NAGLARNA FIXADE

Nu när det snart är sommarlov så är får man faktis :) naglarna är fixade för skolavslutningen :)

 

Kommentarer
Postat av: neli

Ciao draga ♥



Oooh va fint du har fixat din naglar.. Like it :D Du kommer vara så söt på din avslutning hihi. Jag funderar också på att fixa mina naglar innan jag åker ner till Juggan :) Det gör så mycket när man har fina och långa naglar.



Jo, jag vet. Jag kan hålla med dig om huvudvärken där :P Verkligen rena kaoset! Men det är inget nytt.. 10,20,3O kronor på Gina.. Klart det blir kaos.. Men det är klart, folk måste kunna visa förståelse och kanske bete sig lite mer normalt haha.



Haha oj, då kan jag förstå att det kan kännas lite obehagligt haha. Jag själv hade tyckt att det känns läskigt, men man vänjer sig hihi. Du kan ta hem någon kompis eller så som kan sova över. Ni kan ha massa myskvällar och äta gott :D Så du inte känner dig så ensam ♥



HAHA, du måste skämta :D Va söt du är! Kan du verkligen få huvudvärk av det? Haha. Du är ju rolig. Har aldrig hört innan :D Men där ser man haha. Ja gud ja, du är inte ensam om den vanan haha. Jag sitter också typ alltid vid datan när jag pluggar och det leder till det ena och det andra och man får inget gjort till slut :D Like always! Haha. Och grejen är att man VET att man inte får något gjort när man har datan framme, men ändå fortsätter man haha.



PUSS söt ♥

2010-06-01 @ 23:14:46
URL: http://nelilicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0