"FAN VAD NI SKA FÅ FÖR DE HÄR"

Idag var det våran sista dag på jobbet, vi har alltså avklarat våra sju veckor här i Norge. Det känns helt sjukt, jag kan inte fatta det och jag ser inte vart tiden tagit vägen det har gått så jävla snabbt. Jag ångrar inte att jag åkte hit, inte en sekund även om jag varit lite negativ då och då (mest pga att jag saknar alla där hemma, och hur de alla tjatar om när jag ska komma hem,hur mkt de saknar mig osv) jag har fått lära mig mycket här och detta är ett minne som kommer följa mig genom livet. Det har varit tungt arbete ibland, ibland slappt. Jag erkänner, jag kommer sakna det. Och kolla ...vad de gjorde med oss idag ,snällt va? Fan vad jag kommer sakna alla hahah..


detta mina vänner är vätska från rödbetor!


SUMMER SMOOTHIE


(återigen ett matinlägg)

Många av er har säkert ännu inte käkat era första jordgubbar men jag, ja jag har säkert käkat flera paket redan här. Inte bara färska jordgubbar men även färska blåbär,hallon,vattenmelon,honungsmelon osv osv. Jag älskade fruktkylen, kan inte fatta att det fan i mig är över ...Idag gjorde vi våran goa smoothie med banan,jordgubbar,florsocker,limeextrakt och såklart youghurt. UNDERBAR!

FAVORIT NR 1

vi har ätit mycket under dessa 6.5 veckorna. men det här har toppat all mat, även oxfilen.


TRE FLUGOR I EN SMÄLL

Började med bowling, vidare för käk och sist men inte minst utgång. Hade väldigt trevlig kväll tillsammans med hotellets personal och otroligt snälla som bjöd på käket. Minnesvärd kväll, tänka sig att söndagar i norge är så roliga!! Bilderna talar för sig själva nu.

















PROMENAD I GARDEMOEN

Efter sex veckr bestämmer vi oss för att ta en titt vad som egentligen finns här, och vart vi än gick så tog vägen slut. Bra försök ändå, vädret var på våran sida.



NYINSHOPPAT




1. Skinnhandskar, lovethem!
2. Presenter till mina två fina.
3. Har ytterligare en grej, men måste se ifall jag lyckas returnera då jag fann ett hål.We får se.

NAGLARNA FIXADE

En som jobbar på hotellet fixar naglarna, gissa om jag blev taggad på att göra efter många om och men så gjorde jag det ! Jag gjorde helt vanliga så jag kan måla vad jag vill sen, och vi fick godkännelse om vi använder handskar all the time så nu går det ca ett paket på mig och Lena om dagen typ... höhöhö


YOU'RE MY PERSON.

"You're my person. If i murdered someone,
she's the person I'd call to help me drag
the corpse across the living room floor.
She's my person
"



JAKTEN PÅ DEN VITA PERFEKTA

Jag är en människa som älskar att vara i tid med allt, vill inte köpa något i sista sekund bara för att detta ska ju vara trots allt en speciell dag, med en underbart perfekt vit klänning, (helst sån som ingen annan har), det ska vara the Dress, med ett stort D. Självklart snackar jag om studentklänning. Jag har redan beställt en, den fick åka tillbaka äääända till London, beställde ännu en och då fick den återvända till Nellys lager. Nu vill jag ha en klänning, bums omdelbart!


PARADISE HOTEL OCH NÄTSHOPPING

Kunde inte låta bli att klicka hem en grej till en av mina bröder.
Hoppas han gillar det. Nu blir de norsk paradise med CHIPS OCH COCACOLA!

I THINK I HAVE A PROBLEM



Vilken ska jag köpa? Jag gillar båda, rejält men har en del bikins redan hemma, men måste ha en till. Vilken?

RUMMEN BYTTA FÖR FJÄRDE GÅNGEN

Nu är vi kvar i det här rummet för att stanna. Igår var hotellrummen överbokat, så vi fick då packa ihop våra saker och lämna rum 3421 tyvärr, började vänja mig vid det rummet och den våningen riktigt jävla rejält nu. Nu är vi på fjärde våningen i rum 4200 har en video från förra rummet som jag kanske slänger upp, hate my voice på inspelningar höhö. Jobbar kväll idag igen, och imorgon blir det lunch vilket vi jobbar fredag och sen äntligen helg. Nedräkningen har börjat, åker hemåt om 10dagar! Tror alla där hemma saknat mig, och om jag saknat alla hemma , ni anar inte hur mycket. Har ordnat en överraskning till min kära mamma också när jag kommer hem, hoppas hon blir glad för vi ska lätt ha en mor och dotter dag när jag kommer hem, saknat det allt jävla mycket.

Nej nu är det dags för mig att klä på mig kockkläderna för jag vet inte vilken gång....och bara kila neråt för att börja jobba. Seeyou!



LOVE


WHAT A CRAZY PARTY NIGHT

Igår bestämde jag mig för att följa med de två partygalna brudarna (emelie&moa) för en utekväll, och jag ångrar mig inte en enda sekund ! För jag hade så JÄVLA KUL ! Idag är jag sådär mörbultad i hela kroppen, ont över allt speciellet i min röv då jag fick en galen brud över  mig så jag tappade balansen rätt gött och föll pladask på de blöta golvet som säkert var blandat med all sorts sprit som man kunde komma på. Vi var inne på två ställen, de ena bättre än de andra. Jag snor bilder från min vän Emelie då jag faktis inte tog upp kameran för att fota, tyvärr förutom när jag fota en snabb outfit bild. Vi stamplade in på hotellet imorse i gryningen (six in the morning) - godmorgon var det vi fick som hälsning.







WITH EVERY HEARTBEAT

Glömt visa er en liten söt present jag fick av mamma innan jag åkte till Norge, nu bär vi på varsin halva. Min mamma är alltför söt, jag fick tårar i ögonen när jag såg det. Vi har inte alltid delade åsikter om allt, och hon är den som kan få upp min puls i 200 men fyfan vad jag älskar henne. Min söta mamma.


"VI KAN VÄL GÖRA LITE VARMA MACKOR"

Såhär duktig är väl jag då....lagom brända blev de och Lenas mackor blev lite värre än de här heheheheh, kockbranschen kanske inte duger åt mig ändå :P



Smör,bacon och ost. Thats it.

SVAR PÅ TAL

Fick en kommentar av någon "Bo".
" 7000+ döda i Japan eller läppbalm?
Jag kan inte bestämma mig för vad som är viktigast.


Okej, jag tycker otroligt synd om dessa människor, deras liv kan inte vara lätt just nu. MEN är det inte mitt val vad jag ska slänga mina pengar på? Och vad jag ska blogga om? För det är ju min blogg, ska hela min blogg handla om Japans offer? Och btw, hade jag vetat att pengarna kommer till de drabbade folket och inte i någon annas händer så hade jag gärna skänkt någon hundralapp men, jag vet ju inte vem pengarna går till. För ni är väl inte dumma och tror på att hela slanten går till de lidande människorna? Jag menar de som jobbar för dessa måste ha ut lön också, själva företaget måste och tjäna på det så vadå tror ni att folk jobbar gratis? Don't think so och att företaget inte själva tar betalt en enda liten slant? Nej jag tänkte väl nästan det. Mina tankar och åsikter, men är det någon som ska åka till Japan så hör av er ;)

UPP TILL BEVIS

Har ni läst om Tyras omtalade läppbalm? Well har läst om den och nu är de upp till bevis. Beställde hem en sån, så om två veckor får ni se resultate :) 49:- från stylebytyra.se


TVÅ SNYGGA TILL SMYCKESFÖRRÅDET


TIK,TIK TOK



Som jag sa härom dagen, när jag inte har affärer i närheten så kör jag på internetshopping. (Lillebror våga inte visa mamma) Lixom hur snygg är inte den häär ringklockan?! Megasnygg.


SUMMER 09.

Just nu är sommaren så efterlängtad. Får en saknad efter allt bara jag kollar på dessa underbara bilder.








(croatia 09 med nora och fam. )

VÄLKOMMEN VÅREN




H&M.

ÖGONEN BRÄNNER AV REN TRÖTTHET

Som jag sa, var alldeles för trött igår för att skriva ett inlägg eller två. La mig direkt, dock somnade jag inte förrens 1.5h efteråt så där låg jag i sängen vred och vände på mig, testade med musik,öronproppar, sitta upp ...you name it. Imorse fann jag kudden på golvet täcket under mig och stora kudden över mitt huvud, hur fan sov jag i natt? Only God knows.

Imorse var det tungt att gå upp, och jag bara räknade ner timmarna tills vi skulle få sluta. Det har varit två halmstadsbrudar här och haft praktik i tre veckor, och imorgon åker de hem. Lucky them, har en extrem hemlängtan faktis ..men endast två veckor kvar sen är även jag påväg hem.Underbart. Imorgon är det kvällspass, vilket innebär SOVMORGON!

PUSS!


OFF TO WORK

Jobbar kväll idag, vi jobbar varannan kväll varannan lunch lite jobbigt är det ju då man sover länge då man jobbar kväll vi börjar ju fyra och sedan ska ma upp vid halv åtta dagen efter för att jobba lunch. btw måste visa er mitt senaste tillskott i jackgardaroben som jag beställde hem igår kväll..kan lova er att det inte är bra att inte ha affärer runt sig för då använder man internet istället, bad..very bad. Vi hörs ikväll eller...som jag brukar säga - vi hörs när vi hörs då jag inte vet om jag orkar slänga in inlägg ikväll. PUSS!

BLACK



"ÄLSKLING,JAG HAR KÖPT LIKADANA"

Fick en chock när min mamma sa att hon också köpt sådana fast jag på dagen smsat och sagt att jag köpt stövlar som svar fick jag "sluta köp skor", dagen efter när vi cama visar hon sina och jag mina hon fick helt klart returnera sina.



JAG MÅR INTE BRA EKONOMISKT

Att man tror att allt är billigt har man rätt så mycket fel, jag mår inte bra utav att sitta mellan fyra väggar fem dagar i veckan så när jag kommer till ett shoppingcentrum är det som om jag vore i himmelriket..






Såklart följde chinosen för 99:- med mig hem, gilla läget lär inviga de såfort jag kommer tillbaka till Sverige. Och de tröjorna kostade 50:- (rea såklart) från ngn okänd butik som jag inte hört talas om innan och btw de är inte samma färg även om de ej syns på bilden den ena är grå och den andra brun..

CAPISH?


"JAG KÄNNER MIG SOM KINESERNA,FAST MED EN MINDRE CAM"

..medans kineserna gick runt med sina kameror värda 20-30tusen gick jag med en ynken canon värd 2000 tusen men kände mig endå som en av de, med kisande ögon och kameran i högsta hugg! (de tre första bilderna är från fredagen,resterande är från "dagen efter") Vi hann med både de ena och de andra,shopping,party,illamåande,fika och långa jävla promenader och deg i soffan. lovely weekend.















JAG SAKNAR ER




Ja, tro det eller ej så saknar jag mina två bröder så otroligt jävla mycket just nu. Min lillebror har jag sett för två veckor sen då han var i Norge och hälsade på, men storebror har jag inte sett på fyra långa veckor. Saknar han så jävla mycket. Saknar er båda.Love you guys.

men...självklart saknar jag dessa två underbara människor också


SO BEAUTIFUL, TÅRÖGD TILL MAX


"Before I met you I thought my world had everything I needed to be happy. I had nothing else to compare to. Then, you walked into my life and everything changed. I realized how empty my world was without you in it. And my old life was no longer capable of making me happy, not without you. I love everything about you, Brooke. I love the way you challenge me like no one ever has. I love the way you look at me, like no one ever has. And I love the way you love me... like no one ever has. I can't imagine spending my life without you, and if you say yes to me in a few minutes I wont have to."


DET HÄR FÅR MIG ATT MÅ BRA

"Whoever said money can't buy happiness simply didn't know where to go shopping"


mina och lenas shoppingpåsar...

SOMMARENS VILL HA SKOR

Sen jag kom till Norge har jag köpt fem par skor + ett par gratis skor som vi fick från hotellet. När jag såg dessa tände mina ögon till, dessvärre blev de inte mina utan Lena fick med sig de hem. Dessa är absolut skor jag vill bära i sommar med ett par brunbrända ben med vita shorts och en slapp tshirt över,åh....


DNA 499:- (NORSKA)

HOME SWEET SECOND HOME

Tillbaka i mitt nuvarande hem (andra hem) alltså hotellet! Packat upp allt och gjort mig bekväm för en myssöndag,turen är på min sida och vi jobbar kväll imorgon så behöver absolut inte tänka på att jag måste lägga mig tidigt fast jag är hyfsat trött så blir en tupplur när som alltså, känner att jag inte hänger med. Har haft en trevlig helg i Oslo,stannade en dag längre borde ju tagit mig hem igår men ändrade planer.Fredagen bjöd på festligheter och en hel del shopping. Lördagen mådde man som man förtjänade och blev då en lång promenad genom Oslos gator, för att leka turister (bilder kommer) vilket vi igentligen är höhö..och idag blev de tidig uppstigning ca 10 och bara dra sig hemåt. Äntligen köpt små suvenirer också, inget stort men småsaker tanken som räknas. Nu blir de chillpill,later!

NU STICKER JAG HÄRIFRÅN

....FRÅN DESSA FYRA VÄGGAR! OSLO FREDAG-LÖRDAG ;)



Tillägger att jag kämpade med att få på mig skorna som ett as, jävle tumskit!

TUMMEN UPP!

Igår var det tredje kvällen mitt finger blödde, och återigen genom tre plåster. Så jag drog upp plåstret och då jävlar fick jag panik de blödde ju fortf rätt mycket för att vara tredje gången och dessutom gjorde det så ont att jag inte orkade hålla tårarna inne, för helt plötsligt blev jag rädd....ska jag gå med en handikappad tumme resten av mitt liv pga att jag inte åkte in vid rätt tid? Så efter jobbet körde en arb. kompis mig till deras "sjukhus". Herre min skapare om jag träffat på en otrevligare doktor?!?! Hon som hängde med mig frågade om jag kanske skulle ta en dag ledigt för att jag lixom ska låta handen vila, vet du vad hon får för svar? "Tigger du om sjukhuspenning", vad i helvete hon vet jag är praktikant från Sverige och vi får inte betalt som deras praktikanter får, och var hon snäll efter det?Oh nej,hon tryckte allt vad hon hade jävla satkärring!! Fick också reda på att även om jag åkt in i tid så hade vi ej kunnat sy då det inte fanns något att ta tag i för att sy igen, så mycket hade jag skärt av....luckyme.


(take it easy, jag har på mig kläder sovshorts)

PÅVÄG HEM TILL MIG



Beställde denna nyss, så den kommer vänta fint på mig när jag kommer hem :)

"VAR FÖRSIKTIG"

....var det sista en av kockarna sa till mig när jag satte igång för skära tomater efter ett tag gick de så snabbt på den där skivaren och jag slant (skräll) sist jag bytte plåster hade de blödit igenom för tredje gången..fem timmar senare lixom?


DET KÄNNS SOM OM DET VAR EN EVIGHET SEN



..... jag hade på mig ett par jeansshorts och en tunn tröja. SOMMAREN du är välkommen tillbaka.

SVARTA MED NITAR

(de två andra skickade jag med mamma hem ni får se de om 4veckor)




btw, hatar hotellets heltäckningsmatta haha kolla vad fult.......

SHOPPING

Tack mamma och pappar,återigen


köpte en till, 99:- för alla tre !! älskar norges bikbok ;)



LOVE YOU MOM AND DAD!

Ibland är de två pain in the ass, morsan som alltid klagar på att jag inte städar och hjälper till i hemmet (för att hon verkligen vill göra mig förbannad,hon vet om att jag hjälper henne med det mest) och en farsa som alltid ska vara den som har rätt och om alla känner mig rätt så är det jag som måste vara den som har det sista ordet. Men jag är glad över att jag har de två i mitt liv och de bästa av allt är att jag behövde endast säga köp de och de......och kolla hur mycket de köpte av allt?! Ta det lungt mina vänner, kommer dela med mig till mina kamrater med för vem fan orkar äta/dricka upp allllllllt de här? Not me. + att de tog med sig en hel bunt med hygiensaker, haha de är bäst!




DET ÄR NÄRA - 96 DAGAR KVAR



Tydligen så hade mina beställda studentkläder kommit till brevlådan, och självklart bad jag min lillebror packa ner en av de snygga tshirten jag beställt. L O V E   I T. 10 JUNI GE MIG NU!!!!

TORSDAGENS KVÄLLSMAT


JAG VILL HEM

Idag var mina föräldrar som sagt här, och såklart glömde jag av kameran hehe. Vi var i Jessheim hela dagen lång och stannade även på MC :) mums! Blev tre par skor rikare och lite annat smått och gott. Älskar mina föräldrar, världens bästa är de!! När de åkte ville jag så jävla gärna hoppa in i bilen och åka med dem för kan lova er just nu är jag trött på dessa fyra väggar som jag har kollat på i tre jävla veckor !!! Ge mig mitt rum, och mina fyra väggar.


GOODMORNING NORWAY

Tidig uppstigning, och jag är en aning trött inatt somnade jag som en stock (hatar att min helg är redan över imorgon), nu ska vi ner och käka från frukostbufeen, längtar redan. Varför fan är vi uppe såhär tidigt?Jani, mina föräldrar skulle ju komma så vid nio var jag uppe med tuppen, men de åkte senare än beräknat så de skulle vara framme såklart senare än 10 ni anar inte min frustation, det är ju mkt mindre sömn än vad jag borde fåttttttt well nog om pladdret, ner och käka nu !! Pussss!

FINALLY - H E L G


PERFEKTA RINGEN



Glömde lägga upp min sjuktsnygga nya ring !!! 99:- från GT :)

ÄLSKAR ATT VARA I KÖKETS KYL




... ännu bättre var när våra ögon fick syn på ett paket med färska hallon

SHOPPING I NORGE

Lovat er bilder på min shopping från i lördags, nu äntligen har jag sett till att ladda kameran lite så här kommer det :)!


transperat linne från bikbok.

oversize tröja med armbågslapp



RSS 2.0