FÖRSÖK TÄNKA DIG IN I DET HÄR

du vaknar varje morgon,du orkar dig igenom en hel dag - du är trött men du klarar det.från ingenstans dyker han upp,ni börjar prata och det klickar, efter knappt någon dag känner du dig så säker så jävla säker på att han är the guy som kommer få dig le,skratta,må bra,ha solsken även om det är mörkt ute han som ska få de där tråkiga dagarna bli till ett par jävla bra dagar. det börjar sakta, tillslut är du så fast att även om du vill försvinna ifrån honom håller han dig kvar du dras till honom, ditt hjärta trippar extra steg när du ser hans nummer på skärmen.


tillslut blir du besatt,så besatt att din dag börjar bestå ett sms utav honom eller ett samtal.besatthet. du är så trött,vill sova men när ett samtal av honom kommer är du piggare än någonsin du pratar och pratar du skiter till och med i det där provet du skulle plugga på bara för att få en extra minut att prata med honom,eller en extra timme och du påpekar att du har prov och inte orkar plugga och han sitter där och peppar dig lovar dig att ringa upp om en timme och förhöra dig. samtalet bryts, provresultatet kommer och det står ett VG på pappret där det i vanliga fall brukar stå G, du har höjt ditt betyg pga att han gav dig orken.

det går månader,ni ses och du sparar på en liten grej i två år,ett löv för det påminner dig om honom varje gång du ser på lövet minns du natten,bara den natten gav dig så himla mycket styrka.men någonstans går det snett,ni bryter kontakten dina ljusa dagar återgår till mörka,tråkiga,tårfyllda och orklösa..du intalar dig att nästa som kommer in i ditt liv  kommer vara så mycket bättre, och du jämför hela tiden du ger ditt hjärta ännu en gång åter igen blir det krossat allt blir åter igen mörkt och galet..på något sätt finner du tillbaka till han som gav dig styrka från början,åter igen bryter kontakt men ännu en gång hittar tillbaka tills en dag ..du får ett samtal som får dig bryta ihop som får dig känna dig värdelös, ett samtal som fått dig inse vem du kan och inte kan lita på.din vän och din första kärlek.

du är så arg att du tänker inte,men du förlåter du försöker glömma du gör allt för att glömma det och glömma han men det går inte,för varje gång du finner chansen för att ses med honom tar du den,i hans närhet blir du knäsvag,du blir galen,du blir pirrig,du blir fri,du är redo att börja gråta,du är redo att skratta och fly ifrån resten av världen så länge du är med honom,du vill vara med honom. men där finns hon, de två sammarbetar och återigen känner du dig så jävla dum för du är fast vid det där gamla du gråter dig till sömns, du stänger in dig från resten av världen för du känner dig så jävla sårad och besviken. du är arg för att du ger och ger, och de två bara tar och tar,varför kan du inte säga ifrån? säg stopp, hur trångsynta är ni två? hur ser inte du att det sårar mig? det tär på mig,varje kroppsbit gör ont.



efter att du nu läst det här,tänker du någonsin själv göra detta mot en kompis? säger det inte er att avstå från era nära vänners "vänner" , får ni inte en tankeställare? sätt dig i min sits,och för en kväll försök dig tänka dig in i denna text så djupt,och testa med att somna med ett krossat hjärta och framför allt vakna med ett, testa att somna glad och vakna upp ledsen och ensam. sen kom och säg vad som är rätt eller fel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0