STÖRANDE OBJEKT

Är ej på humör, klagar då istället.


1. Tjejer som vill leka slappa, alltså drar på sig mjukis byxor men ändå har de ett lager med smink utsmetat i fejset. Är man slapp, då är man då finns ingen make up eller något mjukisbyxor och smink passar inte ihop, och sen folk som tror att det är okej att gå med mjukisbyxor och stövlar, HALLÅ.... så jävla oskriven regel att de inte är sant, det är fult no class att all.


2. Tjejer som har det så jävla bra, har världens bästa kille som behandlar henne som sin princessa, ger och gör allt hon pekar på men ändå är så otacksam. Smsar med 100 andra killar, det är lungt ha killkompisar men seriöst ,hålla på och flörta är väl inte kompissnack? Sen strula med andra bakom ryggen på honom? Ärligt talat, de kommer tillbaka till dig en vacker dag ändå, är de ens värt? Värdesätt de du har istället,bitch.


3. Kärlek över internet, ja alltså.. ska skratta eller gråta? Visst man kan träffa sin love över nätet, inget fel med det men att snacka framtid och gråta för en person man inte träffat och vara kär och säga attt man älskar personen är so last 1999, de gjorde man fan när man var 12 år och precis skaffade sig lunarstorm, inte nu när en femåring vet vad facebook är. Att skaffa sig killar som bor flera länder ifrån också och kalla personen för sin kille men inte träffat honom är så jävla mobbat också..seriöst..skaffa någon som bor nära, eller som du åtminstone träffat sedan säg "jag älskar dig", för det är bland de finaste orden man kan höra och man ska inte använda sig utav de allt för ofta.


4. Folk som hatar folk ,folk som snackar skit om folk de aldrig träffat, de aldrig pratat med, de inte ens har lärt känna, give me a break moget är det ju...verkligen.

Kommentarer
Postat av: neli

Hej hjärtat :D

Hihi jo jag tycker det blev fint. Headern är fräck :) Har du gjort den själv? :D Isåfall är du jätteduktig hihi.



Ooh, stackare.. Det är verkligen mycket nu för alla som går i skolan :( Men vi visste att det skulle bli såhär den här perioden. Alltid så nu under maj! Men man måste, MÅSTE, hålla ut för snart snart får vi lov :D :D :D



Va ska du hitta på idag söt? :D

PUSS fin ッ ♥

2010-05-25 @ 11:21:29
URL: http://nelilicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0