FÖR KROPP OCH ANSIKTE


Hårmassagegrej 15:- (ursäkta mitt bord, allt fastnar på det pga färgen)


Den mörkrosa scrub - luktar gudomligt och huden blir helt silkeslen efter!
Ljusrosa ,tänka faktis ta och testa man blir inte så torr av den hörde jag och den innehåller ej
scrub typ så min hy inte blir röd efter.


Ny coverstick och powder. Jag sminkar mig aldrig typ, bara när jag ska ngnstans så tkr inte det är värt lägga pengar på jätte dyrt smink, dock har jag foundation som kostar runt 100 - 150 lappen, men puder som jag inte använder så ofta räcker väl med H&M då jag brukar bara ta på halsen och sånt för jämna ut så jag inte blir en mask.

GÖTEBORG IMORGON!

Imorgon står Göteborg på listan, då vi har en aktivitetsdag är dagen kort och vem fan orkar gå på det eller så är det kulturdag ..vi har ju båda denna vecka. Är sjukt trött hade iaf tänkt att fixa iordning garderoben en snabbis och sen hoppa in i duschen, tvättade mitt hår imorse men det är lika äckligt som det var när jag vaknade av all spray, mitt hår är jättetunt och går jag ut med blött hår och låter håret självtorka ute blir det jätte äckligt, utan det ska självtorkas och får absolut inte fönas..jobbigt de där.

Fick reda på mitt projekt prov, seriöst jag var väl nervös i onödan för jag kirrade hem ett VG på provet med "bra och utförliga svar,rätt på det mesta" så yippiyay ,glad var jag oerhört glad. Tror jag kammar hem mitt VG i betyg,hoppas på det iaf. Jag är sjukt nervös inför onsdag, två MVG står på spel dock lyckas jag nog inte med det ena, men det andra åh jag bara så måste har ju räknat med det MVGet i mina betyg så snälla håll tummarna, VG är ju inte heller dåligt men seriöst, jag vill ha de där MVGet. Just det,vet inte om jag berättat för er om min "förändring" jag gjorde i helgen :) ska väl ta och göra det,kolla ner.



Har klippt mig och färgat samt slingrat håret, skillnad? Kanske inte för er men för mig, en stor skillnad och jag är mer än nöjd.

10 SAKER JAG SAKNAR MED MIN SEMESTER


1. Min bästaste älskling, så jävla otrolig är han. I sommras pratade han inget men ändå förstod han allt, när vi var i affären frågade jag honom om han ville ha vatten eller saft, "sssssssss" var hans svar, alltså saft.Gullunge!!!


2. Min buca, detta är min kusin Claudia som är på pricken lik mig som liten. ÄLSKAR HENNE FÖR JÄVLA MYCKET,favoritkusin till max!


3. Kvällar då jag och Nora tog tummen ur röven och verkligen fixade oss, och inte sket i om vi hade flötigt hår och fläckar på kläderna då drar man till sig mer uppmärksamhet när man väl är fixad.


4. Havet, helvete vad skönt det är att ligga på stranden och doppa sig flera gånger för att skippa brännan (dock lyckades jag ej med brännbiten)


5. Maten, speciellt cevape i lepina tsm med ajvar och pommer brevid. Jajces cevapi är nog godast, vet ej vad restaurangen heter men den ligger vid vattner precis vid vägen. Love it.


6.  När man är utomlands dricker man, min favorit under min vistelse var Ice tea, sumsko voce! Om jag älskade att komma hem från stranden och öppna kylskåpet och ta fram det, oja!


7. Ute kvällarna och den där fina brännan, och att skippa sminket och kletet. Bästa.


8. Bröllopen och festerna ,helvete finns nog ingen mer pest och pina än att sitta i en kyrka då det är 40grader varmt ute, och helt vindstilla.


9. Allt jävla lek i vattnet, alla härliga dopp från den varma solen, åh själva vattnet där man ser varje liten fisk simma förbi i. Känslan.


10.Besöket i huvudstaden Wien, Österrike. Att vara där var fan himmelriket, karusellerna, shoppingen oh my oh my vad jag ville vara kvar där istället för att fortsätta mot Sverige.


JÖNKÖPING

Som jag sa tog jag inte alls många bilder,men här kommer iaf några :)



när man inte har sin egna garderob,river man ut andras.



varning för the new kissie!



SAGT DET FÖREUT,SÄGER DET IGEN

älskar programmet jag går på, dock inte alltid ex. när jag får fisk som prov?
ärligt talat,hatar fisk. im a meat lover!


A6 OCH IKEA NEXT

Sitter och bloggar från mobilen nu,jag ska iväg till a6 och ikea precis som rubriken talar om,ska kolla in läget och måste köpa en grej och självklart en present till mamma oxå hehe :)Igår blev det absolu inte som det var planerat,ingen centrum för våran del och rix fm missade vi oxå,vi var i råslätt på studentfest och ja...ingen kommentar men där imot har jag en sjukt rolig bild på nora när hon ramlade i duschen haha btw det blev inte alls många bilder igår haha,en sak är säker när man planerar det blir inget man ska ta allt spontant det är då det blir som bäst,men nu drar vi hörs när jag kommer hem

VATTENMELON OCH NORA

nu ska vi två käka vattenmelon,sedan fortsätta med the change höh, sedan är det dags för fixa sig. och ikväll lär det bli bilder, många bilder dock får ni se de imorgon :) lär ej uppdatera här något mer för idag, ha en bra lördagskväll, puss och hej!

MAKING A CHANGE

Precis hemkommen från 'marknaden',kan väl börja med att säga att blattar e galna när de ser skylten '10kr' de slåss haha lite roligt,ikväll ska vi ut men just nu e det dags för en förändring. Smell ya later

IN JENCHEPING

Sitter här och kollar på brudarna hur de dansar arabiska dans,komplicerat för mig alltså haha men kul imorgon blir det mer åt mitt håll då vi ska ut.Tog inte med mig cam ikväll då jag inte är så pass fixad.Men kan gratta min vän nora som tagit körkortet :-) grattis libbi <3 Nu ska jag vara social e ju inne på någons internet,haha wifi is the shit

DUSCH,ANSIKTSMASK,PACKA,SÄNGEN

har duschat, ansiktsmasken är på snart ska jag börja packa och sen ska jag sova. ännu en köksdag väntar på mig imorgon och jag är inte så värst pepp på det faktis, vill helst skita i det tror ändå inte att jag kommer kunna få ett MVG i betyg så försöker nog i onödan, mitt VG står fast ändå aja skitsak samma lixom .. har bråttom imorgon iaf hem hämta väska + kort och sedan drar man iväg höh, lycka till att jag hinner med tåget också.

nej nu ska jag packa, frågan är vad fan ska jag ha med mig?jag brukar alltid ha med mig för mkt, som jag sedan inte använder vilket jag helst inte vill ha denna gång men det är svårt då vi kanske ska ut också, åååh fan. god natt och vi hörs väl när vi hörs kanske hinner med ett inlägg imorgon, eller vad tror ni? godnatt iaf.


SOMMARLOVET KAN BÖRJA

ÄNTLIGEN! JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!

Två veckor kvar i skolan, wooooho och i två veckor kan man komma hem och inte göra ett skit. ett skit. jag är helt jävla fucking fri! behöver inte tänka på något alls, eller det är ju vad som lärarna planerat för tillfället mitt sista prov för året är gjort :) inlämningarna är klara, f i n i t o. Igår gjorde man massageprovet som sagt och inatt smsade min lärare mig och skrev en glad nyhet, jag klarde den höga G gränsen,dock vet jag inte vad för betyg jag lyckades skrapa ihop, naturen är fortf. oklar förmodligen får man veta det på onsdag samt att slutbetyget är satt då, snälla MVG, och inte nog med det igår var jag ju så trött efter de där proven och jag orkade hålla ögonen uppe medans ja skrev en sammanfattning på provet på ca 40min, hade instud frågor i boken och samt att läraren slängt ihop några till min klass så fort jag skrev ut de och la mig ned för plugga somnade jag.

hann inte ens läsa ordet entreprenör som jag har skitsvårt att uttala ,så var ögonlocken stängda. idag tänkte jag ju plugga på lektionen medans vi lagade mat då det inte var så stressigt, gick det? oh nej inget fastnade i huvudet på mig och jag greps av den där paniken som jag brukar få innan prov då jag inte pluggat eller bara känner att det rent ut sagt kommer gå skit.. och ..det gick HUR JÄVLA BRA SOM HELST...haha okej nu ska jag inte säga för mkt lixom kan vara fel, men jag fyllde i varje liten fråga :) så nu får vi se om jag helt enkelt klarade ett VG utan att plugga hoppas hoppas , nu ska jag inte tynga er med skolan mer utan nu ska jag ta och damma mitt rum,byta lakan och dammsuga för i helgen är jag inte hemma, :) smell ya later!

MINA ÖGON ÄR SÅ TRÖTTA, KROPPEN SÄGER IFRÅN

Jag är helt slut, min kropp säger emot. Jag orkar verkligen inte mer, efter morgondagen är jag fri. Har en tuff köksdag imorgon och efter det ett projekt och företagande slutprov. Dagens prov gick inte som jag vill men jag hoppas på bra betyg ändå, jag menar massagen var på sex- sju A4 sidor, samt att det var ett jävla sågande och bullrande PRECIS UTANFÖR, lixom vem i helvete kan koncentrera sig då? Inte jag iaf, och naturen alltså seriöst vill spy, mina chanser till de där 1500 sjönk nog ganska hårt idag. Nu ska jag nog plugga, eller fan sova låter bättre. I helgen blir det iaf fina puckar, åker nämligen till Jönköping till Nora.



en bild på mig och min kusin från helgen.

RÖDA CONVERSE

Beställde dessa för ett tag sen från nätet, välkomna hem!



COLOURS



Kom för ngn dag sen, 99:- H&M

LILLEBRORS TÅRTA 3

vi skulle få besök av vanessa och henns mamma samt syster, slänge ihop något snabbt.



Du behöver:
Chocklad tårtbotten (delad i tre delar)

Fyllning
2 - 3 bananer (skivade)
Slag hit krema av jordgubb

Garnering
150 g hallon
Kiwi
Slag hit krema vanilj


Gör såhär:
1. Ta första tårtbotten och bred ut jordgubbs krämen, lägg på banan och över lägger du på andra chokladbotten. Gör samma igen.
2. Smörj runt tårtan med vanilj krämen, och garnera med den skivade kiwin runt, ja ni ser på bilden. Hur jävla enkelt som helst.

LILLEBRORS TÅRTA 2

Då min kusins fru är gluten gjorde jag en tårta bara för henne, självklart åt andra också.



Tårtbotten, ugn 200grader, sänk sedan till 160:
8 ägg
200g socker
200g malda valnötter

Gör såhär:
1. Skilj på äggulan och äggvitan (spara äggvitan i annan bunke). Vispa äggulan med socker poröst.
2. Vispa äggvitan (rena redskap,väldigt viktigt) hårt, så de blir som maräng.
3. Tillsätt malda valnötter och vänd ner den hårt vispade äggvitan i äggblandningen. Blanda.
4. Häll i en smord rund form med avtagbar botten. Sänk ugnen till 160grader och låt vara i mitten av ugnen ca 40min,kolla till den lite då och då. Låt kallna innan man skär upp i två delar.

Fyllning +  glasyr:
2 påsar slag kreme chocklad +  vispas med 2.5dl mjölk
3 msk plommon sylt

Garnityr:
Färska jordgubbar
Kiwi
Citronmeliss

Gör såhär:
1. När tårtbotten kallnat och du skärt i två delar, på första delen smörjer du ut plommonsylten, över det drar du på slag kreme chocklad. Sedan på med andra tårtbotten.
2. Resten av chockladen som är över drar du över som glasyr.
3. Garnera med skivade jorgubbar ,skivad kiwi på sidan och citronmeliss.


LILLEBRORS TÅRTA 1

obs! lägg inte på nektarinen innan! den blir brun, som min.



Tårtbotten - Vanlig sockerkaksbotten, delad i tre delar.

Fyllning:
3 - 4 bananer + chockladkräm

Garnetyr:
Slag hit krema
Kiwi
Persika
Jordgubb
Vinbär

Chockladkräm:
4dl mjölk
3msk mjöl
120 g socker
4 rader blockchocklad
2ägg

1. Smält chockladen i mjölken, under tiden vispa socker och äggen.
2. Tillsätt mjöl i äggblandningen, när chockladmjölken kokat upp häller du äggblandningen i chocklad blandningen och låter det bli krämigt, ha tålamod kan ta lite tid.
3. Ta av det från plattan och låt kallna, sedan mixar du ner 200g mjukt smör.

Tårtan
1. Första och andra tårtbotten smörar du över chocklad krämen, lägger på skivad banan och sedan chocklad över igen.
2. Lägg på tredje tårtbotten och sedan smörj runt med slag hit krema, garnera som jag gjort på bilden. Busenkelt!

FÖR JÄVLA SÖT

Inatt somnade jag med latinska ord i huvudet, rabblade upp skelettet i huvudet over and over ,hur tror ni det gick? vill inte ens prata om det. men kolla vad jag har söta bröder ,igår var det en och idag fick jag ännu ett gulligt sms, som fick mig tänka "ja för fan,kommer klara proven"


YOU MADE MY DAY, BROTHER

en tuff dag i skolan, en hel del latinska ord så är det detta som gör min dag.
loveyou.


LYCKAT IVANA (Y)

återigen, så dum som jag är så ska man plugga men vad gör jag? sätter på en serie och SOMNAR till den..jag var så jävla lycklig över att det var tisdag för då kommer ju one tree hill ut, men nej inget avsnitt, säg fan inte de var typ avslutning och kommer tillbaka i augusti eller något, någon som vet?

jag har prov imorgon, 2 stycken har jag börjat plugga? nej..klockan är ju bara halv nio hallå två slutprov är ingenting SERIÖST, fan tänkte jag med sov inte en timme, utan två. nu mår jag så dåligt och känner mig så stressad åh jävla skit, hade dessutom prov idag, det gick skit jag fick FISK för andra jävla gången, och när det kommer till fisk har inte jag någon jävla idé alltså, det går alltid åt helvetet de gjorde det sist med för fan, blev ett G+ hade glömt en sak annars hade de varit ett solklart VG höll snyggt på min bänk, diskade i omgångar osv osv. då kunde han väl se förbi de lilla felet, eller ja just det haha det var en STOR miss men hey whats the big deal, behåller mitt betyg ändå :) blir inte sänkt till G :D jag gick iaf lycklig därifrån för det jag mest oroade mig för var ju just det att jag skulle sänkas, men hade ett starkt betyg redan så det påverkar inte. i like it.

och imorgon är det som dags natur, får jag MVG har jag kirrat 1000kr, helt gratis amengud vad jag måste pluggggggga! eller får jag MVG på båda bitarna har jag mycket möjligt 1,5 men inte lika troligt, då det är så jävla mycket latinska ord, lär väl somna med typ piriformis i huvudet, vilket betyder päronformade muskeln höh, ja ne nu babblar jag ju för fan vad väntar mig resten av kvällen? jo, ni kan väl gissa.. plugg. ha en trevlig kväll, för det ska ju jag ha.. not


en bild på mig från senaste utgången.

STÖRANDE OBJEKT

Är ej på humör, klagar då istället.


1. Tjejer som vill leka slappa, alltså drar på sig mjukis byxor men ändå har de ett lager med smink utsmetat i fejset. Är man slapp, då är man då finns ingen make up eller något mjukisbyxor och smink passar inte ihop, och sen folk som tror att det är okej att gå med mjukisbyxor och stövlar, HALLÅ.... så jävla oskriven regel att de inte är sant, det är fult no class att all.


2. Tjejer som har det så jävla bra, har världens bästa kille som behandlar henne som sin princessa, ger och gör allt hon pekar på men ändå är så otacksam. Smsar med 100 andra killar, det är lungt ha killkompisar men seriöst ,hålla på och flörta är väl inte kompissnack? Sen strula med andra bakom ryggen på honom? Ärligt talat, de kommer tillbaka till dig en vacker dag ändå, är de ens värt? Värdesätt de du har istället,bitch.


3. Kärlek över internet, ja alltså.. ska skratta eller gråta? Visst man kan träffa sin love över nätet, inget fel med det men att snacka framtid och gråta för en person man inte träffat och vara kär och säga attt man älskar personen är so last 1999, de gjorde man fan när man var 12 år och precis skaffade sig lunarstorm, inte nu när en femåring vet vad facebook är. Att skaffa sig killar som bor flera länder ifrån också och kalla personen för sin kille men inte träffat honom är så jävla mobbat också..seriöst..skaffa någon som bor nära, eller som du åtminstone träffat sedan säg "jag älskar dig", för det är bland de finaste orden man kan höra och man ska inte använda sig utav de allt för ofta.


4. Folk som hatar folk ,folk som snackar skit om folk de aldrig träffat, de aldrig pratat med, de inte ens har lärt känna, give me a break moget är det ju...verkligen.

SCREW SKOLAN OCH ALL PLUGG

ibland blir det bara för mycket tjat om skolan här på bloggen, tror alla har samma problem som jag just nu..vilket är en massa skit i skolan, prov och inlämningar. för min del är nog mina inlämningar över, har endast en inlämning kvar - restaurang meny. den är klar dock inte inlämnad, måste skriva ut den osv. vad de gäller prov är det dessa fyra som jag har denna vecka, så när denna vecka är avklarad är även min skoltid över kan man säga och då tar jag istället tag i något annat - körkortet. alla har verkligen de förbannade körkortet så jag måste också få det, jag bara måste, och jag ska så är det bara. nu ska jag verkligen studa, har loosat bort min projekt och företagande bok, LYCKAT det är ju för fan prov på torsdag, well får väl se om den är i skåpet men har inget minne av att jag la den där :S, vi får väl bara hålla tummarna.


jag vill ha körkort :(


MITT SCHEMA FÖR DAGEN

idag ska jag plugga, hela dagen verkligen.
det är väl lika bra att jag sätter igång redan nu.
latero!


saknar då man var liten, och snygga fingrar jag har där (fotar bilden)

100524

Fan vad jag är trött, helt död är jag och har så jävla ont i magen. har redovisning i svenska nu,lycka till?japp! vi har haft fyra lektioner på att göra ett drama, första lektionen  fick vi 10min,nsta lektion var jag ledig,lektionen där på fattades två st ur gruppen, gången därpå fattades ännu en person ur gruppen planerna gick åt skogen..vi har inget att säga idag,hur fan spelar man upp ett drama utan att säga ngt? som tur är ska jag bara säga "förord" och inget mer.. men nu ska jag tvätta mitt hår,utväxten får det se så jävla äckligt ut men snart är det borta ,oh yes! klippa ska jag också göra, och om 3  veckor är jag fri från skolan. idag däremot ska jag plugga skiten ur mig,har prov imorrn,två på onsdag och ett på torsdag..lucky me ha.


SÖMN ÄR ALLT JAG BEHÖVER JUST NU

la mig runt ett tiden igår, precis när tårtbotten blev klar till den andra tårtan och klockan fem ringer klockan, tror ni jag ville dö sakta? aaa verkligen! tog mig in till skövde och halv 6 var de fortf. folk där, hallå halv sex?!?! snacka om att festa rejält och det var ju ett jävla bra drag där iaf, det såg man verkligen hur det såg ut där, vid sju tiden var vi hemma, var de ngn idé ens att lägga sig,nej såklart inte gjorde klart tårtan och gick och duscade, körde med passaten idag till vadstena, om jag hatade vägarna....seriöst 70 - 80 hela jävla vägen asjobbigt jag körde lite då och då över gränsen då jag bara övningskör har jag en så jävla sträng pappa brevid mig men sen tjata han inte så mycket mer på mig och lät mig köra som jag ville, skönt de iaf men gillade inte kurvorna spec när jag inte kör med min lilla bil ju.

vadstena, vad ska man säga? jag höll på somna i kyrkan, i två timmar var man där inne sjukt varmt och fullsatt kyrka...och en sak jag inte förstår mig hur folk som är äldre kan klä sig som SMÅBARN, hallo mannen är du 12år eller? och sen finns de typ folk som kommer i skyhög klack alltså seriöst ska du på fest lr kyrkan? och de som kommer med kort kort, ärligt talat ska ni in i en bordell eller Guds hus ? give me a break, täck er åtminstone i Guds hus.. anyway var inte på "konserten" så värst mkt det var så tråkigt,ärligt talat de har kass musik sen när alla ska hem drar de på festmusik ...well nu sitter vi hemma iaf och tar de lungt, fullt hus då min lillebror fyller år :) trevligt trevligt.. ikväll ska jag somna som en häst, :D smell ya later people om inte, hörs vi imorgon !

peace!

BAKNING PÅ G

klockan är mycket, jag borde ligga i sängen och sova för jag ska upp om fem timmar för att jobba för jag ska efter de inte sova alls mycket då jag måste duscha för vi ska till vadstena tidigt på morgonen, halv nio måste vi vara hemifrån, istället sitter jag och väntar på att min tårtbotten ska bli klar, ohoj hoppas den blir bra :) ena tårtan är klar, imorgon ska jag dekorera den, det är inte bra att dekorera en tårta med frukt dagen innan, oftast rinner frukten ut och tårtan blir ful, för vissa blir det inte så men hos mig lyckas de alltid bli så, lite roligt faktis jag som går i kockskola bör väl ändå kunna sånt :P har haft matlagning hela dagen så jag är helt död just nu faktis, blääh men satsar på MVG och eftersom jag har chans till det why not, men nöjer mig med mitt VG också :)

hade jag inte åkt och handlat med mamma och pappa hade jag redan varit klar med tårtorna, men nej  ....jag var tvungen då jag hade skrivit inköpslistan och oftast förstår inte mamma det jag skriver så då ringer hon en massa haha ,orka. har gjort en massa faktis lakt kött i marinad, gjort kycklingrulle, en tårta och nu håller jag på med andra tårtan  :) hade jag inte åkt med till stan hade jag inte köpt en stavmixer eller dekeroations set till tårtor och kakor.. alltså seriöst jag bablar allt för mkt det betyder att min tid är inne, sängen kallar men nej en timme MINST ska jag vara uppe. god natt mina vänner.


STÄDNING AV RUMMET

det behövs verkligen, ska sätta igång nu om jag ska bli klar innan midnatt, för de behövs verkligen. ska damma,och ta undan alla kläder som ligger på golvet. man kan bryta ett ben i rummet som min mamma säger :p, jag är verkligen kass på att hålla ordning i rummet,spec på veckodagarna men på helgen är det ordning och reda, till viss del då iaf på söndagar, well ska nog ta tag i det nu jag är trött som ett as så bör nog skynda på lite om jag nu ska ha ngn sömn det vill säga, vi hörs nog inte mer för dagen må jag tro, men hey its a new day imorgon :) god natt gott folk.

xoxo.



en bild på mig tagen här om dagen.

I BEHOV AV EN MASSAGE

jag är så spänd att jag håller på att dö, på onsdag är det våran sista massage lektion,dock har vi prov då (skriftligt) och kommer alltså inte massera, SURT eller vadå :S ? men vi kommer ha en avslutningsmassage och då jävlar ska jag ha en jävla helkroppsbehandling, eller för i helvete vrf inte bara boka en massage men att slänga 500kr på det är ju inte givet för mig alltså, höh.

sitter iaf kollar lite recept nu, ska baka tårta men ingen idé vad för ngn får se ngt gott måste det bli samt att jag ska skriva en inköpslista, lillebror fyller 13 på lördag och jag har inte köpt ngt till honom, vad fan kan man köpa en 13åring :S ? help meeee, jag menar leksaker...haha ne asså han är ju inget barn längre, kläder? jo det lät ju bra, eller presentkort på mat? han är ju en liten tjockis hahahah :D nejdå..nu ska jag göra annat, typ skriva in mina recept i en bok, eller mina och mina men ni förstår vad jag menar ;) smell ya later !


en bild på mig och lillebror, 2008.

I THINK ITS TIME TO FORGET

det är svårt, verkligen svårt att glömma.


Har försökt skriva ett inlägg här, men suddar ut,skriver igen och suddar ut jag skiter i det nu. Har försökt ändra min design och just nu fattar jag att det är inget för mig, jag suger. någon villig där ute?hör av er,thx nu ska jag lägga mig en jävla jobbig köksdag väntar mig imorgon, jag ser inte fram emot det "varför valde du hotell restaurang då?"- tänker ni säkert men seriöst ...nu när det bara är tre veckor kvar så får man hata matlagning, för jag är så pass trött på stressen, lukten och att mitt hår lider som fan, nej jag skriver inget mer för dagen.vi hörs imorgon.



en bild på mig och kusin från lördags.


MY RED LIPS BRINGS ALL THE BOYS TO THE YARD


JAG ÄLSKAR TISDAGAR

Bara för det är Onetreehill då, älskar det. Jag mår bra på tisdagar,jag är lycklig på tisdagar.Seriöst jag är, när jag vaknar på tisdag morgon tänker jag alltid "one tree hill efter skolan" när jag somnar på måndagskvällen tänker jag "one tree hill imorgon", att en serie kan göra en så glad, seriöst trodde aldrig det men den kan. Jag älskar det, godnatt mina vänner :)


IVÄG TILL BÄSTA VÄNNEN

Vilken jobbig skoldag,inget har varit som det ska vara.Måste vara all matte jag var med om på projekt och företagande lektionen skönt få den uppgiften överstökad oxå.Imorgon väntar helkroppsmassage slutprov så ska iväg till min bästa vän för att öva på henne, ikväll blir det efterlängtade one tree hill :) xoxo

NÄR DET NÄRMAR SIG MIDNATT

En konversation mellan mig och Helen nyss på msn

Jag: Uff den ska bli min,vad kostar den?
Helen: 700kr
Jag: Inte så dyr ju,pappa betalar. De närmar sig lixom
Helen: Ivana,det är ett år kvar.

Ja,när det närmar sig midnatt fattar man att jag är ganska så trött, jag tror fortf att det är lite tid kvar till min student bara för att skolavslutningen närmar sig, har till och med kollat på balklänningar.Tror dock jag hittat min balklänning, men som sagt det är ett år kvar. Har jag förresten nämnt att jag ska servera på 3ornas avslutningsmiddag iår igen, well...kul höra de sjunga förra året var det inte skoj.. nej nu ska jag sova mår bättre då, en dag närmare min student. god natt.


NYA SANDALER



NYA SOMMARSKOR I BRUNT




SMYCKES INSAMLING AVSLUTAD

Nu har jag samlat på mig smycken så det räcker för hela året. KappAahls smyckes rea is the shit. Detta fick jag med mig igår.


129:- , jag betalade 64:50


119:-, jag betalade 59:50


49:50, jag betalade 25:-


49:50, jag betalade 25:-


69:50, jag betalade 35:-


69:50, jag betalade 35:-


När beställningen kommer från H&M, är de mina sista smycken. Får inte plats i min smyckes låda eller på mitt smyckesträ. Men KappAhl har varit himmelriket för mig den senaste veckan. Nu kan jag byta smycken till varje utgång :)


H&M SHOP ONLINE

Innan jag fotar mina inköpg tänkte jag bara lägga in ett till inlägg, för sig själv då detta inte är lika glatt (var det andra glatt) okej är ni redo för lite klagomål? Om inte, läs ej. Jag älskar H&M, deras nya badmode är helt jävla underbart, deras smycken ska vi inte ens prata om allt är bra med H&M ,billigt är det också. Men....deras shop online? Seriöst,visst det är bra varor och även jävligt bra reavaror men leveransen?Om jag minns rätt så var den mycket snabbare innan än nu?För flera veckor sen bad jag min vän Jessica lägga till lite på sin inköpslista, och varorna har ännu ej kommit, det har varit röd dag men de ena paketet skulle komma förra veckan om jag minns rätt? Hennes andra paket skulle komma v.21 (?) ,det paketet som innehöll min kjol samt ringar, nu har de kjolarna flyttats till v.23 men innan det till v.22 whats the fucking problem, de kan ju inte vara slut då de fortf. säljer de på deras hemsida.Och jag är en trogen kund hos H&M, handlar en hel del där samt kollar in deras hemsida flera gånger i veckan, och har ni sett deras katalog, alltså hur kan varorna vara slut? Har verkligen inte sett de mesta som det står att det är sold out på, lägger de ens upp på hemsidan innan de skriver att de är sold out?Seriöst, jag gillar H&M, men SKÄRP ER H&M.



Har någon av er sett dessa "sold out" plagg, kan ju vara att jag missat men det är inte första gången det händer.

100517

Idag har jag haft en riktigt slappardag, skolan bestod av endast två lektioner. Freesbe och cricket på idrotten, vårat lag segrade båda är vi duktiga eller är vi duktiga ;) haha eller vad säger du Ida som var med i det förlorande laget (jag vet att du följer min blogg) när jag kom hem la jag mig för att kolla ett avsnitt av NCIS, och jag somnade och sov någon timme ,skräll. Vad gör jag nu? Inget har ej mycket denna veckan vilket är jätteskönt, dock blir det en massa plugg i helgen eller kanske inte, då lillebror fyller år samt att det är Vadstena, ingen lust för det sista alternativet men hellre det än plugg hela dagen.

Slutprov i massage på onsdag och jag har hittat min person, Christy M är den lyckliga som ska få en helkroppsmassage, lucky her ;D sist var det även hon som fick en halvkroppsmassage tror hon tyckte om det iaf, denna gången är det inte bara rygg,nacke och rumpa utan även ben,bröst och armar.. enligt mig är det skönast att få rygg&nack massage det är nog det bästa som finns och mest avslappnande jag vet!! Nu hade jag tänkt fota mina köp, min kusin Jelena har frågat två gånger haha älskade kusin :D

xoxo.

MINA BALKANBRUDAR



Ett tag sen, men vi har det alltid lika kul, jag ser helt sjukt trött ut på bilderna och tunikan är allt bra stor haha min mammas tunika de där, detta var dagen efter jag kommit hem från Sanela, så det kan väl förklara en hel del om min trötthet ,men allt bra söta är vi ,love u guys.

NY VÅRJACKA


En sån här fast svart, 599:-, då jag hade 20% rabatt blev det ännu billigare.
Stadium är denna från.

KLIPP,KLIPP OCH SY



Jag vet inte om ni minns denna klänning från GT, den gick iaf runt halsen. Nu har min kusins mamma fixat den åt mig.


100516

Söndag redan, kan inte fatta det min långhelg är redan över eller långhelg kan man ens kalla det? Jag menar det har gått så snabbt att det kändes som om vi bara hade en vanlig ledighet, usch hatar när tiden går snabbt haha. Idag har jag varit i kyrkan och sedan stan, visar mina köp sen. Har faktis glömt visa er min nya vårjacka, och även mina converse som jag beställde kanske kommer upp senare idag. Nu tycker jag iaf att jag förtjänar vila, blir Medium och sen kanske även lite plugg.

xoxo


EN BLÅLILA DRÖM



När jag köper en massa och inte hinner lägga upp för att visa er är det lättare lägga upp lite i taget, denna köpte jag i måndags, gick på 49:- från GT, gratis kan man säga. Den är lite blålila aktig tycker jag, fin i sommar :)

FIXNING PÅGÅR

nyduschad,påklädd och ska snart sminka mig sedan drar jag iväg till faster som fyller år, sedan kanske jag ska vara med vanessa och nana, får se hur det blir men nu ska jag fortsätta för ska iväg snart ju. puss


en sjukt rolig bild, skulle göra en min men föll i ett garv istället höhö
här ser man när jag ser ut som en kines också,vilket jag gör när jag skrattar


I LOVE MY NEW RING



49:- från H&M,jag gillar dig. <3



Något som inte rör sig inom denna kategori eller detta inlägg är min
brist på sömn,så älskade vänner istället för jag ska lägga in ett inlägg och skriva
om min dag säger jag bara 1.5h sömn för mig är alldeles för lite,jag som ska
upp och jobba snart igen,så jag säger GOD NATT, sov gott det lär ju jag göra.


NYTT I GARDEROBEN


49:- Bikbok, min kusins mamma köpte en tröja och kampanj 2 för 99,så :)


megafynd för 29:- på GT


TVÅ MÅNADER EFTER

får jag bilder från sanelas 18års dag,hon är seg med att skicka bilder men hon hade allt fan i mig en jävla bra födelsedag!



man kan inte säga att det var lite folk,ca 7o pers.

sanelas pappa körde på stort :D

jag var rätt dålig med att låta folk fota mig :p

inte lite tårtor faktis :p

Grattis min vän <3

SOMMAREN DU ÄR SÅ VÄLKOMMEN

nu när jag köpt bikini, kan det inte skynda på?kan inte solen titta fram ?



49:- / del eftersom det var så billigt,så körde jag på en...


..svart också :) haha


SOM MAN BÄDDAR,FÅR MAN LIGGA

jag hade kul igår, verkligen. men snälla nån,fattar ni hur jävla trött jag är?
efter endast 1.5h sömn?! gick ju upp och jobbade, på köpet kände jag mig
helt uppstoppad,mina fötter gör så jävla ont att jag håller på att dö!!!
converse blir det till nästa utgång iaf, innan jag städar mitt rum tror jag att jag
behöver lägga mig ner en stund,bara sluta ögonen och ...eh SOVA!

DET VANKAS UTGÅNG

sitter hemma hos van nu,förfest lite innan vi drar oss till skövde.
blir utgång ikväll, kan inte säga det var spontat då vi bestämde oss
igår, istället för crousing lixom :D vi hörs babes!




rama kör, hon får ej dricka alltså ;)


ha en trevlig kväll, de tänker vi ha :)

JAG EFTERLYSER

vem som helst som är duktig på photoshop,snälla nån gör en meny åt mig? den ska vara enkel samtidigt som snygg, temat är grekisk och alla rätter ska stå på, någon där ute?

ONE YEAR TO GO

det är ca fyra veckor kvar till avslutningen i tvåan, jag kan inte fatta det att det har gått så snabbt. jag är inte ledsen för det, jag är GLAD för nu är det ett år kvar sen tar jag studenten, jag längtar tills det. till det där med att köpa studentklänning, beställa studentmössa, köpa studentskor ..jag är så avundsjuk på alla årets treor, för jag borde varit en av de men självklart ska asyl ställa till det hela.. men vet ni vad mer jag saknar? grundskolan. klass 9F ,vi var ju allt bra unika. spec mina två babes, vill ni skratta lite? well här är lite få grejer som vi sa och gjorde, under de fyra åren tillsammans.

Vi satt i en skog. Jag,Vanessa,Nora och Chris.
N- peppar,peppar ta i träd (tar i marken)
V - vrf slår du på marken?
N - det finns ju inga träd?

Vi satt i matsalen, vi fyra såklart och samtalade högljutt om något
då Vanessa plötsligt sätter i halsen och SPYR ,vi fattade inte att hon
menade allvar så vi satt bara och garvade och sket i att hon blev helt
sprängröd i ansiktet.... lyckat.

Vi fyra satt alltid och pratade på lektionerna och gjorde aldrig något
vi var högljudda på köpet, eller jag var :P då lärarna hade ett möte
varje onsdag tog de upp våra foton och bad alla lärare vara uppmärksamma
och inte låta oss sitta med varandra...

Det var en grått och mulet ute och självklart regna det (sverige lix)
Jag - faaan det regnar
N - Va? Vart då?

Vi hade lektion med Bosse och läste något om protusterade kvinnog
V - Nora, vi läser om din mamma
N - Hahaha,jag vet.

En av de sista gångerna vi tre promenerade tsm (jag,chris &nora)
Jag - Shiiiiiiiit polis
Nora - Oh jääävlar vi har ingen hjälm!

- Varje morgon jag och Chris ljög för vanessa var vi var för att hon inte skulle bli sur.
- Varje gång jag och Chris kom försent till mattelektionen för vi åt boche på vägen
- Alla SO lektioner vi förberedde vem som skulle ha med sig fika (vän stod aldrig på tur)
- Då Blue Keld kom ut och Chris gjorde reklam för det på assyriska
- Då Van&Chris försökte lära mig att skjuta iväg en badminton boll
- Då vi bråkade var Ryd låg, 3 lärare + rektorn kom för att sära på oss.
- Då jag stukade foten och sedan stod och dansa på bordet,Christer kom in och jag föll igen.
- Då Van ramla av stolen i matsalen för att få en marabou luftbubbla.
- Keso i skolan, självklart bombar vi och äter keso istället för mat.
- Våran lek på idrotten "Spiderman", ingen fattade förutom vi.
- Mina och Chris mattelektioner med rektorn
- Alla sjunger "du gamla du fria", bara vi är tysta.
- Badresa till Jönköping, jag och vanessa super oss fulla (av vatten)
- När vi hade nattorientering och gick vilse
- Då vi paddla kanot, först ut och sist in.
- Våran sista klasskväll hos Christer..

Listan kan göras lång, men fyfan vad jag saknar er två +  dig nora




ÄR DET VÄRT?



För några månader sedan köpte min bror denna till sig, en IPOD TOUCH 32GB, och efter knappt en månad förstörde han den. Nu är det så att Mediamarkt har ingen försäkring utan bara garanti, och det täcker inte det han förstörde (har blivit något fel med skärmen,han tappade den dock är inte skärmen sprucken) så vi tänkte ta det genom hemförsäkringen och det lär väl kosta runt 1500:-, då dessa ligger runt 3000kr undrar jag, ÄR DET VÄRT att lägga ut ännu en tusen lapp, antar att man får en helt ny då? Någon som förstår sig på sådant här?

SPARA ALLTID ERA BILDER

Om det är något jag är bra på,så är det väl ändå på att spara bilder..eller det är vad jag tror iaf. En av anledningarna att jag inte tagit bort min bdb är just för bildernas skull, jag älskar att kolla tillbaka och skratta finns så jävla mycket minnen.




3juni 2007 - Nora hade flyttat ifrån oss, till Jönköping och det blev bara vi tre kvar. Den här dagen kom Nora till Tibro och hälsade på oss, vårat lilla gäng hade återsamlats och det finns nog ingen dag jag kommer minnas bättre än denna.



8juni 2007 - Vi brudar valde beach vollyboll på aktivitetsdagen, det var 91ernas sista år på skolan och den här dagen var en förjävla rolig dag, självklart förlorade vi och självklart hördes vi mest och självklart blev vi röda som makrill efter den dagen.



15 Juni 2007 - Min brors student, gud vad jag älskade känslan av att ha den där mössan på huvudet då tänkte jag "4år kvar", och nu är det endast ett år kvar.



26 juli 2007 - Sommar i Kroatien, finns inget finare och bättre land. älskade hemland



11 augusti 2007 - Hemma från Kroatien och som vanligt blev det en tripp till JKPG, hälsade på min vän Nora, den här kvällen var en bra kväll "jag ser fan bara hans tänder i mörkret"...såklart är det en av noras kommentarer.



31 augusti 2007 - Som varje år är det matfestivalen, jag fanns på plats där självklart..det var på den tiden man tyckte att matfestivalen var ett nöje, och ett sätt att komma ut från huset...



7 september 2007 - Skolfoto i skolan, shit tror det var den enda gången jag blev bra på kortet haha kvällen avslutades iaf hemma hos Micka med en taccokväll



23 september 2007 - Fick mitt nya rum, alltså nya möbler osv :D hur glad som helst var jag och jag stormtrivdes och nu känns det som om det är dags igen..



27 september 2007 - Nattorientering, haha det gick ju hur bra som helst (y) ,tappade bort oss så lärarna fick typ gå och leta efter oss en härlig kväll med en massa skratt haha :D



12 oktober 2007  - En i mängden, japp! Fyllde 16 och hade en liten tjejkväll hemma hos mig..



26 oktober 2007 - Våran första konsert tsm, en av de bästa genom tiderna också! Fyfan det här var mitt livs bästa dag, önska bara att jag var kvar i just det ögonblicket förevigt,missyou.



2 november 2007 - En dag på stan med brudarna, tiden då det var jag,vanessa,mia och helen.



24 november 2007 - Jönköping och Shan Atci haha fyfan vad galen man var i honom på den tiden



19 december 2007 - Polonäsen och kvällen jag insåg att det var sista terminen med mina galningar, vi skulle gå splittrade vägar och man insåg det inte förrens det var dags,men vi tog vara på tiden fyfan vad jag saknar er.


31 december 2007 - Inledde mitt nya år med min älskade vän, aldrig haft en bättre nyår!

EN GÅNG I TIDEN HAR JAG OCKSÅ

...varit brunett. Vill ni veta hur det gick till? Jo, jag åkte och köpte färg, blond färg såklart för ville bli blondare. Min vännina Jessica, utgav sig vara sjukt grym på att färga hår osv. och berättade att hon aldrig färgade sin mammas hår och det såg ju fan hyfsat bra ut, why not tänkte jag KÖR PÅ! Vi körde i färgen och lät det knappt vara i en kvart innan vi sköljde ut det, " är du säker nudå jessica?" , " jaa, jag kan det här ivana oroa dig inte"... jag sköljde av färgen och vad kommer fram då? ORANGE FÄRGAT HÅR, såg ut som om jag hade utväxt och inte färgat håret då det inte är bra att blanda olika märken av hårfärg köpte jag brunt då den blonda var slut... och vips så blev jag brunett...


det här är efter några tvättar, men fyfan vad det såg ut från första början...höh

TIDSFÖRDRIV

gör verkligen allt för att skippa plugga inför morgondagens prov, har inte ens börjat och det blir sånt tjat i bloggen när det kör ihop sig i skolan, minns att jag tjatade en hel del när det var såhär packat en annan gång :P? haha, shit nu tänkte jag måla naglarna och fila de lite, röja undan i rummet (känner mig stressad när det är stökigt), tänkte ta en powernap, hinner jag det? och sen tänkte jag sätta mig med boken i handen och råplugga, orkar jag det? well nej.  men jag måste, och tillbaka till det jag tänkte göra ; fila naglarna + måla, smell ya later!

GOD NATT

Jag orkar inte ta tag i samhällsprovet, det får gå som det går. Tänkte kolla på det,läsa igenom de papprena jag har utskrivna som han har sammanfattat ..för gissa vad jag har gjort istället för plugga på det? Jo idrotts uppg. ;D så nu är den klar, på onsdag tar jag tag i ännu två inlämningar :) på onsdag visar jag mina senaste köp,känner att jag inte hinner nu då jag har så mkt plugg, håll utkik :) puss!

SKRÄLL ATT SKOLAN TAR DÖD PÅ EN

Såhär i slutet av terminen tror jag nog att alla har sjukt mycket att göra i skolan, och jag känner att jag är en av de. Iställtet för att jag ska känna mig lugn som jag har gjort några månader nu börjar jag bli riktigt uppstressad, och börjar må dåligt framför allt känna mig oerhört trött. Jag vet inte riktigt hur jag ska klara av dessa skolveckor framöver, jävla stress alltså..

v 19.
Måndag -
Tisdag - Projektredovisning, exp. recept 1&2,  KLAR!
Onsdag - Samhälls prov, projekinlämning
Torsdag - Ledig
Fredag - Jobba (?)

v 20.
Måndag - Idrotts uppg inlämning, KLAR!
Tisdag -  Inläming loggbok + sammanfattning - projekt
Onsdag - Massage prov praktisk
Torsdag & Fredag - köksdagar

v.21
Måndag - Svenska redovisning
Tisdag - Exprementell prov, teoretisk och praktisk
Onsdag - Massageprov teoretisk, Naturkunskapsprov = BÅDA SLUTPROV
Torsdag - Projekt och företagande prov
Fredag - Projekt uppg. inlämning

Jag tror att v 21 gör mig mest orolig, + att jag har en restaurang meny som ska vara inlämnad med jag tror jag verkligen bör andas just nu för om det är något jag inte klarar av är det stress...och jag har inte ens börjat med att plugga inför samhällsprovet....Och på köpet har jag fått benhinne inflamation med, GREAT!



update ; sitter och checkar av här allt eftersom ;D inlämningarna rullar på, blir allt fler och fler men lämnar in och försöker få det klart så fort jag får en uppg.

MIN LÖRDAG, I BILDER

Gårdagen, ja vart var jag då? I'll tell u now. Vaknade upp hos Lena,vi käkade frukost och fixade oss snabbt sedan stressade till bussen, det var kallt och grått och ni kan ju gissa om jag frös i min lilla tunna vårjacka, det var ju så pass fint väder i fredags när jag åkte hemifrån,tänka sig att det blev sådant pissväder då. Vi åkte iväg till skolan, ja skolan på en lördag ni läste helt rätt vi hade blivit erbjudna att servera på min svenska lärares pappas 60års kalas, trevligt ! Vi gjorde inget ansträngande vi var rättare sagt sjukt rastlösa.. Serverade bubbel när alla gäster kom, och gick runt med lite fruktfat så de kunde ta för sig sedan serverade vin,tre gånger och vad gjorde vi sen? efter några timmar så dukade vi av, hällde upp dessert drinkar sedan fick vi sluta, nu lägger jag upp lite bilder som jag hann ta



Lena inne i diskrummet, höh


jag så passar inte i dessa kläder :P


lite av de som serverades, tomflaskor de fanns massa mer :P fest för fulla muggar






fin lön fick man iaf :)


100509

God morgon mina vänner, vaknade precis är sjukt trött och stel i hela kroppen...råkade somna med sminket på igår vilket inte är bra ,speciellt för min hy så nu ska jag ta och tvätta bort det och smörja in mig med ett lager kräm och sedan sova igen,haha nej skojar ska ner för att äta frukost och sedan ta och softilera lite, samt plugga lite (?), har samhällsprov på onsdag, ser inte framemot det direkt,men det ska väl gå... later babes

MIN FREDAG, I BILDER


åkte hem en snabbis efter skolan,hämtade grejer och drog iväg tillbaka till skövde för en helkväll hos Lena som är nybliven 18åring!







Vi hade det trevligt, spelade poker ingen blivande mästare här inte :p haha

HALVA PRISET KOMPIS.

Jag gillar inte Kapphal alls, tycker inte man kan hitta så mycket fint där, men skylten "Halva priset på smycken" lockade mig,tog en sväng in dit och fick med mig allt detta :)


 
7armband för 44:-,ordpris 89:-


fint armband för endast 44:-, ordpris 89:-


snygga pärlor, 50:-, ordpris 99:-


snyggt, dock osäker på priset ...tror det var 44kr för detta med?


44:- /st tror jag på dessa med,dock ej säker.

VERO MODA - de hade clubkväll och man fick rabatt på sina köp,dessa hängde mig mig hem iaf kan aldrig få nog av pärlörhänger,right? ca 90:- för båda



H&M - ingen har väl missat att ringar är populärt nu,dock är inte dessa stora eller någt liknande och dessa var ej rea,men ändå väldigt billiga 49:-/ st, eller ah den vänstra kostade så,och de sex andra var lixom allt i ett...




100506

kom hem för ca halv timme sen ,var ute och gick i en timme nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åka in till stan för en shoppingrunda får se vad stan har att erbjuda mig idag :) visar upp mina köp från gårdagen lite senare,haha ja som sagt,nu blir det duschen.. smell ya later :)


EN SANNING OM MIG



älskar tuggummi.

BACK TO SCHOOL

igår var jag ledig och idag är det dags att gå tillbaka till skolan, i skolan väntar mig en lång projekt och företagande lektion samt exp. matlagning jag orkar verkligen inte laga mat idag, men är illa tvungen ... efter skolan ska jag ut och gå,dock den korta rundan för vanessa kommer till mig :) sitter här iaf nyduschad och påklädd, för en gångs skull i tights ...jag hatar gå uppklädd till skolan bär ofta mjukis det är skönast, men nu ska jag äta min frukost ,smell ya later :)


TIRED LIKE H.E.L.L

jag är trött som fan, gick upp kvart i fem imorse och la mig runt elva tiden. det är alldeles för lite sömn för mig som varit ute och kört hela dagen i princip. gjorde halkan idag och jag var så rädd,nervös,kallsvettig och pissenödig hela tiden haha,kalla mig mes men vad fan de var hur jävla bitchiga som helst, "BIL NR 1 VAR INTE SÅ SEGA MED STARTEN", seriöst de ber en vänta om man inte uppfattar vad de säger sen skriker de på en? Jag menar SÄTT INTE IN GAMLA GUBBAR som inte kan prata utan fumlar fram orden så man inte hör ett skit på era kassa jävla radios blev förbannad, men jag klarade det :) och jag är nöjd nu ska jag nöta teori,dock efter alla prov då har sjukt mycket i skolan nu framöver och det är ju ändå med mina betyg jag ska bygga upp min framtid, ser det som lite viktigare än körkort men hey en grej är positiv jag höll mig inom min bana med 58km/ h och en KILLE klarade ej 48km/h ,vem är duktig ;) och sen påpeka han självklart min växling "du växlar så grymt bra", kungen ivana snart är du ute och gör vägarna osäkra, HÖHÖHÖ not...


jag och min söta mamma nyss,ombytt till träningskläder och precis tvättat bort sminket,nu ut och gå!

GRATTIS MIN VÄN ♥

Idag fyller Lena år,så grattis till dig! Och även grattis till teorin som du klarade, snart blir det ju Ullared för oss alltså.


SOVTIME

Trött är bara förnamnet,jag känner inte av mina ben var ju ute och gick igår 40min, men en ganska lång runda jag och mamma gick i rask takt. Idag gick jag igen,med mamma och kusin och min kusin har ju en motor i arslet över 10km på 1h gick vi, det kanske är för länge men Gud vad mina ben känner av det hahah,dålig kondiation? Well ska jobba upp den nu inför sommaren, haha. Nu ska jag sova ,godnatt mina kära vänner.


saknar dig hjärtat.

JAG ÄR NOG INTE DEN ENDA..

.. som behövde städa ur sin garderob. Min mamma är likadan som jag,hon köper och köper,skit som hon sedan lagrar. Idag tog jag tag i det, och slängde allt detta,eller det som skulle slängas slängde jag och det andra åker rakt in i second hands godslåda :) kan lova er att mamma hade svårt för att skiljas från kläderna hahah, "sto si mi to bacila", "ivana,to ja nosam", "nemoj to,to mi je ljepo" hahah, på torsdag har jag en liten surprise till henne avslöjer den då :D




JAG FÅR ALDRIG NOG


99:- GT


49:- / st GT

SÖNDAG - 100502

herregud,redan andra maj och söndag morgon.. har varit och jobbat så är helt pigg nu och kan inte somna tröttheten lär väl komma senare idag antar jag :P,sitter här med varma mackor och fun light och ska ta och plugga massage teori, jag vill ha MVG i massage så det teoretiska är sjukt svårt,och jag är sjukt orolig så idag ska jag plugga ska sammanfatta allt och klippa och klistra,ska få MVG på detta prov...jag måste,jag vill,jag kan och jag ska! sedan ska jag skriva lite samhäll har prov snart..vet inte riktigt när men snart.. well nu ska jag plugga, smell ya later :)


bild på mamma,bror och mig 2008 - love you guys

PROMENAD,OCH NU DUSCH

var ute och gick med mamma föreut har nu ont i min benhinnor faktis haha dör snart av hunger också åt ju faktis senast vid ett och nu är klockan halv tio snart, öh mat mat mat är det enda som snurrar runt i huvudet på mig haha :p ska gå och duscha nu sedan ska jag lägga mig i sängen och kika på någon serie,som typ medium? om det nu har kommit ut eller kanske någon bra film? får se vad det blir duschen nu iaf :) puss!


en bild på mig från 2008, då jag fyllde år.


TRE SMÅ SOMMARFAVORITER

Dessa tre kommer från gina, och var fynd 150:- för alla tre,ganska bra då en kostar 129:-


LÖRDAG

jag är sjukt uttråkad, och bör verkligen tvätta håret då det inte blivit tvättat sen tisdags kväll ...det är riktigt äckligt jag vet men tänkte duscha det på torsdagen men jag hade sån tandvärk eftersom jag fick lite tandställning i underkäken så blev inget av det och på morgonen drog jag på min bad hair day mössa då jag ändå skulle ha matlagning och då är håret under en kockmössa så helt onödigt duscha det då det ändå blir flöt under..lat? jag vet :) igår hade jag ingen lust till att duscha det då jag ändå bara var hemma och inte gjorde ett skit så ska ta mig en dusch snart ska bara dammsuga övervåningen lite :) visar upp lite av köpen sedan, talk to you later

NEW TRENCH COAT



400:- Cassels, 20% rabatt allstå 300:-

VÄLKOMMEN HEM ÄLSKLING



Ser sjukt lång ut på bilderna,men det är jag inte bilderna är utdragna då jag klippte och klistra i paint.

MAN KÖPER,SEN ÅNGRAR MAN SIG

Jag är ännu inte klar, har gjort klart min walk in garderob,byrån samt två klädskåp är ännu inte klara..seg tänker ni ha?Men jag fick faktis besök i ca en timme,har även suttit vid datorn en massa och sådant.Tänkte ju visa lite från garderoben,sånt som jag köpt som jag nu ångrar,kunde faktis fått något så mycket finare för pengarna...krångligt de där.


inte lätt att se så mycket kläder på sängen..


den här tröj/tunikan är väldigt fin,dock andvänd endast 3-4 gånger,och jag köpte den typ 2008..what a shame skulle kunna lätt sälja den till någon.


denna klänning är andvänd en gång,den passar ej min garderob men den hänger ändå kvar,vet inte riktigt varför


när denna klänning köptes bar jag den ofta, nu har den hängt där i 3år och samlat på sig damm, den är snygg men tycker urringningen är för,för stor.


denna tunika/tshirt knappt andvänd, den åker på lika snabbt som den åker av tycker den aldrig passar med något så både denna gråa och en lila fick lämna min garderob idag,de flyttar in hos mamma.


finbyxor,prislappen sitter kvar ännu och vad fan köpte jag dessa för? kommer aldrig ha dessa ändå..lixom jag går knappt runt i jeans hur fan  tänkte jag?


denna väst är bland de fulaste jag köpt,prislappen är fort. på den lär nog inte komma till stor andvändning.


herregud, har en likadan i svart som jag använder men denna? alltså seriöst ivana vad i helvete ville du komma fram till när du köpte denna? inte tänkte du klart iaf..


den är söt men seriöst, den kommer hänga där tills den hittar ett tryggare hem...


den är söt,ljuvlig,sommrig och jag gillar den men den har hängt där sen skolavslutningen i nian,alltså andvänd i bara några timmar..ganska ovärt av mig att slänga 300-400kr på denna klänning..


RSS 2.0