckat...men tyckte att gårdagen fick en tumme upp iallafall.

Januari.

Firade in det nya året med min bästa vän Helen, jag fortsatte att umgås mycket med henne och tänkte att året kan ju inte börja bättre, för vem vill inte vara med den vännen man håller jävligt, jävligt kärt.

Februari.

Början av februari firade vi Sofia som fyllt 18 med ett "sexparty", det var en väldigt jävla rolig kväll.Förövrigt ser vi jävligt,jävligt små ut på bilden, att ett år kan förändra så jävla mycket.

Mars.


Denna månad var fylld av fylla och fest! Första helgen åkte vi fyra tjejer (första bilden) till Göteborg och bodde på hotel Odin i centrala Göteborg, en av de mest lyckade festkvällarna jag haft iaf, och än idag kan vi skratta åt denna kväll, helgen därefter firade vi min kära vän Vanessa,bästa vännen fyllde äntligen 18 blev krogen för hela slanten. Helgen efter var det Sanelas tur, hon hade en fet fest med ca 80 pers, som var helt jävla underbar (har ingen bild tyvärr), vad väntade mig helgen efter? Jo, min vän nora fyllde 19 Jönköping stod på listan och en fet utgång, tyvärr så blev det för mycket för vissa av oss men ändå gick jag ut med en nyfunnen kompis, Azra vi hade en fet rolig utekväll i Jönköpings nattliv och jag kunde inget annat än le i slutet av denna månad.

April.


April månad fortsatte med sina festligheter,krogenrundor och sköna utekvällar. Livet var bra, skolan flöt på och känslan att man om två månader gick ut på sommarlov var så jävla underbar.

Maj.



Jag och min kusin verkade komma varandra allt närmre, haha hur länge höll det :P skojar kusin <3 Det blev en tripp till Vadstena, varm jävla månad var det också men en så jävla skön månad. Mycket i skolan men när det blev för kämpigt tog jag mitt pick och pack och drog mig till Jönköping för att få Nora få mig på bättrehumör, sista bilden visar min nya frilla också, nyslingrad och nyklippt.

Juni.



Juni månad inleddes med grillning tillsammans med HR, vi firade att vi hade 365 dagar kvar till studenten och känslan var redan då obeskrivlig,fortsatte med fler grillkvällar och svartmålade tjejer i ansiktet, min vän ramajana tog studenten och kort därefter gick vi tre balkanbrudar ut för att fira det ! månaden avslutades med en skön grillkväll med mina bästa brudar, och dagen efter var det en myskväll på balkong hos altinas vän,perfekt avslut på juni månad.

Juli.
Denna månad har verkligen inga bilder, tyvärr.Så här blir det text. Detta var en jobbig månad, min familj åkte till Kroatien för en hel månad och jag måde uruselt, för första gången hängde inte jag med och för första gången var jag utan min familj, helt själv i en hel lång månad.Denna månad tillbringade jag med Vanessa i två hela veckor sommarjobbade vi tillsammans, jobb-hem-sova-äta-laga mat och sådär pågick det för oss efter två veckor med henne fortsatte jag två veckor själv. En bra månad, dock lite jobbig.

Augusti.

Mina föräldrar kom hem med en massa jävla bra presenter och jag var helt överlycklig, det var mer än mycket på jobbet. Började jobba i Tibro, för att sedan ta mig in till Skövde och jobba ca 6h där så det var 10h om dagen. Ni kan tänka hur trött jag var, men jag klarade det och för att bli på bättre humör tog jag mig in till stan för att möta upp mina fina två vänner som jag inte träffat sen skolavslutningen.Månaden avslutades med en fet utekväll med min vän Nora, en spårad och jävligt skön kväll.Mitt studentliv började också.

September.





Månaden började med en middag med mina göteborgstjejer som avslutades med en tur till bion,dagen därefter blev de en spårad kväll för oss fyra..som vanligt ..dock mest för min del men kul hade vi! Sista skolkortet knäpptes och de blev även spexkort för våran del,fun fun. Månaden avslutades i Jönköping med de bästa för att fira Daniella som 20åring, helgen har mycket positivit men ganska mycke negativt och, finns väl människor till allt antar jag.

Oktober.

Månaden började med att vi firade min älskade mamma, 40år (inga bilder) det var en urbra kväll. Veckan därefter hade jag en liten tjejkväll med mina bästa för att fira mig som fyllde 19, kvällen var urbra och avslutades med en krogenrunda helt klart värd kväll! Och en faktis rätt så jävla bra månad.

November.




Tuff månad i skolan, inlämningarna började rulla in, provdatum skulle sättas det var verkligen hur mycket som helst. Jag åkte då till Örebro för att tillbringa en helg i Ramajanas nya lägenhet med hennes syster och min bästa vän Vanessa, det var en urbra kväll och jag tror inte jag skrattat så mycket dagen efter som jag gjorde den helgen. Helgen efter blev det en utgång med sköna tjejer för att fira Sofia 18, tyvärr var det inget större drag ute men det gick hem ändå, vi avslutade månaden genom att fira 200 dagar kvar till studenten med sköna brudar!

December.



Äntligen JULLOV, och det firade vi med att förfesta hos Lisa för att sedan dra oss till Husaren där en julfest hölls för studenterna, jag har inget att säga om kvällen men det var skönt att dra ut på jullov. Lovet bestod av endast jobb, och 2010 kunde inte avslutas bättre, med mina två brudar som lika mycket som jag - längtar till studenten! Underbart!


Nu hoppas jag på att 2011 bjuder på massa goda grejer :D ganska mycket är redan påväg ca 40dagar kvar till Norge och lite mer än 140 dagar kvar till Alanya, sedan är det 158 dagar kvar till STUDENTEN! Hör ni hur bra mitt år låter?! YES!

RSS 2.0