TRÅKIGASTE SOM FINNS



Nu läser jag boken för andra gången, och jag är helt slut efter första kapitlet. Jag vill bara ha det där jävla körkortet. Eller, rättare sagt vill ha teoriprovet över.

Kommentarer
Postat av: neli

Hej fin :D ♥♥



Haha, va söt du är :D Ja men vissa dagar känns det ju så. När man känner sig snygg så vill man bara ta massa kort haha. Tycker jag iaf :P Babe, du är alltid snygg no matter what ;D



OMG, va du tvungen att lägga upp den där bilden? :P Jävla trafikskolebok haha. Jag dog när jag läste den.. Mardrömmar, mardrömmar och mardrömmar!!! Haha. Men du kommer klara dig igenom det gumman. Det är tufft, men du får se, snart har du ditt rosa och söta kort :D ♥



Ja, du är inte ensam om att tycka så :( Jag gillar inte heller att skiljas från mina gamla kompisar. Vissa tycker det är skitkul att få nya vänner och få kontakt med dem osv.. Visst, det är kul.. Men man måste fan vara bra på det också, annars är det ju inte kul, right? :P Men vilken tur att du kom i samma klass som dem då hihi. Och där ser man hur man kan ändra uppfattning om folk haha. Från att hata dem till att sedan umgås med dem :)



Damn, jag kan inte fatta hur du kan stå ut med nervositeten asså haha. Att veta att någon står där och ska smaka på din mat haha. Jag hade fan dött :P Men om man är duktig som dig så går det bra :D Dem kommer älska din mat ;) Brukar du ofta laga mat hemma eller? :)



Hahaha, du verkar ju störtskön som kompis :D Älskar klantiga kompisar,då jag kan vara lite klantig själv haha. Inte på det sättet, men liksom lite "efter" när man pratar och så haha. Haha, stackars din mamma. Jag lider med henne :P Men det kommer gå bra! Hälsa henne att du ska uppföra dig och vara snälla. Och säg att hon inte ska oroa sig. Hon är på semester, då ska man ha det bra :)



Ooh, va härligt :D Can I get some of your cash? (a) Hahaha. Jobbar du varje dag under sommaren eller? :( Eller har du ledigt någon dag?



Oooh, tack så hemskt mycket hihi. Jag älskar min nya header :D ♥



PUSS draga ♥



2010-06-16 @ 01:10:34
URL: http://nelilicious.blogg.se/
Postat av: Anonym

heej heej ! jag ska kolla upp om vi har öppet då är lite osäker men ifall vi har det så är det nog som en söndag.. till klockan 15:00 men jag kan kolla upp det mer, kan mycket möjligt vara stängt !

2010-06-16 @ 23:04:49
URL: http://seelmic.blogg.se/
Postat av: katee

håller med dig! fan palla som dom överdiver. Svedi kakvi jesu, dom kommer gifta om sig minst 5 gånger innan dom dör.



Joooj håller du också på att ta köörkortet?! Jag började strax innan min födelsedag och jag har läst boken en gång. Har lärt mig mycket när jag åker och när jag övningskör men jag pallar fan inte läsa den IGEN. Har du funderat på att ta det innan augusti eller? Har du bestämt dig? Jel ides dole?

PUSS:)

2010-06-17 @ 14:51:30
URL: http://sametaste.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0