I'M SO SORRY

Körkortet är nr1 för mig nowdays,och jag har inte tid för något annat.Jag hör av mig när jag hör av mig, hoppas på så snart som möjligt vill bara få teorin över.Helt panikslagen över detta,ha det bäst tills dess!Ska läsa lite sen sova, helt slutkörd i huvudet för fan.Körde med pappa i lite mer än 2h och hållt på med körkortsteori (tester) och får underkänt hela jääääävla tiden så jävla irriterande när man är uppe i 58 och ändå underkänt,sämst hehe..får väl se hur det går när tiden väl är inne,håll tummarna!

Kommentarer
Postat av: SIEL

58 är godkänt på dom vanliga proven ju! :D

2010-10-07 @ 19:31:14
URL: http://eemeliefransson.blogg.se/
Postat av: IRENA

Ser att du också kämpar med körkortet. Det är inte det enklaste. Jag har gråtit så himla mycket över det där förbannade körkortet. Blä. Om gamla tanter kan ha körkort, hur fan kan vi då inte ha det?

2010-10-07 @ 20:29:02
URL: http://irena.blogg.se/
Postat av: IRENA

Felet för mig är att jag inte behöver körkortet, så jag är helt omotiverad. Jag tog en intensiv kurs i somras, sen kom jag in i Borås och flyttade. Teorin har jag pluggat in, och kuggat en gång, därav har jag gråtit som en liten ficka. Uppkörning har jag snart och om jag kuggar nu kommer jag lägga det på hyllan. man behöver verkligen motivation och besluta sig för att göra det. Jag satsar på min utbildning nu.. Hur känns det då? Hur går din körning? Hur gör du med böcker och sånt?

2010-10-07 @ 21:20:41
URL: http://irena.blogg.se/
Postat av: IRENA

Det känns lugnande att veta att du har det lika som jag med körkortet. Man är fan orolig. Jag kan bli jätte stressad och få ont i hjärtat. Har haft problem med det ett tag, så jag måste verkligen samla mig varje gång. Jag har allting kvar. Teori och uppkörning, men jag kuggade en gång så jag kan inte boka teorin förrän jag genomfört en uppkörning, värdelöst! Jag är reda. Har bara övningskört i 2 månader, men intensiv kursen gjorde susen. Jag kör i Jönköping ja, fast jag kör med pappa överallt ändå.. Han drar iväg flera hundra km med mig, då han har tid.. Du detsamma, all lycka. Och håll koll på magkatarren där, sånt kan inte vara kul. Urs.

2010-10-07 @ 22:11:56
URL: http://irena.blogg.se/
Postat av: SIEL

men åh vad segt, men alltså uppskrivningen är ju 52 rätt på. 58 är ju bra lixom! :D

2010-10-08 @ 09:15:09
URL: http://eemeliefransson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0