DILEMMA



Allt detta ska få plats, och ännu är inte all packning klar det ska in så mycket mer... och mitt största problem skor...vilka skor ska jag ha med?! Det här har min lördag gått åt,att sortera och välja ut vad som behövs och vad som inte ska tas med..panik!!

Kommentarer
Postat av: IRENA

Du ska iväg i sju veckor, men vart? =)

2011-02-05 @ 20:59:04
URL: http://irena.blogg.se/
Postat av: neli

hej srce =) <3

min nya blogg heter iamsofashion.blogg.se =)

välkommen dit =)

puss och kram söt

2011-02-05 @ 20:59:08
URL: http://iamsofashion.blogg.se/
Postat av: neli

hej gumman =)



hihi klart jag hör av mig med min nya blogg =) alltid kul att ha kvar sina gamla läsare ju hihi. ja det kändes riktigt tråkigt att ta bort den personliga bloggen, men det funkade helt enkelt inte.. folk gillar att snoka och snacka skit sen! du vet hur vårt folk är =P tyvärr! kände att det var bäst att byta, så nu startar jag om på nytt med en modeblogg istället =) bloggar om det som jag brinner för. kommer bli riktig kul!



hehe det är ingen fara gumman.. jag är också seg med svar, men det brukar vara så med längre kommentarer haha. man skjuter alltid upp det! haha fan va jobbigt det där med packandet gumman... hoppas det fixar sig haha =) fan va coolt att praktisera på ett hotell. riktigt nice ju =D <3



åh låter som att du har mycket nu, men skönt att ni snart har sportlov =) sånt har inte stackars jag haha. har en massa att plugga. på fredag har jag redovisning and i fucking hate it asså haha. tänker på det hela tiden haha. kan inte slappna av typ! ja jag har börjat också... känns surt haha. men va ska man göra. skola är skola =)



jo tack, det är bara bra här.. lite trött bara. min bror är hemma hos oss med hans dotter som är lite mer än 1 år och hon håller på hela tiden och vill leka haha. har sprungit med henne hela dagen typ.. är helt slut i kroppen. ska nog aldrig skaffa barn fan hahaha. men dem är så sjukt söta haha.

hoppas allt är bra med dig babe <3 nu ska jag nog tyvärr plugga haha :( buhu, kill me haha.

puss och kram draga <3

2011-02-05 @ 21:29:50
URL: http://iamsofashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0