GARDEROBS STÄDNING

nu ska jag städa lite, min garderob förstås. kommer ta lång tid tror jag...tråkig som städar på valborg? well jag ser det inte som något stort firande direkt, eller något tillfälle att festa på det är ju bara en vanlig dag som fått sitt namn i almenackan ,ovärt enligt mig tycker inte ens brasan är rolig ...vädret är ju skit ändå regnigt och grått, vadå att våren är på väg? bullshit. kanske visar något från garderoben, något misslyckat köp eller något liknande samt att jag har lite shopping visa er :)

im off.


JAG TROR JAG HAR EN SJUKDOM

när det gäller shopping, har shoppat överbelastat denna månaden och mitt konto mår inte alls bra av det, jag måste sluta måste lära mig hantera detta shoppingsberoandet. studiebidraget lägger sig inatt och några hundralappar går till min sparkassa, jag är nöjd med det sparandet har lyckats skrapa ihop en hel del från oktober månad (då jag började spara,mina födelsedagspengar) och jag ska inte sluta spara, hade jag inte haft ett extra jobb lite då och då hade jag nog inte klarat det men nu har jag det vilket är superbra! sommarjobb i need u right now.. ska visa er min shopping senare från igår och idag :)


btw, min asos klänning har kommit.I LOVE IT, dock är inte färgen likadan men i can live with that.


FRAMTIDSPLANER

hur ofta tänker ni på eran framtid? jag tänker en hel del på den faktis, ibland frågar jag mig själv om jag ens kommer leva till min student? jag menar jag är så angelägen att ta den, pratar om det hela tiden och har ni hört att man kan göra öga om man längtar efter något för mycket? att det du längtar inte inträffar..well jag har, och jag ska nog sluta längta för om det är någon jävla dag jag vill uppleva är det min jävla studentdag, vill uppleva de där pirret, snack om cortegevagn (stavning?), vill uppleva min-vita-studentklänning moment,och köpa skor som matchar till den där vita-studentklänningen, jag vill skicka inbjudningar till min mottagning, och jag vill skicka tackkort till alla som varit med på min dag, 2011 är det min tur och jag så längtar..


jag har funderat att fortsätta plugga,eller funderat? jag har bestämt mig,jag ska fortsätta plugga jag ska söka till grythyttan och jag ska söka i göteborg också,vart jag kommer in och om jag kommer in lär vi ju se senare,det är en av mina framtidsplaner samt att flytta till en av dessa städer skaffa mig en liten etta som jag själv ska inreda (med pappas pengar), en annan är att åka till norge,ja..jag vill jobba där.

men, de sista där att flytta är ett stort MEN. okej att vara utan min mamma en månad (det är för mkt), men tänk flera år och endast se henne helger,det skulle jag få kämpa med att klara av.tänk att komma hem helt utmattad efter skolan och där sitter inte min mamma på soffan och väntar på mig, det luktar inte mat, det luktar inte min mammas mat..det sitter ingen där på soffan som jag kan gå fram till och pussa på och säga ; du är min lilla söta mamma. nej, jag har bestämt mig att avsky denna tanke. hon är min mamma och hon kommer älska att jag ska plugga vidare, att jag iaf vill plugga vidare. men erkänn,det är ändå en tanke eller hur?


MAN KAN HITTA FYND ÄVEN PÅ SH

Vem har sagt att man inte kan hitta nya grejer på secondhand? Denna sötisen hängde med mig hem härom dagen 60:- (ja,jag tvättade den faktis)




LÅNGRAST

som vanligt på onsdagarna har vi en lektion på morgonen 8 - 9 och sedan har vi rast fram till kvart i ett, eftersom pappa kom och hämtade mig då vi skulle på utv. samtal så åkte jag även hem med honom, eller jag körde hem i våran passat som är hundra meter lång enligt mig och 6år gammal, har två repor och skiner som tusan..men det gick bra, förvånansvärt bra jag är lite rädd att köra den då den är så fin :P, jag menar min lilla golf är ju inte lika ny och skinande om man säger så och inte lika ung heller :P

för att komma till utv. samtalet är jag sjukt nöjd som vanligt var det pratet som skulle minskas och pappas kommentar på det var "det kommer aldrig funka, ivana har alltid pratat mycket." , hon svarar "jo, men hon ska nog sluta med det försöka iaf", och han svarar henne "lycka till,om ingen har fått stopp på henne kommer inte du heller", haha pappa och hans kommentarer alltså :D betygen, är jag nöjd? oja. med tanke på hur LITE jag pluggar bör jag inte ha ett enda VG men endast 4 G vilket jag är nöjd med, resten VG än så länge, och pappa hade även en kommentar på detta "tänk hur många MVG hon skulle haft om hon pluggade istället för att sitta vid datorn, har inte sett henne plugga någongång under de här två åren"... nej nu ska jag packa väskan igen och bege mig till skolan, hörs senare idag ! puss

YESTERDAYS SHOPPING


nagellack får man aldrig nog av....


... inte rea heller 99:- gick denna söta jackan på och tyget - underbart.

VÄRLDENS BÄSTA ONE TREE HILL

äntligen är det tillbaka, dubbel avsnitt dessutom LIKE IT! slutar klockan tre idag, åh jag ska bara så skynda mig hem. äntligen är det tillbaka, haha att man kan bli så överlycklig utav en serie. this make my day !, nu ska jag ner och ta mig ngt att äta innan ja kilar iväg till bussen, btw om ni vill veta kollar jag på mina serier på yidio.com skitbra kvalite !



JUST A CLICK AWAY



v. 21 lär detta komma hem till mig, tackar jessica som la det på sin beställningslista.

PEST OCH PINA

idag har det inte varit någon bra dag alls, pest och pina verkligen har ont överallt. tar och visar upp mina köp imorgon, tröstshoppade lite hehe, nu ska jag nog sova imorgon väntar en lång dag med projekt och företagande samt att kursen exprementell matlagning startar igen, ser inte fram emot den kursen alltså. god natt.


THE STONING OF SORAYA M.

Kom hem från jobbet vid ca halv nio tiden,tänkte sova direkt men bestämde mig för att se på film istället. Vilket jag nu kan tycka är ett misstag då jag kommer befinna mig hos min farbror idag och jag har ett stort läxförhör imorgon i massage, men för att komma till filmen F Y   H E L V E T E   V A D   B R A   D E N  V A R, jag är väldigt känslig när det kommer till filmer men den här gången fick jag ont i hjärtat, jag grät och grät och grät.

Jag förstår inte att sånt här finns i världen, och vi, folk bara blundar för det. Vi tycker att aska är hemskt, vi tycker att Madelens och hennes killes förlovning är stort så att de behöver 10sidor i aftonbladet, vad fan blundar folk för? Öppna fucking ögonen. hennes far,hennes man,hennes egna söner, hur fan kan de göra sånt?

Filmen handlar om en ung kvinna som har fyra barn och är gift, hennes man slår henne för att hon inte vill ha sex med honom och sedan vägrar att prata med honom, han vänder hennes söner mot henne och det ända hon har är sin faster som står vid hennes sida. När en mans hustru där blir Soraya hans hemhjälp, hennes man anklagar då henne för otrohet och där startar helvetet för denna unga kvinna. Jag rekommenderar den starkt, men varnar er, ha en låda med näsdukar brevid er för det lär ni behöva.

Y

DU VERKAR HA GLÖMT NÅGOT,KISSIE

Hon har fixat till näsan, ögonen och läpparna. Photoshop gör sina under men du verkar ha glömt något? DIN MAGE. Nej, jag tycker inte alls att hon är fet utan hon är ju så pinnsmal på alla andra bilder, hur kan denna mage då komma fram ? :S


DET ÄR INTE ENDAST SKOR..

..jag älskar utan även väskor nu är denna lilla skönhet min, 199:- från åhlens.


I GOT THE WHITE ONE 2



Köpte den svarta för ett tag sen, nu har jag den vita också ! Tack mamma <3

I LOVE MY BEST FRIEND

det finns ingen bättre än dig.
du är bäst, du finns alltid där.
jag berättar inte allt för dig,finns saker du inte behöver
veta men det finns även massor annat jag berättar.
finns inget bättre än ditt gullige leende när du leker sur.
finns inget bättre än att komma hem och veta att du är där
trots våra alla små tjafs vi har i princip varje dag älskar jag dig oerhört mycket.

du har gett mig allt, ett bra liv och tak över huvudet
mat på bordet varje dag i 18år. du skrattar med mig
du gråter med mig, du är glad med mig, och jag med dig.
du har gett mig en bild av hur jag ska uppfostra mina barn i framtiden.
du är världens bästa kvinna, och jag kan inte andas när jag tänker
tanken att något händer dig, säger det inte ofta men fan vad
jag älskar dig mamma.



U belong here, in my heart near me.


KVÄLLSPROMENAD

helen,micka och chris drog ut mig för ca en halv timme så har precis kommit hem,vi var ute och gick en runda. nu ska jag somna till det nya avsnittet av Bones som kom ut idag, istället för igår :P god natt.

FILMTIPS

Satte mig framför TVn för en gångs skull,och sjukt bra film kollade jag på,har sett den innan rekommenderar den till er andra, Blood work från 2002 med Clint Eastwood


WHAT A DAY

köket all day long i skolan och man var riktigt trött efter kan jag lova, kom hem och övningskörde till skövde,löning betyder - handla mat. vi handlade dock ändå inte mycket och jag hade ingen större lust att plocka in i matkorgen så som jag brukar, fick hem mina grejer som jag beställt ooh ska fixa det nu :p,när man handlat (ngra timmar efter) cyklade jag hem till moa,vi kikade på film (kass film så tänker ej tipsa om den) nu sitter jag här med nyskrubbat ansikte och helt trött, ska dra mig under täcket och avsluta kvällen med ett avsnitt av Bones :)



fetisdag.


NU ÄR VI NÄRA

Jag avskyr tanken i mitt huvud, jag kunde varit student iår. Jag kunde glädjas med alla som är födda min årgång, men nej jag har ytterligare ett år kvar (asylen ställde till det hela för många år sedan). Ett år kvar i ett helvete,jag är trött på skolan och jag behöver ett långt lov. Med hav,sommar och mitt folk. Mitt sista sommarlov, och det ska bli det bästa också. Men jag känner att det är nära, bara några veckor kvar, några långa outhärliga veckor kvar.


MASSAGE FÖR SKOJS SKULL

så tänkte jag när jag valde det ämnet, jag ville slappna av, ha det skönt och koppla bort omgivningen. Jag har det skönt,jag kopplar av, och kopplar bort omgivningen.Men proven är inte enkla,spec inte det kommande slutprovet som kan ge mig mitt MVG i slutbetyg, börja plugga redan nu? I think so.


Vad ska jag kunna till de slutgiltiga teoriprovet?

1.      Massage Greppens namn och greppkurvan
2.      Glosor såsom
a.       Riktningar
b.      Rörelser
3.      Skelettet
4.      Ryggradens Anatomi
a.       Spinos, transvers
b.      Kotantal
5.      Skelettets uppbyggnad och funktion
6.      Ledernas uppbyggnad och funktion
7.      Muskeln och dess uppbyggnad och funktion
8.      De olika lederna
9.      De vanliga Indikationerna, Relativa och Kontra Indikationer
10. Faktorer som påverkar massage både på den som får massage men även runt omkring
11. Massörens etik
12. Anamnes
13. Alternativa behandlingsmetoder ge exempel
14. Kunna ge tips och råd till en patient/kund/klient
a.       Stretch, övningar, tränings övningar
15. Kunna förklara varför vi skall ge/få massage = Massagens effekter
16. Akuta skador
 
Material (antingar, boken och utdelade stenciler)
Musklerna
 
1.      Namnet Svenska & Latin
2.      Vart de sitter
3.      Ursprung
4.      Fäste
5.      Funktion
6.      Om de finns Antagonister eller Synergister
 
 

1.      Eerector Spina – Ryggradsm
2.      Latissimus Dorsi – Breda
3.      Rhomboideus – Rutmuskeln
4.      Trapezius – Kapp m
5.      Levator Scapula – Skuldebladshöjden
6.      Gluteus Maximus – Sätes m
7.      Hamstringsm
8.      Gast – tvilling m
9.      Soleus - ..liknadnden m
10. Quadricep Femoris – fyrhövdade lår m
11. Tibia Anterior – Främre skenm,
12. Prectoralis M- stora bröst m
13. Triceps B – Trehöv..
14. Biceps Bra två höv
15. Deltoideus – Axcelled


Kopierat detta ,femton latin-svenska muskler + massa annat .. kan säga att jag kommer inte ha det lätt. 



MAKING A CAKE



Det bästa med HR programmet är all god mat man får testa på att göra. Idag stod jag för desserten, jag vet de är fjuttiga små bitar men de ska vara så små. De roliga är att folk inte beställde desserten förens de såg på andras tallrikar, måste sett lockande ut. Recept? Finns här under:

10port.

Pajskal
125g smör
3dl v. mjöl
3msk vatten
Socker
Fyllning
200g mörk blockchocklad - hackad
200g ljus blockchocklad - hackad
Grädde (minns inte exat hur mkt)
Garnetyr
1 ½ l jordgubbar
2 persikor (skalade)
Finhackad citronmeliss
ev. socker

1. Blanda ihop alla ingredienser till pajskalet och knåda det till en slät deg, (MIXA INTE då försvinner alla fettmolekyler och degen blir för seg). Låt stå i kylen i 20min. Tryck sedan ut det i en pajform, och ställ i kylen ytterligare 20min, grädda sedan på 200grader ca 10min,så pajskalet blir gyllenebrunt. Kyl ned sedan.

2. Koka upp grädden, (bara så det ryker lite ur det inte bubblar), lägg ned den hackade blockchokladen och rör om tills det är helt slätt och nedsmält. Fyll pajskalen med chokladblandningen och frys ned det så chockladen stelnar i pajformen.

3. Skär jordgubbarna i fina bitar, likaså med persikorna. Blanda det med den finstrimlade/hackade citronmelissen och sockra det ifall det behövs.

4. Skär upp i bitar och servera med fruktblandningen !


Måtten är exata,minns de i huvudet då jag tyckte det var ett enkelt recept och det gick hem också, såldes bra och det var sjukt gott. Lycka till nudå!


FILMTIPS

Cop Out . Helvete vilken rolig film, finns nog inte en sekund jag inte skrattade verkligen sevärd!


TRE OLIKA FILMTIPS

She's out of my league
Rolig och bra film, sådär typiskt mannen får sin drömkvinna.



Luftslottet som sprängdes
Lika bra som de två första,dock är den första min favorit verkligen sevärd.



Dear John
Underbara jävla film som fick mig gråta, gillade den starkt.


SHOPPING



100419

inflamation är inget man vill ha,speciellt inte i ett hål där en frisk tand suttit, "varför kom du inte tidigare" ? var detas fråga, förbannad var jag men svarade fint "nej,trodde de skulle gå över"...i verkliga fallet så var det att de inte hade några jävla tider !! åh så sur ,fick ytterligare en tid imorgon,sen har jag en tid hos tandregleringen nästa vecka med då åker tandställningen på i nederkäken förhoppningsvis orkar inte dra ut på skiten mer,ska strax klä på mig och kila mig iväg till skolan,för en lektion ..mina föräldrar får panik när jag är borta från skolan de tror hela världen går under,och det tror jag med för jag tror hela tiden att "nej nu kommer betyget sänkas" eller "fan,har missat ett ton av saker att göra får jobba hemma", har redan missat två idrottslektioner.. not funny !

ska iaf ha en skön lektion,helkroppsmassage får se om Lena börjar på mig eller jag på Lena :) tänkte fota shoppingen nu  när jag endå inte gör något och sedan åker mjukisarna på och jag drar mig iväg till skolan, vad ska man göra när man kommer hem? SOVA eller LAGA MAT! vi får se vilket det blir, vi hörs senare idag iaf :)!

JAG HYLLAR DIG!



Tack min vän för hjälpen idag! Underbar är du.<3 Samhälls freak är du också.

UNDERBARA SÖNDAG

idag har det varit en för jävla bra dag! visst har inte fått mer än 3.5h sömn,men det tar vi igen imorgon då jag har en fet sovmorgon pga en grej,min tand! har bokat in en jour tid då det gör ont hela tiden jag vet inte om det ska göra så ont efter så lång tid,vi får se helt enkelt jag vågar inte borsta så mycket runt där då det är så ömt kanske darför ? don't know. har iaf lagat mat idag,och fick sällskap av mina två bosniska brudar ..vi  åt och pratade sedan åkte de hem och jag tog hand om disken,kort där efter dök vanessa upp och vi pluggade,eller hon pluggade åt mig jag satt bara brevid och där imellan tog jag en dusch. Jag har inte hunnit fota min shopping så jag gör det imorgon,ska även röja undan i rummet då för det ligger kläder överallt. Iaf jag och vanessa såg på film och för en stund körde jag hem henne.

ska nog ta och lägga mig nu,jag behöver sömn annars kommer jag inte orka morgondagen (oj har en lektion bara ifall jag missar idrott+svenska), vi hörs imorgon ! god natt.

READY TO GO



Fixad och klar, ska köra till Skövde nu. Vi ska till kyrkan, när jag kommer hem har jag plugg, en massa plugg. Vi hörs

04.30

ska upp tidigt,ska jobba och sedan ska vi till kyrkan. har shoppat lite idag så visar upp imorgon ...åt helvete med mitt löfte som jag hade att det rådde shoppingförbud för denna månad :P,funkar inte så hos mig ser jag ngt jag vill ha så måste jag ha det,har jag tråkigt så köper jag grejer för att bli lycklig..nu ska jag ta bort sminket och sedan bed time,idag har det varit en bra dag :) i'm happy.

SHOPPING ( I LOVE YOU MOM )

Älskar min mamma! Har trånat efter denna klänning ett bra tag nu och beställde den nyss, håll tummarna att den sitter bra och som den ska nu :)



Köpte den i beige, men la in bild i fram på svarta då den inte finns i den andra färgen :) denna klänning gick på 267:- inklusive frakten ! BILLIGT! Medans Nellys kostar ca 300kr exlusive frakten, dessutom är Asos snyggare,som jag sa ; håll tummarna!

DAGS FÖR STÄDNING

mitt rum består av endast svarta möbler, förutom soffan det är jobbigt,sjukt jobbigt för det blir så dammigt snabbt jag ska ju verkligen inte skaffa svarta möbler i min lägenhet när jag börjar plugga blir nog vita ;)

så vad ska jag göra nu? jo städa det,ska damma,byta lakan,dammsuga och kanske till och med byta gardiner? det lockar ju att göra det sjukt snyggt för då mår jag bättre när jag ska sova när det är precis nystädat,ny bäddat allt är så mycket bättre då ju, idag har jag inga planer för dagen eller jag hade och det var att jag skulle umgås med vanessa men hon drog visst till karlsborg. nej,ska nog gå och städa hej svejs!

SHOPPING


CONVERSE I GRÅTT



HELDAG I SOLEN

Nu är jag trött, ska tvätta av sminket fixa lite inför imorgon det vill säga fylla på mobilen med musik så jag slipper höra allas röster,fota shoppingen och lägga upp den och sedan somna till ett nytt avsnitt av 90210.




Har typ inga bilder från dagen, höh men kommer strax med nytt shopping inlägg :) PEACE!


100414

har sovmorgon och jag är redan vaken, jag vaknar väldigt lätt av sms och oljud i huset och min lillebror är ju verkligen oljud av sig haha, precis lagt på med nora hade ett kort samtal med henne och vi pratade om kroatien höhöh självklart skrattade vi ,minnen alltså.

snart ska jag hoppa in i duschen klä på mig och äta en rejäl frukost samtidigt som jag glor på TV åh vad jag älskar sån här tid då det finns hur mkt tid som helst för allt,ska till och med fixa mig! och dessutom förtjänar jag denna sovmorgon,jag menar ska ju upp hur tidigt som helst imorgon,för imorgon bär det av till Grythyttan min framtida skola ako Bog da! nu ; duschen. vi hörs senare ha en fortsatt trevlig dag!

EGEN SOVMORGON

imorgon är det dags igen, tar en egen sovmorgon pallar inte ha rast i fyra timmar för att ha en lektion då vi är lediga från samhällslektionen skönt de, och ja jag ska gå på min natur lektion då vi håller på med sista avsnittet och jag satsar MVG i betyg så är detta sista avsnittet spikat med MVG blir det som slutbetyg,what? jag MVG i natur tänker ni,yes mina älsklingar ni läser så rätt! och tusen kroner rikare ;) håll tummarna för mig nu :D

har varit på stan idag och shoppat lite,så ska ta och visa er det men inte idag sparar den biten till imorgon så ni känner en spänning :P höh nu ska jag inte shoppa något  mer för denna månad känner att det blivit ganska mycket sista tiden,eller är det bara en känsla ?för mitt konto är ju tommare iaf :P well min lektion börjar inte förrens kvart i ett så tar nog duschen imorgon för just nu tänkte jag hoppa i säng.


puss och godnatt.<3

SÄNGDAGS!

precis bytt om till pyjamas och ska nu lägga mig,läsa lite innan. Ja,jag ska läsa men inte en vanlig bok utan skitbok nämligen - körkortsboken! how fun,right? inte riktigt jag tycker det är så tråkigt och onödigt att läsa sånt skit, alltså om man frågade mig skulle jag bara haft risktvåan som är då halka för det kan vara bra att lära sig hantera bilen när det är halt ute och så uppkörning ingen teori eller riskettan som är en alkohol kurs som alla redan vet om vid det här laget då,höh.. jag har iaf bokat halkan och vi får hoppas på det bästa så att min nervösa sida inte förstör den biten då ,har en kort sovmorgon också skönt det men det väntar istället en lång skoldag (mindre skönt) hoppas iaf att min tandvärk går över, bedövningen har lagt sig och jag har ätit normalt fast med en liten sked då, och har även druckit fast med sugrör då min läpp var bedövad ... jag vill inte ens tänka mig hur de människorna som lever såhär har det,måste vara hemskt att inte ha någon känsel fyfan! känner att jag pladdrar på så ska väl dra göra det jag skrev i början , läsa!


jag för ngn dag sedan :)


BEDÖVD I HALVA KÄFTEN

det är hemskt och det var hemskt, jag var sjukt rädd jag hatar sprutor och vad är det första man ser? en fet jävla spruta jag var spänd i hela kroppen så hon fick massera mig vid axeln haha :$ sen var det dags att dra ut tanden alltså helvete jag kände det i överkäken men inte underkäken (bedövd) tänk att dra ut en frisk tand... herregud och nu är jag sjukt orolig över att de tagit ut fel tand, tänk om det var tanden brevid ? nej fyfan det gjorde ont och jag var nära på fälla en tår nu är munnen full av saliv hela tiden och halva tungan är bedövd har ingen känsel i halva sidan av ansiktet,how fun. bör nog sova lite det kanske är borta när jag vaknar ,är det någon som vet hur lång tid bedövningen håller i sig?


GOD MORGON

sitter här med nytvättat hår och precis klätt på mig, ska ner och äta rejäl frukost det ska vara som en lunch för det är så att jag ska dra ut en tand idag,och vi vet alla att man inte får äta flera timmar efter det ,vem orkar det? jag är skitnervös,verkligen jättenervös ..nej nu måste jag dra puss vi hörs senare!

TVÅ FILMTIPS

Shutter Island, håll tankarna i styr kolla och koncentrera dig bara på filmen.Annars förstås inget.



Leap year, det är söndag och kärleksfilm är väl det bästa då.Romantisk och rolig.



ÅRETS FÖRSTA GRILL!

Imorse när jag vaknade trodde jag det skulle bli grill,men mamma hade redan lagat mat och mina drömmar krossades,höhö. Men eftersom min lovely bror kom hem idag från en veckas semester i soliga Grekland så blev det grill endå,nu blir det att klä på mig och gå ut och göra honom sällskap :) MUMS VAD GOTT!





AND OFF I GO TO SKÖVDE



Nu ska jag övningsköra till Skövde,vi hörs people!

3



Blev en spontan tripp till Skövde med mina bosnier. Mysigt,när man är med dessa två så resulterar oftast det mycket skratt så det var en hel del sånt. Grymt avslut på dagen iaf!

TRÅKIGT OCH REGNIT

När det är såhär tråkiga och regniga dagar och man inte gör något utan sover till elva vaknar och äter frukost långsamt,sitter vid matbordet i en timme och bara pratar efter att man ätit för att sedan återgå till sitt rum och bara fördriva tiden vid datorn, och knappt orkar dammsuga en nedervåning då längtar man till sommaren,till galna och lyckliga dagar.Jag vill tillbaka till Jönköping helgen 30-31 maj 2008. Något år tillbaka,men en för jävla bra helg.


30maj. - Tog ledigt från skolan och åkte till Jönköping för att vi sedan skulle dra vidare till Göteborg och Liseberg.Det var varmt,solen låg högt uppe på himelen och vi väntade oss en fullspäckad dag med en massa karuseller,skratt och gråt, jag var lycklig,glad och jag var kär. Det var en bra månad,riktigt bra månad.Alltså maj.






31 maj. Vi åkte till stan,jag och Nora för att möta upp världens bästa Vanessa.Vi var trötta men det vi inte visste var att en ännu bättre kväll än dagen innan väntade oss. Vi var taggade.RIX fm festival och Noras mammas kåldolmar väntade oss.Lite dricka och hemkomna vid 05 slaget,fem timmar senare än vad vi hade beräknat.Galen kväll,underbar kväll. Fan vad jag önskar att jag kunde komma tillbaka till den dagen


FÄRSK FRUKTSALLAD



Sockerlag
- 3-4dl vatten
- Socker (hur sött du vill ha det)

Koka upp det i en kastrull.

Fruksalladen
Äpple,grön och röd.
Kiwi
Kärnfria vindruvor
Banan
Plommon

Hacka i små bitar och lägg i sockerlagen,låt stå en stund efter omblanding. Servera med grädde, i mitt fall (avskyr grädde) hade vi något som heter Slag Hit ngt från balkanländerna,det är nog samma som när du vispar äggvita och socker till hårt skum :)! Skitgott

HELKVÄLL MED BÄSTA VÄN

vi har lagat mat,skrattat,pratat och snackat skit. jag är mätt och belåten samt väldigt trött,imorgon lägger jag upp en liten matbild, skitgott och enkelt! jag är sjukt trött efter en heldag i köket och mitt knä känner av det,konstigt ha ?lite kanske,varför just knät?okej...min rygg också.


jag och min bästa vän 2008,skolavslutning nian.

SKOLAN TAR DÖD PÅ MIG.

jag längtar tills det endast är 2månader till studenten och inte till avslutningen. för nu har jag huvudvärk,är utmattad och trött,vill sluta nu med detsamma men tyvärr låter inte läraren oss gå ifrån innan halv fyra då vi slutar,jag längtar hem till min säng och 90210. goodbye för nu.

ALLT FÖR ATT INTE PLUGGA

Jag har nog gjort allt för att skippa plugga,och ja ska fortsätta och göra annat. Så på schemat står ;




Denna serie tipsade Vanessa mig om,det är par som dejtar i mörkret de ser inte varandra men vi ser allt de gör,faktis ganska kul att se deras reaktioner när de sedan ser partnern de hållt på med utan att veta hur de ser ut, vanessa berättade att en började gråta och om jag minns kräkas när den såg personen? haha lite roligt...visas på femman om tio minuter.


VAR NÖJD ÖVER VAD DU HAR

Alltså har ni tänkt på hur onöjda människor är ibland? Man värdesätter aldrig något i livet förrens man förlorat något väldigt kärt,ex en familjemedlem. Man shoppar och shoppar sak på sak bara för att shoppa lixom,jag är själv sån jag har en randig tröja köper ännu en bara för att ha en extra av den där jävla randiga tröjan,jag har massor skor vita,svarta,bruna,röda,blåa,gråa men köper ännu ett par vita bara för att ha de där extra paret. Man har en ganska så ny camera men endå köper man en till ny kamera bara för att ha en till.

Man äter som en häst och endå så går man ut med sina kompisar och tar en fika fast man är proppmätt,eller stoppar i sig ännu en cheeseburgare. Varför berättar jag allt det här ?Jo för att här om dagen (påskdagen), åt jag som tusan vem man än går till blir man ju bjuden på mat självklart,har man gäster så tar man lite för att de inte ska känna sig obekväma för att ta. På kvällen bestämde vi oss (jag och fyra tjejer till) att dra och ta en fika istället drar vi till MC,jag köper två cheese fast jag inte är hungrig lite längre bort sitter det en kille som är ca 20+,inte mer än 25 och har en massa brickor och mat framför sig när nu en av tjejerna som jobbar där går fram för att prata med en av mina kompisar säger hon till oss att inte lämna mat efter oss då killen äter allas rester.

Jag fick ont i hjärtat och det kom av sig självt,ögonen fylldes av tårar och jag kunde inte äta den andra cheese burgaren för jag visste att jag ätit hela dagen och var mätt men han sätt där och åt som aldrig förr så jag gick fram och gav han min burgare och han log och sa tack.Senare köpte min kompis honom en meny och han åt upp även den,då säger en av personalen "Vi kunde bjudit honom",varför i helvete gjorde inte dem det?Han satt där i flera timmar sa dem ju de kunde gett honom en meny,de förlorar inte mer än 60:- på det om de ger honom en stor meny.Tacka Gud för det du har och för det dina föräldrar ger dig.Jag har fortfarande ont i hjärtat.


ÖNSKAR ATT JAG KUNDE..

..lägga mig ner i sängen och somna om eller att lägga mig och kolla på en massa serier,film och bara ta det lungt men nu är det så att jag har läxförhör imorgon ett stort alltså i massage och ja..det är bara att sätta igång för sitter jag här lär jag inte komma någonstans,later babes!


bild från sommaren 09, mannen bakom var ju inte lite irriterande puttades som fan,smala stigar är ju precis vad man behöver (y)

AND OFF I GO TO FALKÖPING

 GO

I LOVE SHOPPING

shopping får mig att må bra.



1. Underkläder, håller sånt privat men sneak peak kan ni få,underbar färg på båda iaf :) H&M
2. Oversize tshirt med tryck från MQ
3. Hello Kitty pijamas, H&M
4. Tights med kedja från H&M
5.Oversize tröja från GT.


MINNESVÄRD DAG I MARS 2008.


började kvällen lungt hos noras kompis som lånade ut sin lägenhet :)


jag och vanessa fotades


likaså gjorde jag och nora


jag hade kort hår


jag och bästa vän


vi dansade,eller vad det nu än ser ut som.


det gjorde vanessa också...


det spårade ut lite


men vi var endå redo för att ge oss ut på stan


och vi var ännu mer redo att lägga oss.


UTGÅNG 1/4 - RÖD TORSDAG




En galen kväll, stampade in i huset vid ca halv tre slaget. Tackar Jessi som stod för förfesten <3



REMEMBER THIS?




Ingen gissade,men tänkte visa hur kreativ jag kan vara,och duktig ngn som vill beställa :P? hahahah



Korg 1 (gömmer sig bakom bilden) var till min vän Sanela som fyllde 18
Korg 2 var till min vän Vanessa som fyllde 18 :)

UTGÅNG JÖNKÖPING 26/3


fixning pågår


me and the birthday kid :)


nora,az and me




me and az.

Finns inga bilder från lördagen,but hey ni överlever.Jag har inte haft tid att lägga in dessa och har inte haft de på datorn heller men som sagt ni överlevde,lixom bättre sent än aldrig brukar man ju säga :) Ska iväg till vanessa,ikväll får ni bilder från gårdagens utgång som är resultatet till dagens huvudvärk,illamåande och grinighet.

SOMMAREN 2007


love you guys.<3


S06E22, SHOW ME HOW TO LIVE

Detta avsnitt krossar mig,jag såg det för länge sen men jag kan ändå gråta.


"Music always help no matter what you're going through ,if you flunk a big test or have a really bad break up,or you miss someone so bad it hurts then listen to my playlist,hundred songs that will save your life and it should help"


RSS 2.0